Results 91 to 105 of 167
-
06-11-2018, 17:58 #91
SB σε ευχαριστω.
Γιατι ελλειψη σεβασμου?
Περιπλανιεμαι μεταξυ του θελω και του πρεπει. Του πιο ειναι το σωστο και ποιο θα επρεπε να γινει. Αν βγαλω το θεμα της ηλικιας, ολα τα αλλα για εμενα τωρα που μιλησαμε δεν εχουν κατι περιεργο. Ειναι οτι ηθελα. Να γνωριστουμε λιγο καλυτερα, να μην ειναι αυστηρα σεξουαλικο. Και μου το εδωσε μεχρι τωρα. Οτι ζητησα. Οσες φορες μου εστελνε και δεν μπορουσα δεν του ελεγα ναι. Του ελεγα οχι αν δεν ηθελα. Του ειπα να παρει και πηρε, του ειπα να ερθει νωριτερα και ηρθε. Μου φερεται καλα. Δεν μπορω να ξερω 100 τοις 100 πως ειναι σαν ανθρωπος και δεν θα μπορουσα να ξερω τοσο γρηγορα. Το σεξ δεν ειναι πικρο για εμενα, Το αντιθετο. Αυτος ειναι μονο για εμενα οσες φορες βρισκομαστε.
Δεν ειναι οπως πρεπει στα "χαρτια", αλλα και αυτοι που ηταν οπως πρεπει κατεληξαν να με πληγωσουν....δεν λεω οτι αυτος δεν θα το κανει αλλα δεν θελω να προδικασω γιατι δεν τον ξερω. Δεν νιωθω κατι ασχημο ομως. Εννοω σαν ενστικτο. Ειναι νεος δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει την ατζεντα που ειχαν αλλοι που γνωρισα.
Αυτο που με απασχολησε πολυ ειναι πως θα γινει να μην πληγωθουμε. Ουτε εγω να πληγωσω ουτε αυτος. Το τι θα γινει ειναι σαφες. Δεν υπαρχει κανενα μελλον. Αλλα ισως μπορεσω να δω οτι υπαρχει ενας αντρας καθαρος και αυτος σε εμενα μια γυναικα που....δεν ξερω ο,τι εχει και αυτος αναγκη να δει
Παντως τωρα που μιλησαμε μπορω να πω οτι ηταν οτι πιο ειλικρινες εχω συναντησει. Μιλησαμε χωρις παιχνιδακια
- 06-11-2018, 19:13 #92Nefeli28Guest
Και γιατί απλά να μην το ζήσεις κι ο,τι γίνει;
Αφού τα έχεις σκεφτεί όλα και ξέρεις ότι μέλλον δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να γινει κάτι σοβαρό και μακροχρονιο με τον πιτσιρικά, το ενδεχόμενο να το ζήσεις για όσο κρατήσει πως σου φαίνεται;
Γιατί το αναλύεις τόσο πολύ αφού γνωρίζεις αν των προτέρων την επιλογή που εκανες;
Απόλαυσε το! Πόσες ευκαιρίες θα έχεις ατο εξής για κάτι τέτοιο;;
06-11-2018, 19:38 #93
Σε ευχαριστω Nefeli28
Το σκεφτηκα τοσο πολυ γιατι γινοντουσταν το ενα μετα το αλλο με τρομακτικο ρυθμο και δεν προλαβα να κοντρολαρω τον εαυτο μου....
Πρωτον το ανελπιστο φλερτ, μετα το ραντεβου, αγχος, αγχος, μετα το σεξ που εγινε αμεσως ( συμφωνα με αυτον βεβαια εγω λεει του αντισταθηκα.. Τι να πω αλλη γενια...χαχα). Μετα η υποψια οτι εχουμε διαφορα ηλικιας, μετα η εξαφανιση (θα τον ρωτησω και εγω γιατι δεν πηρε εκεινες τις 10 μερες) μετα που ξαναηρθε, μετα ο καφες, μετα η αποκαλυψη εκεινου του 23 που φοβομουνα, η δικια μου κριση ηλικιας, οι φωνες της μανας μου στο κεφαλι μου, οι αντρες μας θελουν μονο για το σεξ (αυτος εχει βαλθει να με ευχαριστησει ο ανθρωπος, δεν ειναι το τερας που μου ελεγαν οτι ειναι οι αντρες. Παντα μεχρι τωρα ετσι?).......τι να πω τα επαιξα. Το εχω ουτως ή αλλως αυτο το της υπεραναλυσης.
Απόλαυσε το! Πόσες ευκαιρίες θα έχεις στο εξής για κάτι τέτοιο;;
Αουτς Nefeli28.....πονεσε....Βλεπεις πως μπλεχτηκα και εγω με την ηλικια?
Στη δικια μου ζωη οσον αφορα τις σχεσεις ειναι πρωτη φορα που μου φερνει η ζωη κατι τοσο τοσο μα τοσο αντισυμβατικο. Ποτε δεν μου αρεσαν οι συμβασεις αλλα παντα στις σχεσεις διαλεγα αυτο που θα περιμενε καποιος και εδιωχνα αυτο που πραγματικα επιθυμουσα γιατι δεν ηταν φτιαγμενο με τους συνηθισμενους κανονες.Κοιτουσα να ειναι οι αλλοι ευχαριστημενοι με τις επιλογες μου και οχι εγω. Και οδηγηθηκα βεβαια στο πουθενα οπως και τωρα. Θα προσπαθησω...προσπαθω....Σε ευχαριστω εισαι πολυ γλυκια! :)
06-11-2018, 19:42 #94WhyAlwaysMe?GuestCatrine,θα στο ξαναπώ!
Ζήσε το,απόλαυσε το όσο κρατήσει.
Και μόνο με το κοπλιμέντο ότι μικροδείχνεις,και μάλιστα από εμφανίσιμο άτομο,έπρεπε να σε κάνει να είσαι άνετη!
06-11-2018, 19:43 #95Nefeli28GuestΣε νιώθω απόλυτα γι αυτό στα ειπα αυτά.
«Η φωνή της μάνας μου στο κεφάλι μου...» να ήξερες πόσα χρόνια έζησα με αυτήν και στο δικό μου κεφάλι.... και τώρα συνειδητοποιώ ότι έχασα τα καλύτερα χρόνια. Αλλά δεν θα κάτσω να τα κλάψω. Όχι άλλο. Τώρα είναι η στιγμή να γίνουν πράγματα. Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες εκει έξω. Μην τις πετάξεις, αυτό ήθελα να σου πω. Χωρίς να πιεστεις βέβαια η να χαλαστεις η να χάσεις την όποια ελευθερία σου.
Απλά έχε στο νου σου για μια φορά ότι κάποια στιγμή χρειάζεται να ζήσεις!
06-11-2018, 19:47 #96
Ναι, παντα πρεπει να ζουμε. Ολα τα αλλα ειναι βλακειες που μας καθυστερουν, μας κανουν μιζερους και λιγοτερο χαμογελαστους.
Θα ηθελα να πιστευω οτι αυτο που με τραβαει σε αυτη την κατασταση (ειναι και αυτος μεσα σε αυτο που μενει, δεν φευγει. Με βοηθαει αυτο) εχει να μου μαθει κατι. Ελπιζω να ειναι θετικο
06-11-2018, 19:50 #97WhyAlwaysMe?Guest
06-11-2018, 19:57 #98
WhyAlwaysMe
Ναι δεν θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια. Αυτο ειναι κατι που θα εκανα παλιοτερα. Να φυγω εννοω.
Δεν ξερω τι θα κανει αυτος, μπορει να τα παιξει αυτος τωρα που εμαθε για εμενα ομως εγω νιωθω καλα γιατι ημουν ειλικρινης με τον εαυτο μου παρα τις απειρες ενοχες. Αυτο και μονο αξιζει τον κοπο.
Παντως WhyAlwaysMe με εκανες και χαμογελασα αληθεια. Εσυ απο την αρχη πιστευες σε αυτο :)
Για να δουμε λοιπον τι θα γινει....
06-11-2018, 19:57 #99Nefeli28GuestΠάντα υπάρχουν θετικά. Ακόμα και στα δύσκολα και στα δυσάρεστα.
06-11-2018, 19:59 #100
Πάντα υπάρχουν θετικά. Ακόμα και στα δύσκολα και στα δυσάρεστα.
ΣΩΣΤΟ!
06-11-2018, 20:01 #101WhyAlwaysMe?GuestΧαίρομαι που σε έκανα και χαμογέλασες.Χαίρομαι που έκανα κάτι καλό.
Δεν πιστεύω να τα παίξει,από όσα είπες.Το αντίθετο πιστεύω,θα σε βλέπει ερωτικά ακόμη περισσότερο από πριν.
Και να γίνει κάτι,το ξαναλέω:Ζήσε το,απόλαυσε το.Και νιώθω ότι δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από άλλες που θα κοίταζε ο κύριος.
Ίσα ίσα που λόγω ωριμότητας,εμπειρίας κλπ,θα μπορέσεις να τον χειριστείς.
06-11-2018, 20:03 #102
Αυτος πιστεψε με ειναι πιο εμπειρος!
Εγω ειμαι η ωριμη χαχαχαχα
06-11-2018, 20:06 #103WhyAlwaysMe?Guest
06-11-2018, 20:11 #104
Θα προσπαθησω. Θα το κανω σαν ασκηση
06-11-2018, 20:12 #105WhyAlwaysMe?Guest