Ενταξει. Αφου εισαι βεβαιη οτι δε θελει επικοινωνια πλεον. Κοιταμε μπροστα!
Printable View
Έχω χάσει δυστυχώς 3 σκυλάκια και καταλαβαίνω τι εννοείς :(
Το ένα το είχε δαγκώσει άσχημα ένας μεγάλος σκύλος, όταν επέστρεψα σπίτι τον είδα σε ένα κουτί, ήτανε γεμάτος αίματα. Άρχισα να ουρλιάζω και ο μπαμπάς μου μου είπε να φύγω από εκεί για να μην βλέπω. Όχι, δεν μπορούσα να βρίσκομαι εκεί όταν τα έθαβαν. Τα έθαψαν και τα 3 στην αυλή μας. Επίσης ήμουνα μπροστά όταν ξεψύχησε η σκυλίτσα μου, και το ένα μου κουνελάκι (ξεψύχησε στα χέρια μου). Ακόμα τα θυμάμαι και κλαίω. Δεν ξέρω, αν μάθεις να ζεις με ζώα είναι δύσκολο να αντέξεις μετά. Τους δίνεις και σου δίνουν πολλή αγάπη. Ούτε ο μπαμπάς μου τα γούσταρε αλλά κάθε φορά που έφερνε η μαμά μου δεν μπορούσε να πει κάτι και στο τέλος δενόταν κι' αυτός μαζί τους.
Έχω ένα καλό νέο να σας πω... Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ξυραφάκι (για αποτρίχωση) μετά από καιρό και τα πήγα καλά, δεν αυτοτραυματίστηκα... Κανονικά χρησιμοποιώ άλλη μέθοδο αλλά σήμερα έπρεπε αυτή (δεν θα μιλήσω άλλο για τρίχες, ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σας αυτό το επίτευγμα)...
Έχω και κάτι ακόμα καλό να γράψω, μου είπε σήμερα η ψυχολόγος μου ότι δεν είναι προσωπικό το ότι θα σταματήσουμε αλλά ότι νιώθει ότι δεν έχει να δώσει άλλα λέει... Εξακολουθώ να μην συμφωνώ αλλά τουλάχιστον νιώθω λιγότερο πληγωμένη καθώς δεν νιώθω πια απόρριψη...
Νιώθω λίγο μπερδεμένη σήμερα κι ίσως λόγω αυτού να μην είμαι πολύ σαφής αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο φοβάμαι για το ότι θα μείνω μόνη μου... Βασικά δεν ξέρω καν πως να εκφράσω αυτό που νιώθω, ίσως να μην έπρεπε καν να γράψω αυτό το post, δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά νιώθω την ανάγκη να το γράψω... Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να μην με βλάψω ποτέ ξανά αν δεν έχω βοήθεια...
Κυκνε γεια σου!!!
σορρυ κιολας για το αμεσο σχολιο -μην το δεις σαν κριτικη - αλλα εχεις θεμα με οριακη προσωπικοτητα/διαταραχη... γνωστικη συμπεριφορικη ψυχοθεραπεια εχεις κανει? δεν σε εχει βοηθησει?
Κανονικά ούτε εγώ συνηθίζω να μιλάω έτσι όπως έχεις διαπιστώσει αλλά καμιά φορά δεν αντέχουμε άλλο...
Τις προάλλες ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και τον είχα μεγάλη ανάγκη κι υπέφερα που δεν μπορούσα να του ζητήσω βοήθεια...
Όσο για το συντονισμό το ξέρω, άστα να πάνε είμαι...
Καλημέρα! :)
Σύντομα θα βρεθούν χρήματα και θα πάω και εγώ σε ψυχολόγο!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App