Originally Posted by
Antonis8
Όχι απλώς προσβάλλονται πιο εύκολα τα παιδιά. Πήρα το δερματολόγο και μου είπε ότι θα ήταν και στα δύο χέρια αν ήταν κοξάκι αλλά σε κάθε περίπτωση να πάω την Τρίτη να με δει και αν νιώσω άλλο σύμπτωμα να πάω στα επείγοντα. Θα ρωτήσω και τις εξετάσεις για ενδοκαρδίτιδα για να μου φύγει αυτή η ιδέα και να μπορέσω να ησυχάσω. Ο μόνος λόγος που "ξανακύλησα" ήταν αυτά τα εξανθήματα. Πυρετό ευτυχώς δεν έχω. Γενικά αισθάνομαι καλύτερα σήμερα, αν και χθες αισθανόμουν καλά και ξαφνικά έπαθα την κρίση πανικού. Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι προς το παρόν και βλέπουμε. Καλά κάνεις και δεν πας, κι εγώ προσπαθούσα να παραμένω ψύχραιμος αλλά ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έπαθα, άλλες φορές κλωθογυρίζω για ώρες στο μυαλό ότι "κάτι" έχω, αυτή τη φορά ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, έκανα την σκέψη και αμέσως εκδηλώθηκε η κρίση και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Βγήκα στο δρόμο με τις παντόφλες νομίζοντας ότι "σβήνω". Ένα χάλι γενικά, η χειρότερη της ζωής μου.
Τώρα το κατά πόσο έχουν βάση οι φόβοι μου δεν το ξέρω. Είχα βγάλει ακόμα ένα εξάνθημα στην πλάτη πριν μερικές εβδομάδες, αλλά μου είχαν πει πως πιθανόν να είναι εξ επαφής, από κάποιο ρούχο δηλαδή. Με έξυνε αρκετά και ήταν σε όλη τη δεξιά πλευρά του στέρνου μου και στην πλάτη. Έφυγε μετά από κάποιες μέρες οπότε δεν έδωσα σημασία. Σκέφτομαι τώρα μήπως έχω γενικά κάποιον ιό που με κάνει να εμφανίζω εξανθήματα. Έχω και κατοικίδια και μπορεί να κόλλησα τίποτα. Τεσπα, αυτό που φοβάμαι κατά βάση είναι ενδοκαρδίτιδα και γενικά ό,τι μπορεί να επηρεάσει την καρδιά. Θα ρωτήσω ποιες εξετάσεις να κάνω για να τελειώνει αυτή η ιστορία.
Εσύ παίρνεις παράλληα και αγωγή; Να σου πω, αν αποδειχτεί ότι όντως δεν είναι κάτι, το σκέφτομαι κι εγώ να πάρω, δεν μπορώ να βιώνω καθημερινά τα ίδια και σε τέτοιο βαθμό. Αλλά φοβάμαι μην επηρεάσει με αρνητικό τρόπο τη ζωή μου, το πώς σκέφτομαι, το πόσο δραστήριος είμαι κλπ.
Βαλεριάνα έχεις δοκιμάσει; Σκέφτομαι να δοκιμάσω σε τσάι πριν τον ύπνο, αλλά φοβάμαι μην επηρεάσει την καρδιά μου, μην με κάνει να έχω ακόμα πιο χαμηλούς παλμούς πχ ή μη μου φέρει ταχυκαρδία.