Results 91 to 105 of 217
Thread: γνωστή φλερτάρει τον άνδρα μου
-
16-02-2018, 19:10 #91
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 3,806
[QUOTE=νοσταλγία;986529]Μηπως ο αντρας σου δεν ηθελε να δημιουργησετε στενες σχεσεις οχι επειδη επληττε αλλα για να μη καρφωθουνε;
Οκ παλι εικασιες κανω αλλα δεν ειναι λιγοτερο βασιμες απο τις εικασιες οτι ισως απλα κολακευτηκε και ισως σε πλησιασε αυτη για να πλησιασεις εκεινον και ισως μπλα μπλα...
Αυτο με την προυποθεση του ερωτα για ενα πηδημα μην κρινεις απο τον εαυτο σου. Ο αντρας σου ειναι αλλος ανθρωπος. Ασε τι λεει, γυναικα του εισαι, τι θα σου πει, αυτο που θες να ακουσεις θα πει. Δεν λειτουργει ετσι κανενας αντρας βασικα...πρωτα ερχεται το σεξ και μετα ο ερωτας. Αλλο το εγκεφαλικο παιχνιδι που μπορει να προηγηθει...αλλα χωρις σεξ δε δενει το γλυκο, δεν υπαρχει ερωτας. Πρωτη ερχεται η τσουτσου και μετα στελνει αιμα και στη καρδουλα...λολ. Δεν γινεται πρωτα να ερωτευτει και μετα να σου πει "να ερωτευτηκα" και μετα να παει να κανει σεξ με αλλη. Τι θα ερωτευτει στα καλα καθουμενα; Πλακα κανεις;
Το παιχνιδι και το σουξουμουξου δεν αρκει για να παρει κανεις μια τοσο σοβαρη αποφαση οτι "ερωτευτηκα αλλη, αφηνω τη συντροφο μου".
Στα λογια φυσικα και ολοι την θεωρουν ελκυστικο χαρακτηριστικο την εξυπναδα. Εγω σου λεω και στη πραξη ειναι ελκυστικο χαρακτηριστικο. Μεχρι ενος σημειου ομως. Και φυσικα και δεν θα το παραδεχοταν κανενας αντρας, αφου ειναι θεμα ευαισθητου εγωισμου το να τη προτιμα τη γυναικα λιιιγο πιο χαζουλα απο τον ιδιο. Ποιος θα πει "ειμαι κομπλεξικος;" λολ.
Δεν λεω πως δεν εκτιμαται σε σοβαρες βαθιες σχεσεις...αλλα αμα θελει ο αλλος να ξεφυγει η εξυπναδα ειναι το τελευταιο που τον νοιαζει. Εξαρταται και απο τι ξεφευγει βεβαια, παιζει και το αναποδο.
- 16-02-2018, 22:03 #92
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 3,594
[QUOTE=νοσταλγία;986529]Για εσένα μπορεί να είναι έτσι αλλα οι πιο πολλοί άνδρες δεν λειτουργούμε έτσι.
Μου αρεσι-ερωτευθηκα-αρα κάνω σεξ..
Δεν πάει έτσι..
Μου αρέσει -την εριξα- σεξ
Έτσι παει. Στους πολλούς άνδρες τουλάχιστον.απο κει και πέρα τι ν σου πω άνδρας σου είναι εσύ τον ξέρεις καλύτερα.
Δεν θέλω να σε προσγειωσω αλλά έτσι είναι.
16-02-2018, 22:07 #93
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 3,594
Αν ο άνδρας σου σε απατούσε με τη συγκεκριμένη κυρία δεν νομίζω ότι θα σε αφήνει να μπεις τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.θα σε κρατούσε και λίγο αν όχι πολύ έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Εκτός και αν είναι τοσο πολύ πια τσακάλι.
Και κάπου αποσκοπεί..αλλά και πάλι λίγο δύσκολα..
16-02-2018, 23:05 #94
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Natalia_sups !!
Εχεις μια κορουλα!! δεν θα ειναι κριμας για το κοριτσακι σου - οσο ειναι ακομης μικρη δλδη δεν λεω για παντα - θα ειναι κριμας να εχει τους γονεις της να ειναι σε τσακομους κι σε δυασταση!! ποσο μαλον σε δυαζηγιο!! πιστεψεμε οσο καλα κι να παει ο χωρισμος ωσο πολυτησμενα κι να το κανετε θα της κανει κακο!!
Δεν λεω οτι ειναι ομορφο να ζεις κι να κοιμασαι με καποιον οπου πλεον δεν θες ,εχεις απολυτο δικιο κι πηστεψεμε μου αρεσε παρα πολυ αυτο που εγραψες οτι αν νιωσεις οτι κατις εχει "ψυχραθει" δεν αξιζει να υπαρχει μου αρεσε παρα πολυ διοτις οι γυναικες με τετοιο " γλυκο τσαμπουκα " κατα εμενα ειναι οι πιο αξιολογες γυναικες!! κι παντα λατρευα αυτον το χαρακτηρα σε μια γυναικα!! διοτις με τετοια γυναικα ζεις πραγματικο ερωτα!! ολες οι αλλες οπου δεν χωριζουν λογο συμφερωντος συνηθως ερωτευοντε κι εξαρχης λογο συμφερωντος!
Ομως θα ελεγα επισης να τα κουβεντιασετε ξεκαθαρα με τον ανδρα σου!! να καταλαβει δλδη το τι νιωθεις! και θα ελεγα να δωσεις τοπο στην οργη !! αφου ειναι η πρωτη φορα μην νευριαζεις τοσο !! εξαλου ανδρας ειναι κι ειναι τοσα χρονια με την ιδια γυναικα χωρις να διμηουργει προβληματα μεχρι σημερα - αν καταλαβα καλα δλδη- επισης αν σαν πατερας κι σαν συζηγος μπορει και εχει σε καλη οικονομικη κατασταση το σπιτικο σας! θα πρεπει να το θαυμαζεις αυτο ,δεν ειναι τοσο συνηθες στα χρονια αυτα !
Αν ο ανδρας σου ειναι σωστος και στις κοινωνικες επαφες της οικογενειας κι εχει κι καλη δουλεια αλλα κουραζετε στις ωρες δουλειας καλο θα ειναι να το λαβεις υποψην σου!! δλδη οτι μερικες φορες απο την ενταση της δουλειας μας περνανε απο το μυαλο περιεργα πραματα κι φαντασιωσεις λογο της πιεσης!! ανδρας ειναι θελω να ειναι στην φυση μας να θελουμε κι αλλες γυναικες εκτως της δικης μας!! παρολα αυτα πολλοι ανδρες εχουν παει κοντρα στην φυση τους και παραμενουν πιστη σε μια γυναικα!! το οτι απλα υπηρξε μια ελξη η μια αθωα εξηκοιοση δεν νομιζω οτι ειναι λογος να χαλαστεις !
17-02-2018, 10:51 #95
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
[QUOTE=Natalia_sups;986531]Ναταλία, τη βαριότανε αφόρητα, από την πρώτη μέρα. Μέσα από εμένα τη γνώρισε. Βεβαίως είναι προβληματικό ότι μετά από εκείνο το βράδυ είχα την εντύπωση ότι του φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα. Αυτό προς το παρόν μου φτάνει και μου περισσεύει σαν πρόβλημα. Όχι με την έννοια ότι φοβάμαι πως θα με απατήσει, θα φύγει ή θα χωρίσει, όλα αυτά θα είναι λογικές συνέπειες αν η αγάπη μας έχει ημερομηνία λήξης. Που ίσως έχει. Διότι η εικόνα του εκείνο το βράδυ δεν μου άρεσε. Το συναίσθημα ότι με πουλά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως χθες έμαθα από κοινή γνωστή, στην οποία είχε γίνει επίσης τσιμπούρι η γυναίκα αυτή, ότι ακριβώς τα ίδια έκανε και με τον άνδρα της. Δεν επιδίωξα να το μάθω, ήταν μια από εκείνες τις γελοίες συμπτώσεις που φέρνει η ζωή. Η γυναίκα αυτή δεν με απασχολεί τόσο. Με απασχολούν περισσότερο τα συναισθήματα του άνδρα μου απέναντί μου και τα δικά μου απέναντί του. Ένα τέτοιο βράδυ αφήνει -θέλουμε δεν θέλουμε- ίχνη στην ψυχή μας, η σχέση δεν βγαίνει αλώβητη.
