Quote:
Originally posted by Ασημένια
Καλησπέρα!!!
Το απόλυτο χάος σήμερα! Θα δώσω όμως αναφορά για να τα βλέπω μπας και ταρακουνηθώ. Δεν παίρνω όρκο ότι θα τα θυμηθώ, ας προσπαθήσω :
# 1 αυγό βραστό+1 φ. γαλοπούλα+1 φρυγανιά, 1/4 σοκολάτας+λίγο κέικ
#Τοστ ολικής με τυρί-γαλοπούλα-αυγό-σαλάτα φάρμα, 1 ακτινίδιο
Ως εδώ παλευόταν λίγο, μετά ήρθε το τσουνάμι?
#1 κομμάτι εκμέκ, 1 λεπτή φέτα κέικ με μια ΧΟΝΤΡΗ στρώση μερέντα :lol: , ¼ σοκολάτας
#Διάφορα σοκολατοειδή, λίγες καραμέλες, 4-5 κουταλιές παγωτό γκοφρέτα
#3 κουλουράκια, λίγη πίτα με 1 τοματοκεφτεδάκι,1 μικρό κομμάτι εκμέκ, 1 κομμάτι κέικ
Αυτάαααα! Σαν σπουργιτάκι έφαγα πάλι!:lol:
Χωρίς πλάκα, έφαγα πολύ παραπάνω απτο κανονικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το μετρήσω σαν υπερφαγικό. Με την έννοια ότι αφενός ήταν διασκορπισμένα τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα και αφετέρου δεν με άφησα να αισθανθώ το αίσθημα της αήδιας ως συνήθως. Ηταν μια απλή λιγούρα-λαιμαργία που συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους «κανονικούς» ανθρώπους, ε; Πιστεύω ναι!
Τύψεις έχω αλλά σε λογικά πλαίσια? Έκανα παραπάνω ποδήλατο στην προσπάθεια μου να το αντισταθμίσω λίγο, δεν μπορώ να το κρύψω. Σίγουρα δείχνει εμμονή αλλά με κάνει να νιώθω καλύτερα γιατί και μου ανεβάζει τη διάθεση και μου διώχνει τις τύψεις.
Εν πάση περιπτώση τώρα νιώθω μια χαρά! Το βαφτίζω το ελεύθερο της εβδομάδας και τελείωσε η υπόθεση! Επίσης ήταν μια ευκαιρία να μπουστάρω τον μεταβολισμό μου, χιχι!Σκέφτόμαστε θετικά λέμε!!!:tumble::tumble::tumble:
Ας ξημερώσει μια υπέροχη Κυριακή για όλους!!!
ασημενια μηηηηηηηηηηηηηηηη