Οκαυ θα το κάνω αύριο σας ευχαριστώ!!
Printable View
κατι θα σου ελεγαν απειλες βρισιες γι αυτο λες οτι δυσκολευεσαι να νιωσεις ανετα.σκεφτεσαι αυτα που σου λεγαν.
Η κοπέλα μου είναι μια από τα ίδια, λίγο πιο λάιτ... Προσπάθησα πάρα πολύ να μην σκέφτομαι τι έκανε πριν από μένα και δε σου κρύβω ότι ακόμα με βασανίζει. Την αγαπάω πάρα πολυ, αλλά για να νιώσω καλύτερα την απάτησα 3 φορές.
Δεν δικαιολογουμαι, αλλά εγώ αυτον τον τρόπο βρήκα για να ανακουφιστω και να μη χαλάσω αυτό που έχω.
Δε σου κρύβω ότι καμιά φορά σκέφτομαι το παρελθόν της και φτιαχνομαι...
Καλύτερα να πεις τα πράγματα, χωρίς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δώσε χρόνο στον σύντροφό σου. Αν σε αγαπάει θα μείνει. Ίσως όμως να έχει ξεσπάσματα που εσύ δε θα ανεχτεις.
Αν τον αγαπάς μην τον αφήνεις να ζει στον κόσμο του, δείξε του την αλήθεια και πες του ποια πραγματικά είσαι, άσχετα με το παρελθόν σου.
Εστάλη από Redmi Note 5A Prime στο E-Psychology.gr Mobile App
ειναι δυσκολο πραγμα η αληθεια φιλαρακι κανει τζιζ καπιες φορες εγω λεω να του διξει κανενα εργο που θα διχνει κατι σχετικο για να δει την αντιδραση του το να καταλαβει πχ οτι φτιαχνεται με αυτα που θα του πει δε νομιζω να της αρεσει
Όταν έρθει η στιγμή...
Για κάποιο λόγο το έκανε από το πρώτο ραντεβού. Λες και το είχε και καμάρι.
Έκανα πάρα πολύ υπομονή και επνιγα το θυμό μου γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της.
Έβλεπα στα μάτια της ότι μέσα της δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Και σιγά σιγά με τον καιρό και βλέποντας εμένα ακέραιο δίπλα της, μου παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα μετάνιωσε και μου ζήτησε συγγνώμη που μου τα είπε με τρόπο ώστε να νιώσω ζήλια και κατωτερότητα.
Τότε την συγχώρεσα και έκανε το όνομα μου τατουάζ, αν και δεν συμφωνουσα.
Τώρα είμαι αρραβωνιασμένος μαζί της και έχουμε φτιάξει ένα πολύ ήρεμο και γεμάτο αγάπη σπίτι, μπορεί μην έχουμε πολλά λεφτά και το σπίτι να μην είναι καλό, αλλά είναι ήρεμο και μας ξεκουράζει.
αν γραψεις στο γιουτιουμπ κατι σχετικο στα αγγλικα ολο και κατι θα βρεις.