17-02-2018, 10:53 #96
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
17-02-2018, 10:56 #97
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
17-02-2018, 10:57 #98
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 3,806
[QUOTE=νοσταλγία;986587]Δεν αντιλεγω σε οσα λες...σε καταλαβαινω. Εγω σχολιασα στο κομματι "πρωτα θα ερωτευτει ο αντρας μου αλλη και μετα αμα γινει αυτο θα χωρισουμε, δεν θα με απατησει, δεν θα πηγαινε με αλλη ετσι". Σου λεω πως γινεται με την αναποδη σειρα, μου φαινεται πολυ αφελης η προσδοκια σου για το αντιθετο.
Αν και εννοειται πως η ξενερα μπορει να ερθει χωρις αλλο προσωπο στη μεση. Το θεμα ειναι πως μεχρι απο το συναισθημα της ξενερας να φτασει στη συνειδητοποιηση της ξενερας, θα εχει σιγουρα παιξει το ματι του, θα εχει ψαχτει στο ενδιαμεσο, και το αν θα απατησει τελικα η οχι θα ειναι και θεμα συγκυριας,αν του εκατσε κατι που τον ενθουσιαζει η οχι.
17-02-2018, 11:22 #99
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
17-02-2018, 14:06 #100
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,297
Αφενος συμφωνω με τον γιωργο, αφετερου προσεξα μερικα σημεια του θεματος κι εχω να προσθεσω οτι, απ οτι καταλαβαινω εχετε καποια ηλικια πανω απο 50 αν κρινω απο την ηλικια των παιδιων.επομενως ο συζυγος ισως 60 η και παραπανω; κι αυτη μαλλον καπου κοντα στηην ηλικια σου.
Ε οσο συμπαθης και να ειναι ο συζυγος, δυσκολα πιστευω οτι τρελαθηκε απο ανεξελεγκτη καυλα η κυριουλα και ξεφτιλιζοταν ετσι μπροστα σου.
Με τις περιγραφες σου για μια γυναικα που ασχολειται μονο με κουτσομπολιο και χωνεται στον γκομενο της κορης της να τον παρακαλαει να μην την παρατησει κι επιπλεον βριζει τον ανδρα της σαν αποτυχημενο επειδη δεν εχει λεφτα, ενω εσεις απ οτι καταλαβαινω ειστε ενταξει οικονομικα, μαλλον τον εχει βαλει στο ματι για χορηγο ειτε παντρεμενο ειτε χωρισμενο...
Οπως τον περιγραφεις τον ανδρα σου, δυσκολα θα της κάτσει τετοιο σχεδιο.
17-02-2018, 14:25 #101
- Join Date
- Mar 2011
- Posts
- 2,713
Νοσταλγια, εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να σοκαριστηκες επειδη παντα ειχες στο μυαλο σου οτι εκεινος ηταν ο δεδομενος που δε θα ξενοκοιτουσε ποτέ, ενω εσυ ησουν αυτη που ειχες κοιταξει και αλλου και δυσκολευοσουν να δεχτεις και να συμβιβαστεις με τη ρουτινα ενος πολυετους γαμου? Εσυ δηλαδη μπορει παντα να ειχες στο μυαλο σου οτι εκεινος επρεπε να "Σε κραταει" και οχι οτι κι αυτος εχει αναγκη απο κινησεις που να του κρατουν το ενδιαφερον.
Στο λεω επειδη ξεκαθαρα μου φαινεται(και στο ξαναειπα) οτι το νημα το ανοιξες επειδη σοκαριστηκες με τον τροπο που την κοιτουσε οταν εκεινη του εκανε κομπλιμεντα. Σα να εσβησε η σιγουριά που ειχες για το σιγουρακι.
