Originally Posted by
Macgyver
remedy, μπηκα μονο για σενα ξανα στο φορουμ , σε θεωρω την σοβαροτερη και εξυπνοτερη κοπελα ........... δινεις ευκατανοητες συμβουλες , ακριβεις , ωριμες , λακωνικες και πολυ σωστες ( υπαρχουν κι αλλα μελη εξυπνα , κυριως γυναικες ) .......με ειχες ρωτησει στο ' πως θεραπευτηκα απο την κτθλψη ' κατι .......ναι , λοιπον , δεν παιρνω τιποτα , δεν πινω τιποτα εδω και 3 μηνες ........δεν ειμαι παρολα αυτα εντελως καλα , αλλα ενα 70% καλυτερα , ( ε , δεν γινεται σε 3 μηνες νασαι περιφημα ) με καλες προοπτικες ............. δεν θελω να γραφω πια , διοτι βλεπω παντου τοσες ανακριβειες , κι εχω βοηθησει τοσο κοσμο , ειτε δημοσιως , ειτε με 100αδες πμ. , βαρεθηκα πια ....................και αμα δεις τα θρεντ μου , καμμια 200αρια , ποτε δεν ζητησα την βοηθεια κανενος , οχι απο εγωισμο , απλα δεν πιστεψα ποτε οτι καποιο μελος μπορει να με βοηθησει ( ουτε βοηθηθηκα απο ψυχοτετοιους , αυτοι χειροτερα με εκαναν , δεν παταω πια ) , ο μονοφθαλμος θα βοηθησει τον τυφλο ? ........ βαρεθηκα .......ιδιως με την ελλειψη διακριτικοτητας στα πμ . ......... λες κι εισαι ο ψυχιατρος τους .......αναφερομαι σε μελη που μου στελναν στην κυριολεξια 100αδες πμ., οχι αυτοι που μουστειλαν καμμια 15αρια ......