Originally Posted by
Giannisk91
Θα σου απαντήσω και στο λέω με πολύ αγάπη,,,, χωρίς να θέλω να σου πω απλά λόγια για να νιώσεις καλά και να σου χαϊδέψω τα αυτιά,,, πριν λίγο καιρό δεν ήξερα τι εστι ψυχολόγος ψυχίατρος γαδ δεν ήξερα ότι υπάρχουν,, και ξαφνικά το έπαθα και σιγά σιγά ψαχτηκα,,, δεν μπορείς να διανοηθείς τι τι τράβηξα,,, πριν 6 μήνες άρχισε όλη αυτή η ιστορία και τώρα με 3 μήνες ladoze έχω δει τεράστια αποτελέσματα και θα στο ξαναπώ μέσα σε 6 μήνες 15 αιματολογικες 3 ακτίνες 6 υπέρηχος ένα τριπλεξ καρδιά 8 ουρολογικες 3 μαγερ μια γαστροσκοπηση καρδιογραφηματα πολλές επισκέψεις σε παθολογος μόνο για κλινική εξέταση 2 ψυχολόγος και 5 ψυχίατρους,,,,, και ναι χωρίς να είμαι ειδικός για μένα να ή λύση ήταν τα χάπια,,,,,, όσο και δν ήθελα να το παραδεχτώ στην αρχή έλεγα καλά θα πάρω χάπια που αλήθεια δεν είναι τίποτα είναι σαν να παίρνεις αντιβίωση για κάτι άλλο,,,, και όταν λέω για μένα η λύση ήταν τα χάπια εννοώ ήταν η αρχή τώρα αφού οηθηθω από τα χάπια τώρα ναι πρέπει να το δουλέψω μόνος μου και ψυχοθεραπευτικα για να καταλάβω τι έγινε,, αλλά στην αρχή έτσι πως ήμουν δν ήμουν σε θέση να καταλάβω τι είχα,,, και στο ξαναλέω γιατί μετά από αυτό που έπαθα έχω πει ότι θέλω να βοηθάω με τις εμπειρίες μου ανθρώπους αλήθεια σου λέω αν με έβλεπες θα τρομάζες,,, και γτ το μυαλό εδώ μέσα πάει ότι πω ποιος ξέρεις τι τύπος είναι αυτός που γράφει,,, σε λέω ότι είμαι ένα παιδί 28 χρόνων με τη καλή μου δουλειά με το δικό μου σπίτι το αυτοκίνητο μου αντικειμενικά ωραίο παιδί δν μου έλειπε τπτ και ξαφνικά είδαν χάνω την ζωή,, άρα άκουσε με δωστου χρόνο και θα τα πούμε σε λίγο καιρό,,,,, και μια τελευταία συμβουλή που ξέρω ότι δεν θα τι κανεις γιατί και μένα μου τν λέγαν αλλά δεν την έκανα αλλά πλέον τ ελέγχω προσπάθησε να googlaris πράματα για το πρόβλημα σου τα οποία θα είναι αντικειμενικά μν μπαίνεις και διαβάζεις ότι να ναι,,,, βεβαια το σωστό είναι να μν μπαίνουμε καθόλου αλλά αυτό δεν γίνεται άρα έλεγχε τι διαβάζεις γιατί είσαι πολύ ευάλωτη και ότι διαβάζεις το έχεις,,, και στο ξαναλέω εγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι καλά αλλά τουλάχιστον ξαναβρήκα τη διάθεση μου την λογική μου αλλά έχω ακόμα λίγο φόβο,, εδώ είμαστε και θα τα δεις όλα αυτα