Ειμαι σιγουρη οτι πλεον στις ηλικιες σας και μετα απο τοσα χρονια, μπορεις να ξερεις αν σε απαταει ή οχι, δεν εισαι καμμια χθεσινη.
Επισης, ΑΝ επιτρεπεται, με ποια αφορμη πηρατε 1 κινητο με τον ιδιο αριθμο και για τους 2?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
17-02-2018, 16:14 #102
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
Ρέμεντυ, το σκέφτηκα κι αυτό, ότι δηλ. ίσως έχει οικονομικές βλέψεις. Νομίζω πως παίζουν πολλοί παράγοντες ένα ρόλο. Μπορεί να θέλει π.χ. να μου αποδείξει ότι είναι σε θέση να έχει τον άνδρα μου. Για παράδειγμα έβλεπε κάποια παπούτσια μου κι ενώ μου έλεγε πόσο άσχημα είναι, πήγαινε κι αγόραζε την άλλη μέρα τα ίδια παπούτσια και μου έλεγε "κοίτα, έχω τα ίδια παπούτσια" (βέβαια ήταν μιας πιο φτηνής φίρμας, αλλά εκείνη ισχυριζότανε ότι είναι ακριβώς τα ίδια) ή έβλεπε μια τσάντα μου κι αγόραζε μια παρόμοια, ενώ μόλις την έβλεπε έκανε αρνητικές παρατηρήσεις. Γενικά για όλα έκανε αρνητικές παρατηρήσεις, αλλά καταλάβαινα ότι για κάποια πράγματα στη ζωή της δεν ένιωθε καλά και υποβιβάζοντας κάποια δικά μου, ένιωθε καλύτερα. Δεν το έπαιρνα σοβαρά. Υπήρχε, όμως, φθόνος και ανταγωνισμός από μέρους της και γι αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε από καιρό να σταματήσω να της κάνω παρέα. Το βλέπω κι από αυτή την άποψη ότι θέλει να έχει ό,τι έχω. Ίσως όχι από συμφέρον με την κλασσική έννοια του συμφέροντος, αλλά επειδή το έχω εγώ. Και αυτό ακριβώς είναι και το αδύναμο σημείο του άνδρα μου, ο οίκτος. Είναι εξαιρετικά καλόκαρδος κι ευγενής άνθρωπος και νιώθει άσχημα όταν οι άλλοι νιώθουν άσχημα για την κατάσταση τους.
17-02-2018, 16:24 #103
- Join Date
- Mar 2011
- Posts
- 2,713
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
17-02-2018, 16:40 #104
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
Φυσικά, savatage, μέσα στην απογοήτευση υπάρχει κάπου και το εγωιστικό ότι έχασα το "σιγουράκι". Ήμουν πάντα σίγουρη για τα συναισθήματά του απέναντι μου. Αυτό το ότι εκείνος πρέπει να με κρατάει, δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλληλοκρατιόμασταν νομίζω μέχρι σήμερα, αλλά ίσως υπάρχει και μια μικρή αλήθεια σε αυτό που λες, ο άλλος γίνεται κάποια στιγμή δεδομένος. Κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου. Σοκαρίστηκα λιγότερο από τα κοπλιμέντα και περισσότερο από τα αγγίγματα, νομίζω ότι ένα αθώο φλερτ με μερικές ατάκες και γελάκια δεν είναι και κανένα δράμα, αλλά με το άγγιγμα ξεπερνάς ένα όριο. Έχουμε ένα κινητό, βασικά εγώ δεν θα ήθελα ούτε ένα γιατί δεν το χρειάζομαι παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις και δεν μου αρέσει να μπορεί κανείς μου τηλεφωνεί παντού και πάντα. Να είμαι δηλ. συνεχώς διαθέσιμη. Ο ίδιος δε δεν το χρειάζεται καθόλου σχεδόν. Υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις που μας φάνηκε πραγματικά χρήσιμο κι αναγκαίο. Αποφασίσαμε πολύ αργότερα από τους άλλους να πάρουμε κάποτε ένα κι έκτοτε δεν χρειαστήκαμε και δεύτερο. Δεν είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο, αλλά αυτό βέβαια είναι θέμα απόψεων. Ίσως μια μέρα πράγματι χρειαστούμε δυο κινητά.
