Πρόβλημα με την ψυχολόγο μου... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Savatage, καταρχήν όπως ξέρεις με χώρισε... Κατά δεύτερον ζει στην Αθήνα... Όσο για την επικοινωνία μας η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν με e mail πριν ένα χρόνο που του έστειλα ευχές για την καινούρια χρονιά και ζήτησα τη συγχώρεση του που ευτυχώς τουλάχιστον μου την έδωσε και τουλάχιστον δεν νιώθω πια τύψεις που ήταν αβάσταχτες... Από τότε ελάφρυνε η ψυχή μου σε μεγάλο βαθμό... Αλλά ξέρω πως δεν θέλει να τον ενοχλώ και κάνω τ' αδύνατα δυνατά για να τον σέβομαι... Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να του ζητήσω βοήθεια πόσο μάλλον να έρθει εδώ και να με αγκαλιάσει... Μακάρι να γινόταν κι ας πέθαινα το επόμενο λεπτό αλλά δεν γίνεται...
    Ενταξει. Αφου εισαι βεβαιη οτι δε θελει επικοινωνια πλεον. Κοιταμε μπροστα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ενταξει. Αφου εισαι βεβαιη οτι δε θελει επικοινωνια πλεον. Κοιταμε μπροστα!
    Προσπαθώ Savatage, προσπαθώ αλλά δεν περνάνε οι γαμημένες οι νύχτες... Φοβάμαι που κοιμάμαι μόνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα...

Γιατί καταρχήν δεν ήταν μόνο ένας αλλά τέσσερα γατιά που όλα έφυγαν με τη σειρά τους κι ο Τζέρυ ήταν ο τελευταίος της γατοοικογένειας κι η μαμά μου αυτή τη στιγμή δεν το διανοείται καν γιατί λέει πως δεν αντέχει να βιώσει ξανά τον πόνο της απώλειας...
    Επίσης ο πατέρας μου δεν τρελαίνεται, πιο πολύ για εμάς υποχώρησε, τώρα πρέπει να δούμε πως θα τον πείσουμε οι γυναίκες να συμφωνήσει... Κι εγώ νιώθω πως έχει αδειάσει το σπίτι... Το έχω γεμίσει με φωτογραφίες του, είναι η μόνη μου παρηγοριά... Και το λουράκι του που κράτησα και το έχω στο δωμάτιο μου...

Να σε ρωτήσω, εσύ άντεξες ποτέ να δεις να τα θάβουν; Εγώ ποτέ σε κανένα απ' όσα είχα δεν κατέβηκα όταν τα έθαβαν, δεν θα το άντεχα... Τα αποχαιρέτησα και τα έδωσα στην αγκαλιά της μαμάς μου από τη δικιά μου...
    Έχω χάσει δυστυχώς 3 σκυλάκια και καταλαβαίνω τι εννοείς :(
    Το ένα το είχε δαγκώσει άσχημα ένας μεγάλος σκύλος, όταν επέστρεψα σπίτι τον είδα σε ένα κουτί, ήτανε γεμάτος αίματα. Άρχισα να ουρλιάζω και ο μπαμπάς μου μου είπε να φύγω από εκεί για να μην βλέπω. Όχι, δεν μπορούσα να βρίσκομαι εκεί όταν τα έθαβαν. Τα έθαψαν και τα 3 στην αυλή μας. Επίσης ήμουνα μπροστά όταν ξεψύχησε η σκυλίτσα μου, και το ένα μου κουνελάκι (ξεψύχησε στα χέρια μου). Ακόμα τα θυμάμαι και κλαίω. Δεν ξέρω, αν μάθεις να ζεις με ζώα είναι δύσκολο να αντέξεις μετά. Τους δίνεις και σου δίνουν πολλή αγάπη. Ούτε ο μπαμπάς μου τα γούσταρε αλλά κάθε φορά που έφερνε η μαμά μου δεν μπορούσε να πει κάτι και στο τέλος δενόταν κι' αυτός μαζί τους.

Senior Member
    Έχω ένα καλό νέο να σας πω... Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ξυραφάκι (για αποτρίχωση) μετά από καιρό και τα πήγα καλά, δεν αυτοτραυματίστηκα... Κανονικά χρησιμοποιώ άλλη μέθοδο αλλά σήμερα έπρεπε αυτή (δεν θα μιλήσω άλλο για τρίχες, ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σας αυτό το επίτευγμα)...

