Το πίνουν οι γονεις μου φανατικά. καταναλώνουν τις άπειρες ποσότητες!
ανθυιγεινό δεν είναι σίγουρα.δεν ξέρω τι υπόσχεται,οι γονείς μου πάντως που ειναι λεπτοι δεν έχουν αδυνατήσει.
Printable View
Το πίνουν οι γονεις μου φανατικά. καταναλώνουν τις άπειρες ποσότητες!
ανθυιγεινό δεν είναι σίγουρα.δεν ξέρω τι υπόσχεται,οι γονείς μου πάντως που ειναι λεπτοι δεν έχουν αδυνατήσει.
α οκ!! λένε ότι είναι διουρητικό και καλα ότι φέυγουν τοξίνες κτλ... αλλά φοβάμαι μην ανοιγει η όρεξη!! θα το δοκιμάσω αν είναι αυτές τις μέρες και θα σας πω!! :)
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Η 3 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕDIT PROFILE ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!
Marry Poppins, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να μην ακουω κανενα μονο τη φωνη της καρδιας μου και της ψυχης μου!
Το λινεα εμενα δεν μου πολυαρεσε 1-2 φορες που το ηπια γιατι ειναι στυφό!:crazy:
σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο οικονομική η δίαιτα!!!!! χωρίς delivery και γενικά junk φαγητά 1 χαρά οικονομία κάνουμε!!! :thumbup:
οντως!!! αυτο το παρατηρησα και γωQuote:
Originally posted by Marry Poppins
σήμερα συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ πιο οικονομική η δίαιτα!!!!! χωρίς delivery και γενικά junk φαγητά 1 χαρά οικονομία κάνουμε!!! :thumbup:
πανε τα μιλκο, τα κρουασαν, τα ετοιμα κατεψυγμενα γευματα. χαλαρα ειναι οικονομικη η διαιτα
όλοι σύμφωνα με αυτό το μότο πρέπει να ζούμε!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Marry Poppins, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να μην ακουω κανενα μονο τη φωνη της καρδιας μου και της ψυχης μου!
μμμμ οπότε και εμείς δεν κάνουμε δίαιτα βρε κορίτσια!!! απλά προσαρμοζόμαστε στην κρίση ;)
ακούγεται καλύτερο ε? lol
ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ Ι ΩΡΑ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Κ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΜΟΧΩΡΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.Quote:
Originally posted by click
welcome back!:starhit:
πως τα πας με τη διατροφη?
με το περπατημα?
είδε κανείς το inception????θέλω να μου εξηγήσει κάποιος αυτό για το χρόνο και τη λήθη στο όνειρο. δεν κατάλαβα γιατί υπήρχε κίνδυνος να ξυπνήσει κάποιος γερασμένος,κ πως περνούσαν τα χρόνια κτλ κτλ.
το ειδα εγω!
απο οτι καταλαβα ο χρονος σε καθε επιπεδο κυλουσε διαφορετικα,δηλαδη οσο πιο βαθια πηγαινες τοσο πιο αργα κυλουσε ο χρονος με σημειο αναφορας το αρχικο επιπεδο.εμενα προσωπικα με ψιλοαπογοητευσε η ταινια.
ε εγώ πονοκεφάλιασα λίγο σε κάποια φάση κ σε κάποια φάση από τη πολύ προσπάθεια να καταλάβω τι γίνεται με πήρε κ ο ύπνος για κάτι δευτερόλεπτα. πάντως πολύ εφέ κ ιστορία.πάω στοίχημα οτι για τους άνδρες αυτή η ταινία είναι απόλαυση!
θέλω κουτσομπολιό τύπου life style.
χαχα!!!
ειμαι αρκετα πισω τωρα τελευταια....
να σκεφτω....
α! αυτος που επαιζε στο παρα 5 τον υπαλληλο της Νταλιας (το μικρο μου πονυ :starhit:) ειναι ομοφυλοφιλος.
τον ειδα το καλοκαιρι στη μυκονο με τον φιλο του.... επισης ειδα και τον ρεμο με την καινουρια του κοπελα και καλα αλλα δεν το πιστευω,σιγουρα στημενο οπως και με τη μακρυπουλια.
ααααααααααα επισης ειχε ερθει και η αλεξανδρατου στο μερος απο οπου καταγομαι και εμεινε σε ενα ξενοδοχειο για ενα βραδυ το οποιο το εχει ενας φιλος.... χαρακτηριστικα μου ειπε οτι αν σταματησουμε να μαθαινουμε νεα της σε 2-3 χρονια θα σημαινει οτι ειναι σε κανα ψυχιατρειο γιατι απο τα πολλα ναρκωτικα το εχει καψει ΤΕΛΕΙΩΣ.