17-02-2018, 17:06 #105
- Join Date
- Aug 2011
- Posts
- 186
Ναι, με το μακριά, συμφωνώ, savatage. Τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα (το δικό μου κυρίως). Αν και μου φαίνεται οριστικό το ρήγμα μαζί της, με απασχόλησε το θέμα και σκέφτηκα κάποιες στιγμές μήπως την αδικώ. Αν σεβότανε την επιθυμία μου να μου δώσει λίγο χρόνο αντί να με βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα και μηνύματα, να λέει διάφορα πράγματα στην κόρη της που δεν ίσχυαν, να βάζει την κόρη της να λέει διάφορα πράγματα στην κόρη μου που δεν την αφορούσαν, να γράφει μαιλ στον άνδρα μου κοκ και να προσπαθεί να με παρουσιάσει σαν κάποια που την αδικεί και τον εαυτό της σαν θύμα και να τον ρωτάει αν κι εκείνος ένιωσε ότι τον πρόσβαλε εκείνο το βράδυ ή αν το ένιωσε αλλιώς -με την ελπίδα μάλλον να ακούσει ότι εκείνος ένιωσε μια χαρά εκείνο το βράδυ- αν δεν τα έκανε όλα αυτά, κάποια στιγμή θα προσπαθούσα να συζητήσω ήρεμα μαζί της για το βράδυ εκείνο. Της είπα ότι δεν έχω χρόνο να συναντηθούμε (να έρθει την Παρασκευή σε μας) και μου απάντησε επιθετικά και ειρωνικά "τι έχεις να κάνεις εσύ και δεν έχεις χρόνο". Της είπα ότι δεν χρειάζεται να δικαιολογούμαι που δεν έχω χρόνο κι ότι χρειάζομαι χρόνο να επεξεργαστώ και να καταλάβω τι έγινε εκείνο το βράδυ -έκανε σαν να μην καταλάβαινε, τι έγινε εκείνο το βράδυ, αλλά από αυτά που έλεγε καταλάβαινα ότι ήξερε πολύ καλά τι με πείραξε - και ότι δεν το βλέπω τόσο σαν πρόβλημα που έχω μαζί της, αλλά σαν πρόβλημα που έχω κυρίως με το σύζυγό μου. Δεν το σεβάστηκε, δεν περίμενε, άρχισε με όλα τα παραπάνω που σου έγραψα. Και είμαι βέβαιη ότι δεν θα σταματήσει σε αυτά. Τα γράφω περιληπτικά, έγιναν διάφορα εμετικά από μέρους της. Υπάρχουν πράγματι κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας στην οικογένεια τους, δεν θέλω να το συζητήσω πιο πολύ αυτό, δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντι σε ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, τα οποία θεωρώ ότι είναι όπως και τα σωματικά, χρήζουν δηλ. θεραπείας. Με παρακαλούσε στα μηνύματα της να τη βοηθήσω να καλυτερέψει σαν άνθρωπος, δεν είμαι όμως η κατάλληλη για μια τέτοια βοήθεια ούτε την ξέρω καλά ούτε έχω τις γνώσεις.
Similar Threads
-
με φλερταρει υποτροπη καταθλιψης-αγχους
By anxious4ever in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 18Last Post: 23-09-2016, 23:09 -
μπερδεμα με γνωστη ; ή κατι παραπανω ;
By greek in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 11Last Post: 16-06-2011, 05:28 -
Φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας
By elena_maria in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 5Last Post: 03-03-2011, 14:17 -
ΣΟΚ: Γνωστή ηθοποιός: Είχα σχέση με τον πατέρα μου!
By path in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 7Last Post: 30-01-2011, 15:35 -
Η πρωτη μου φορα με μια γυναικα η ενα ανδρα
By πανος12345 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 1Last Post: 06-08-2009, 13:19
Γιατι έχει γίνει τόσο δύσχρηστο το φορουμ;
07-07-2025, 23:11 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα