SB σε ευχαριστω.
Γιατι ελλειψη σεβασμου?
Περιπλανιεμαι μεταξυ του θελω και του πρεπει. Του πιο ειναι το σωστο και ποιο θα επρεπε να γινει. Αν βγαλω το θεμα της ηλικιας, ολα τα αλλα για εμενα τωρα που μιλησαμε δεν εχουν κατι περιεργο. Ειναι οτι ηθελα. Να γνωριστουμε λιγο καλυτερα, να μην ειναι αυστηρα σεξουαλικο. Και μου το εδωσε μεχρι τωρα. Οτι ζητησα. Οσες φορες μου εστελνε και δεν μπορουσα δεν του ελεγα ναι. Του ελεγα οχι αν δεν ηθελα. Του ειπα να παρει και πηρε, του ειπα να ερθει νωριτερα και ηρθε. Μου φερεται καλα. Δεν μπορω να ξερω 100 τοις 100 πως ειναι σαν ανθρωπος και δεν θα μπορουσα να ξερω τοσο γρηγορα. Το σεξ δεν ειναι πικρο για εμενα, Το αντιθετο. Αυτος ειναι μονο για εμενα οσες φορες βρισκομαστε.
Δεν ειναι οπως πρεπει στα "χαρτια", αλλα και αυτοι που ηταν οπως πρεπει κατεληξαν να με πληγωσουν....δεν λεω οτι αυτος δεν θα το κανει αλλα δεν θελω να προδικασω γιατι δεν τον ξερω. Δεν νιωθω κατι ασχημο ομως. Εννοω σαν ενστικτο. Ειναι νεος δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει την ατζεντα που ειχαν αλλοι που γνωρισα.
Αυτο που με απασχολησε πολυ ειναι πως θα γινει να μην πληγωθουμε. Ουτε εγω να πληγωσω ουτε αυτος. Το τι θα γινει ειναι σαφες. Δεν υπαρχει κανενα μελλον. Αλλα ισως μπορεσω να δω οτι υπαρχει ενας αντρας καθαρος και αυτος σε εμενα μια γυναικα που....δεν ξερω ο,τι εχει και αυτος αναγκη να δει
Παντως τωρα που μιλησαμε μπορω να πω οτι ηταν οτι πιο ειλικρινες εχω συναντησει. Μιλησαμε χωρις παιχνιδακια