Originally Posted by
Natalia_sups
Δεν είναι φίλη μου, Ναταλία, γνωστή είναι. Έγραψα ότι δεν είμαστε και οι δυο τύποι "για ένα πήδημα". Ούτε ο άνδρας μου ούτε εγώ. Προυπόθεση για "ένα πήδημα" θα ήταν να ερωτευτούμε. Ακούγεται παράξενο ίσως, αλλά έτσι λειτουργούμε. Κατά τα άλλα, όχι, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά ούτε άσχημη. Υποθέτω ότι είναι θέμα γούστου. Πάντως δεν δείχνει κανείς ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτήν. Αν γράψω τώρα ότι για μένα δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι άνδρες, θα ακουστεί σαν να είμαι ψωνισμένη. Στο συναίσθημα του θαυμασμού σου δίνω δίκιο, νομίζω ότι ο θαυμασμός που του έδειχνε τον τελευταίο καιρό, το "είσαι τέλειος, είσαι υπέροχος, είσαι και ο πρώτος" μπορεί να λειτούργησε τονωτικά κι αυτός να ήταν ο λόγος που κολακεύτηκε εκείνο το βράδυ. Δεν τη θεωρώ κατώτερη μου, τη θεωρώ διαφορετική. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορεί κανείς να επικοινωνήσει κι άλλοι που δεν βγαίνει η επικοινωνία. Με αυτήν δεν έβγαινε -ο άνδρας μου από την αρχή δεν ήθελε να δημιουργήσουμε στενές σχέσεις μαζί τους γιατί έπληττε- αλλά εκείνη έκανε συνεχείς προσπάθειες και τη λυπόμουνα. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορεί να μη διάβασαν ποτέ ένα βιβλίο, αλλά είναι υπέροχοι και ενδιαφέροντες και σε καμία περίπτωση "κατώτεροι" γι αυτό το λόγο. Τώρα για το θέμα της εξυπνάδας, τι να πω; Για μένα είναι πάντα ελκυστική σε έναν άνδρα και οι περισσότεροι άνδρες που γνωρίζω, τουλάχιστον αυτοί του στενού μου κύκλου, τη θεωρούν επίσης ελκυστικό χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα.