μπράβο curvy συμφωνώ, κι εσύ πας πολύ καλά συγχαρητήρια και στις 2!
Printable View
μπράβο curvy συμφωνώ, κι εσύ πας πολύ καλά συγχαρητήρια και στις 2!
Καλησπέρα κορίτσια μου. Αν και ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα αλλά οι τύψεις εξακολουθούν να υπαρχουν. Είμαι σίγουρη πως αυτή τη βδομάδα δεν θα έχω χάσει γραμμάριο. Δεν πειράζει....πάω γκαζωτή και ότι γίνει.Quote:
Originally posted by Curvy girl
Καλημέρα!Συμφωνώ απόλυτα με sweet October.Κάνε λες και δεν έγινε ποτέ και συνέχισε κανονικότατα.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Το πέρασα και το περνάω ακόμα.Για παράδειγμα την Κυριακή είχαμε μακαρόνια με κιμά.Έφαγα κανονική μερίδα με τυρί παρακαλώ!Λοιπόν, σήμερα στο ζύγισμα είμαι -900gr.Δεν κρίνονται όλα από μια μέρα.Το σημαντικό είναι να συνεχίζεις:blush:Ήδη έχασες και το πρώτο κιλάκι και μπράβο σου:thumbup:
Συγχαρητήρια πολλά για την απώλεια σου. Πού χαίρομαι για σενα. Keep going
Ευτυχώς μεθαύριο φέυγω απο τους γονείς μου και γυρίζω στο σπίτι μου οπότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα σας γράφω απο Ρόδο απο την Πέμπτη και μετά. Εκεί είμαι σίγουρη πως επειδή είμαι μόνη μου μια χαρά θα πάνε τα πράγματα.Quote:
Originally posted by sweetOctober
να πεις της μαμας σου να κανει σπανακοπιτα light αλλη φορα ώστε και να φας παραπανω να μη πολυπειραζει μωρε, κριμα ειναι γμτ εχεις δικιο.
Ελπιζω να μη σε παρει αποκατω και το χαλασεις κι αλλο, πες ό,τι έγινε έγινε και πας παρακατω :thumbup:
Τέλος και οι πίτες!!!
Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Ευτυχώς μεθαύριο φέυγω απο τους γονείς μου και γυρίζω στο σπίτι μου οπότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Θα σας γράφω απο Ρόδο απο την Πέμπτη και μετά. Εκεί είμαι σίγουρη πως επειδή είμαι μόνη μου μια χαρά θα πάνε τα πράγματα.Quote:
να πεις της μαμας σου να κανει σπανακοπιτα light αλλη φορα ώστε και να φας παραπανω να μη πολυπειραζει μωρε, κριμα ειναι γμτ εχεις δικιο.
Ελπιζω να μη σε παρει αποκατω και το χαλασεις κι αλλο, πες ό,τι έγινε έγινε και πας παρακατω :thumbup:
Τέλος και οι πίτες!!!
Σιγουρα θα ναι καλυτερα!!
δε θα υπαρχουν οι πειρασμοι!!! :)
Quote:
Originally posted by LonGirl913
Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Τέλος και οι πίτες!!!
Σιγουρα θα ναι καλυτερα!!
δε θα υπαρχουν οι πειρασμοι!!! :)
Πως και πως το περιμενω να μπω σε μια σειρα. Μπορει να με φαει η μοναξια εκει κατω εως τον επόμενο χειμώνα αλλά ζω με την ελπίδα πως θα επιστρέψω στα Γιάννενα αλλαγμένη (τουλάχιστον εξωτερικά και σιγά σιγά και την ψυχολογία).
Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:love:Παρατήρησα, όμως, ότι μεγαλώνοντας χάνω πολύ δυσκολότερα.Δηλαδή μετά από 2 εβδομάδες έχασα συνολικά 1.7kg.Παλιότερα, πριν κλείσω τα 30, στο ίδιο διάστημα είχα χάσει το λιγότερο 2.5kg.Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
εννοειται αυτο! δεν ξερω γιατι αλλα οσο περνανε τα χρονια αλλαζει και ο ρυθμος καυσης μας. Όταν είχα επιχειρήσει να ξανακάνω δίαιτα (πριν απο περιπου 10 χρονια που ημουν 22 ετών), την πρώτη βδομάδα είχα χάσει 2,3kgr. Πριν πάω στη διαιτολόγο που έχω τώρα προσπάθησα να ξανακάνω την ίδια παλιά δίαιτα και έχασα 200 γραμμάρια.Quote:
Originally posted by Curvy girl
Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:love:Παρατήρησα, όμως, ότι μεγαλώνοντας χάνω πολύ δυσκολότερα.Δηλαδή μετά από 2 εβδομάδες έχασα συνολικά 1.7kg.Παλιότερα, πριν κλείσω τα 30, στο ίδιο διάστημα είχα χάσει το λιγότερο 2.5kg.Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Μεγαλωνοντας πεφτει ο μεταβολισμος, ο διαιτολογος μου ειχε πει υπαρχουν σημαδιακες ηλικιες που δεν τις θυμαμαι, σιγουρα η μια ηταν των 30κατι (τρομαρα μου). Εκει γινεται ενα τσαφ και πεφτει το συστημα !
Oi fit γριούλες που βλέπετε από εξωτερικό είναι που κάνουν βάρη μια ζωή, δυναμώνουν το μυικο τους σύστημα που με τη σειρά του αντιστέκεται στη φθορά των χρόνων και συνεχίζει να κανει καυσεις.
Τα βάρη είναι το Α και το Ω για το μεταβολισμο. Ο διαδρομος, η διαιτα, όλα καινε εκεινη τη στιγμη που τα κανεις, οχι μετα. Παραλληλα καινε και μυς! Ετσι κανεις διαιτα, χανεις κιλα, αλλα μετα (με λαθος διαιτες και χωρις μυικη ενδυναμωση) εχεις φαει = χασει αρκετους μυς, οποτε παχαινεις ευκολοτερα και μετα χανεις δυσκολοτερα! ( ο μυς καιει τις θερμιδες οχι το λιπος μας, το λιπος θρωνιαζεται εκει και δεν κανει και πολλα!)
Ο μυς καιει θερμιδες ολες τις ωρες, οχι μονο οταν τον εξασκεις. Επισης δεν φθειρει τιποτε. Το αντίθετο!
Επισης εχετε κατ ανου την διαλειμματικη προπονηση, να τη ζητησετε απο τον γυμναστη σας, αν αρχισετε να βαριεστε το διαδρομο, τα βαρη κτλ. Εναλλασσει περιοδους μεγαλης εντασης με μεγαλυτερες περιοδους μικρης εντασης. Πχ τη μια τρεχεις σα να σε κυνηγανε και την αλλη κανεις τζοκινγκ. Αυτα γινονται σε συγκεκριμενους χρονους, και βοηθουν να καις και μετα την ασκηση .
ουφ εγω και μονο που ακουω γυμναστικη το παιζω αρρωστηQuote:
Μεγαλωνοντας πεφτει ο μεταβολισμος, ο διαιτολογος μου ειχε πει υπαρχουν σημαδιακες ηλικιες που δεν τις θυμαμαι, σιγουρα η μια ηταν των 30κατι (τρομαρα μου). Εκει γινεται ενα τσαφ και πεφτει το συστημα !
Oi fit γριούλες που βλέπετε από εξωτερικό είναι που κάνουν βάρη μια ζωή, δυναμώνουν το μυικο τους σύστημα που με τη σειρά του αντιστέκεται στη φθορά των χρόνων και συνεχίζει να κανει καυσεις.
Τα βάρη είναι το Α και το Ω για το μεταβολισμο. Ο διαδρομος, η διαιτα, όλα καινε εκεινη τη στιγμη που τα κανεις, οχι μετα. Παραλληλα καινε και μυς! Ετσι κανεις διαιτα, χανεις κιλα, αλλα μετα (με λαθος διαιτες και χωρις μυικη ενδυναμωση) εχεις φαει = χασει αρκετους μυς, οποτε παχαινεις ευκολοτερα και μετα χανεις δυσκολοτερα! ( ο μυς καιει τις θερμιδες οχι το λιπος μας, το λιπος θρωνιαζεται εκει και δεν κανει και πολλα!)
Ο μυς καιει θερμιδες ολες τις ωρες, οχι μονο οταν τον εξασκεις. Επισης δεν φθειρει τιποτε. Το αντίθετο!
Επισης εχετε κατ ανου την διαλειμματικη προπονηση, να τη ζητησετε απο τον γυμναστη σας, αν αρχισετε να βαριεστε το διαδρομο, τα βαρη κτλ. Εναλλασσει περιοδους μεγαλης εντασης με μεγαλυτερες περιοδους μικρης εντασης. Πχ τη μια τρεχεις σα να σε κυνηγανε και την αλλη κανεις τζοκινγκ. Αυτα γινονται σε συγκεκριμενους χρονους, και βοηθουν να καις και μετα την ασκηση .
Κορίτσια και αγόρια καλημέρα σας!!
Μιλάμε απο τη Ρόδο πια, γύρισα στην πόλη εργασίας μου. Τέρμα οι λιχουδιές της μαμάς, τέρμα όλα.
Ενημέρωσα και τη διαιτολόγο μου πως αυτή την εβδομάδα δεν έχω χάσει γραμμάρια απλά γιατί δεν τήρησα το πρόγραμμα ούτε μία φορα......
Φτύστε με όλοι μαζί. Απο σήμερα που είμαι μόνη στο σπίτι και μαγειρεύω μόνη μου για τον εαυτό μου ξεκινάμε δυναμικα
Εσείς πώς πατε;;;;;;;
Καλημερα Ευαγγελιαροδος...!!!!!!!:roll:
Ετσι δεν σε λενε σήμερα;;;Πλάκα κανω...:tumble:
Κανεις δεν φτυνει κανεναν...ηρεμησε και προχωρα απο εκει που ταφησες.
Τουλάχιστον δεν πήρες...Δεστο και ετσι!!!!
Ψησε ενα κοτοπουλο και εχετο στην ακρη.
Καλώς την ΕυαγγελίαΡόδος που λέει και η μαριμαρι πολύ πετυχημένα χαχαχαχχαχα Μια χαρά θα τα πας και σε κόβω 2-3 κιλά κάτω αυτή τη βδομάδα που θα φύγουν και τα υγρά σου, θα δείς!
Πες και τί καλό μαγειρεύεις να πάρω καμμια ιδέα, έχω στερέψει, περνάω και μια φάση που δε με νοιάζει τί θα φάω, πολύ περίεργον!:dork:
Καλά πάω από βάρος, ελπίζω σε 2 βδομάδες να έχω χάσει 2 κιλάκια και να δω επιτέλους 99.9:smirk:
Απο αύριο ξεκινάω δυναμικα!!! Ψωνισα και είμαι κομπλε. Ανοίγεις το ψυγείο και είμαι η χαρά του μανάβη;)Quote:
Originally posted by marimari
Καλημερα Ευαγγελιαροδος...!!!!!!!:roll:
Ετσι δεν σε λενε σήμερα;;;Πλάκα κανω...:tumble:
Κανεις δεν φτυνει κανεναν...ηρεμησε και προχωρα απο εκει που ταφησες.
Τουλάχιστον δεν πήρες...Δεστο και ετσι!!!!
Ψησε ενα κοτοπουλο και εχετο στην ακρη.
Ευτυχώς Παναγία μου δεν πήρα!!
Αύριο φτου και απο την αρχή με ψαράκι ψητο!!!Quote:
Καλώς την ΕυαγγελίαΡόδος που λέει και η μαριμαρι πολύ πετυχημένα χαχαχαχχαχα Μια χαρά θα τα πας και σε κόβω 2-3 κιλά κάτω αυτή τη βδομάδα που θα φύγουν και τα υγρά σου, θα δείς!
Πες και τί καλό μαγειρεύεις να πάρω καμμια ιδέα, έχω στερέψει, περνάω και μια φάση που δε με νοιάζει τί θα φάω, πολύ περίεργον!:dork:
Καλά πάω από βάρος, ελπίζω σε 2 βδομάδες να έχω χάσει 2 κιλάκια και να δω επιτέλους 99.9:smirk:
Τέλεια πας, αντε σε 2 βδομαδες στανταρ θα τα εχεις χασει και θα πεταμε ολοι μαζι απο τη χαρα μας. Μακαρι ως τοτε να εχω και εγω ευχαριστα να σας πω
Ευαγγελία μου, συνέχισε δυναμικά τώρα και σύντομα θα πανηγυρίζεις απώλειες:blush:
Sweet October μου, πόσο σε καταλαβαίνω με την αλλαγή δεκάδας.Θέλω τόσο πολύ να ξαναδώ το 6 μπροστά.Έχω πάνω από 5 χρόνια...