Έχω και κάτι ακόμα καλό να γράψω, μου είπε σήμερα η ψυχολόγος μου ότι δεν είναι προσωπικό το ότι θα σταματήσουμε αλλά ότι νιώθει ότι δεν έχει να δώσει άλλα λέει... Εξακολουθώ να μην συμφωνώ αλλά τουλάχιστον νιώθω λιγότερο πληγωμένη καθώς δεν νιώθω πια απόρριψη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νιώθω λίγο μπερδεμένη σήμερα κι ίσως λόγω αυτού να μην είμαι πολύ σαφής αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο φοβάμαι για το ότι θα μείνω μόνη μου... Βασικά δεν ξέρω καν πως να εκφράσω αυτό που νιώθω, ίσως να μην έπρεπε καν να γράψω αυτό το post, δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά νιώθω την ανάγκη να το γράψω... Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να μην με βλάψω ποτέ ξανά αν δεν έχω βοήθεια...

Senior Member
    Κυκνε γεια σου!!!

σορρυ κιολας για το αμεσο σχολιο -μην το δεις σαν κριτικη - αλλα εχεις θεμα με οριακη προσωπικοτητα/διαταραχη... γνωστικη συμπεριφορικη ψυχοθεραπεια εχεις κανει? δεν σε εχει βοηθησει?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε γεια σου!!!

σορρυ κιολας για το αμεσο σχολιο -μην το δεις σαν κριτικη - αλλα εχεις θεμα με οριακη προσωπικοτητα/διαταραχη... γνωστικη συμπεριφορικη ψυχοθεραπεια εχεις κανει? δεν σε εχει βοηθησει?
    Γεια σου Μάρα... :) Καιρό έχω να σε δω... :)

Δεν παρεξηγούμαι αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια τι είναι αυτή η διαταραχή;

Όχι, δεν έχω κάνει τέτοιου είδους θεραπεία...

Εν τω μεταξύ σήμερα νιώθω αποσυντονισμένη...

Καλημέρα!

Senior Member
    δεν περνάνε οι γαμημένες οι νύχτες....
    Καλα Κυκνε , τετοια λεξη δεν περιμενα απο σενα , εγω ουτε την λεξη ' γκομενα ' δεν ξεστομιζω ...... πιπερι .....

Senior Member
    Γεια σου Μάρα... :)

Εν τω μεταξύ σήμερα νιώθω αποσυντονισμένη...

Καλημέρα!
    Καλημερα , βρε Κυκνε , μια μερα να σε πετυχω συντονισμενη , θα κανουμε παρτυ στο φορουμ ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα Κυκνε , τετοια λεξη δεν περιμενα απο σενα , εγω ουτε την λεξη ' γκομενα ' δεν ξεστομιζω ...... πιπερι .....
    Κανονικά ούτε εγώ συνηθίζω να μιλάω έτσι όπως έχεις διαπιστώσει αλλά καμιά φορά δεν αντέχουμε άλλο...
    Τις προάλλες ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και τον είχα μεγάλη ανάγκη κι υπέφερα που δεν μπορούσα να του ζητήσω βοήθεια...

Όσο για το συντονισμό το ξέρω, άστα να πάνε είμαι...

Καλημέρα! :)

Senior Member
    Γεια σου Μάρα... :) Καιρό έχω να σε δω... :)

Δεν παρεξηγούμαι αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια τι είναι αυτή η διαταραχή;

Όχι, δεν έχω κάνει τέτοιου είδους θεραπεία...

σου εστειλα καποια λινκς...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Σύντομα θα βρεθούν χρήματα και θα πάω και εγώ σε ψυχολόγο!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    σου εστειλα καποια λινκς...
    Σ' ευχαριστώ Μάρα, θα τα μελετήσω και θα τα συζητήσουμε αν θέλεις...

Senior Member

Καλημέρα! :)
    Καλησπερα Κυκνε , μην σου περασει απ το μυαλκο οτο σε ειρωνευομαι , χιουμορακι κανω .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλησπερα Κυκνε , μην σου περασει απ το μυαλκο οτο σε ειρωνευομαι , χιουμορακι κανω .....
    Μην ανησυχείς, το κατάλαβα...

Δεν νιώθω πολύ καλά τώρα, νιώθω απογοήτευση και μοναξιά, πάλι καλά που έχω τουλάχιστον το γατάκι για παρέα...
    Ίσως βάλω καμιά ταινία να ξεχαστώ...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast