Καλησπέρα.. αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ωραια τοτε...
    παρε και πες ολη την ιστορια σου από τοτε π σ βιασαν..και ανεφερε και τον αστυνομικο..πες ότι πηγες να κανεις καταγγελια και δεν σ εδιναν γυναικα ..και ότι σ ζητησε τσιγαρο να πατε εξω κ.λ.π
    Οκαυ θα το κάνω αύριο σας ευχαριστώ!!

Banned
    Quote Originally Posted by Άχρωμη.πεταλούδα. View Post
    Βασικά ήταν όλα μαζί η έλλειψη του ναρκωτικού η σύγχιση του ναρκωτικού και ο φόβος που μου δημιούργησαν!!
    απο το τροπο που μιλας εγω καταλαβα δεν εισαι φτιαγμενη απλα σου ελεγαν καπιες λεξεις που τις σκεφτεσαι και κολανε τα λογια σου θα πρεπει να μιλησεις αρκετα μεχρι να σου περασει ολο αυτο.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο το τροπο που μιλας εγω καταλαβα δεν εισαι φτιαγμενη απλα σου ελεγαν καπιες λεξεις που τις σκεφτεσαι και κολανε τα λογια σου θα πρεπει να μιλησεις αρκετα μεχρι να σου περασει ολο αυτο.
    Τι εννοείς; (Πάλι ξανά ρωτάω, συγνώμη που γίνομαι σπαστικια!)

Banned
    κατι θα σου ελεγαν απειλες βρισιες γι αυτο λες οτι δυσκολευεσαι να νιωσεις ανετα.σκεφτεσαι αυτα που σου λεγαν.

Junior Member
    Καλησπέρα σας...και συγνώμη που σας ζαλίζω.αλλα έχει αρκετά χρόνια που τα κρατάω μέσα μου και θέλω κάπου να "μιλήσω".. έχω προσπαθήσει αρκετά,να μιλήσω με κάποιον από κοντά αλλά δεν μπορώ!! Και είπα να προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο!! Λοιπόν εγώ όταν ήμουν 9 ετών είχα πέσει θύμα βιασμού και αυτό εξακολουθούσε να συνεχίζει έως τα 22 μου αλλά με διαφορετικό τρόπο ..για να μιλάμε συγκεκριμένα στα 13 μου,μου είχαν μάθει τα βαρετά ναρκωτικά.. μετά εγώ για να μπορούσα να είχα την δόση μου,μου είπαν ότι έπρεπε να έχω ερωτικές συναναστροφές με διαφορά άτομα!! Αυτό συνεχίστηκε έως τα 22 και μισό που γνώρισα το σύντροφό μου.. Αλλα εγώ νιώθω πολύ άσχημα για την ζωή που έχω κάνει και ακόμα πιο άσχημα που δεν έχω πει και πολλά πράγμα στον σύντροφό μου και τώρα που κάπως έχω σταματήσει τις βαρετές ουσίες με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι.Αλλα και να ήθελα να του πω κάτι πως να του πω τέτοια πράγματα;! μετά θα με πετάξει και θα έχει και δίκιο!! Τι να κάνω δεν ξέρω!!!!!!;;;;;;;;
    Η κοπέλα μου είναι μια από τα ίδια, λίγο πιο λάιτ... Προσπάθησα πάρα πολύ να μην σκέφτομαι τι έκανε πριν από μένα και δε σου κρύβω ότι ακόμα με βασανίζει. Την αγαπάω πάρα πολυ, αλλά για να νιώσω καλύτερα την απάτησα 3 φορές.
    Δεν δικαιολογουμαι, αλλά εγώ αυτον τον τρόπο βρήκα για να ανακουφιστω και να μη χαλάσω αυτό που έχω.
    Δε σου κρύβω ότι καμιά φορά σκέφτομαι το παρελθόν της και φτιαχνομαι...
    Καλύτερα να πεις τα πράγματα, χωρίς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δώσε χρόνο στον σύντροφό σου. Αν σε αγαπάει θα μείνει. Ίσως όμως να έχει ξεσπάσματα που εσύ δε θα ανεχτεις.
    Αν τον αγαπάς μην τον αφήνεις να ζει στον κόσμο του, δείξε του την αλήθεια και πες του ποια πραγματικά είσαι, άσχετα με το παρελθόν σου.

Εστάλη από Redmi Note 5A Prime στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    ειναι δυσκολο πραγμα η αληθεια φιλαρακι κανει τζιζ καπιες φορες εγω λεω να του διξει κανενα εργο που θα διχνει κατι σχετικο για να δει την αντιδραση του το να καταλαβει πχ οτι φτιαχνεται με αυτα που θα του πει δε νομιζω να της αρεσει

κατι θα σου ελεγαν απειλες βρισιες γι αυτο λες οτι δυσκολευεσαι να νιωσεις ανετα.σκεφτεσαι αυτα που σου λεγαν.
    Ναι μπορεί να είναι και αυτό!

Quote Originally Posted by Esco View Post
    Η κοπέλα μου είναι μια από τα ίδια, λίγο πιο λάιτ... Προσπάθησα πάρα πολύ να μην σκέφτομαι τι έκανε πριν από μένα και δε σου κρύβω ότι ακόμα με βασανίζει. Την αγαπάω πάρα πολυ, αλλά για να νιώσω καλύτερα την απάτησα 3 φορές.
    Δεν δικαιολογουμαι, αλλά εγώ αυτον τον τρόπο βρήκα για να ανακουφιστω και να μη χαλάσω αυτό που έχω.
    Δε σου κρύβω ότι καμιά φορά σκέφτομαι το παρελθόν της και φτιαχνομαι...
    Καλύτερα να πεις τα πράγματα, χωρίς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δώσε χρόνο στον σύντροφό σου. Αν σε αγαπάει θα μείνει. Ίσως όμως να έχει ξεσπάσματα που εσύ δε θα ανεχτεις.
    Αν τον αγαπάς μην τον αφήνεις να ζει στον κόσμο του, δείξε του την αλήθεια και πες του ποια πραγματικά είσαι, άσχετα με το παρελθόν σου.

Νομίζω είναι πολύ γρήγορα για να του πω κατι περισσότερο!!!

Junior Member
    Νομίζω είναι πολύ γρήγορα για να του πω κατι περισσότερο!!!
    Όταν έρθει η στιγμή...

ειναι δυσκολο πραγμα η αληθεια φιλαρακι κανει τζιζ καπιες φορες εγω λεω να του διξει κανενα εργο που θα διχνει κατι σχετικο για να δει την αντιδραση του το να καταλαβει πχ οτι φτιαχνεται με αυτα που θα του πει δε νομιζω να της αρεσει
    Ναι φυσικά δεν θα μου αρέσει να φτιάχνετε!!! Σαν τι έργο όμως, έχεις κατι υπόψη σου; Πολύ καλή ιδέα!!!

Όταν έρθει η στιγμή...

Εσένα η κοπέλλα σου πόσο καιρό έκανε να σιυ μιλήσει;; (Αν επιτρέπεται;)

Junior Member
    Εσένα η κοπέλλα σου πόσο καιρό έκανε να σιυ μιλήσει;; (Αν επιτρέπεται;)
    Για κάποιο λόγο το έκανε από το πρώτο ραντεβού. Λες και το είχε και καμάρι.
    Έκανα πάρα πολύ υπομονή και επνιγα το θυμό μου γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της.
    Έβλεπα στα μάτια της ότι μέσα της δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Και σιγά σιγά με τον καιρό και βλέποντας εμένα ακέραιο δίπλα της, μου παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα μετάνιωσε και μου ζήτησε συγγνώμη που μου τα είπε με τρόπο ώστε να νιώσω ζήλια και κατωτερότητα.
    Τότε την συγχώρεσα και έκανε το όνομα μου τατουάζ, αν και δεν συμφωνουσα.
    Τώρα είμαι αρραβωνιασμένος μαζί της και έχουμε φτιάξει ένα πολύ ήρεμο και γεμάτο αγάπη σπίτι, μπορεί μην έχουμε πολλά λεφτά και το σπίτι να μην είναι καλό, αλλά είναι ήρεμο και μας ξεκουράζει.

Banned
    αν γραψεις στο γιουτιουμπ κατι σχετικο στα αγγλικα ολο και κατι θα βρεις.

Για κάποιο λόγο το έκανε από το πρώτο ραντεβού. Λες και το είχε και καμάρι.
    Έκανα πάρα πολύ υπομονή και επνιγα το θυμό μου γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της.
    Έβλεπα στα μάτια της ότι μέσα της δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Και σιγά σιγά με τον καιρό και βλέποντας εμένα ακέραιο δίπλα της, μου παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα μετάνιωσε και μου ζήτησε συγγνώμη που μου τα είπε με τρόπο ώστε να νιώσω ζήλια και κατωτερότητα.
    Τότε την συγχώρεσα και έκανε το όνομα μου τατουάζ, αν και δεν συμφωνουσα.
    Τώρα είμαι αρραβωνιασμένος μαζί της και έχουμε φτιάξει ένα πολύ ήρεμο και γεμάτο αγάπη σπίτι, μπορεί μην έχουμε πολλά λεφτά και το σπίτι να μην είναι καλό, αλλά είναι ήρεμο και μας ξεκουράζει.

Αα πολύ όμορφα!!σας εύχομαι να περνάτε πάντα καλά!!! εγώ πάλι είμαστε αρκετό κερο μαζί και δεν είπα κατι ακόμα!!! Αλλά νομίζω οτι πρέπει!! νομίζω όμως!!

αν γραψεις στο γιουτιουμπ κατι σχετικο στα αγγλικα ολο και κατι θα βρεις.
    Οκαυυυ σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!!!

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast