Θέλει χρόνο γιατί την πιέζω η δεν ξέρει τι θέλει; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 161
    Senior Member
    Αυτο είναι καθαρά θέμα δικό σου. Δεν είναι ότι δεν της άρεσες της κοπέλας απλά την απομακρύνες με το τρόπο σου. Άρα βρες τι φταίει κ άλλαξε το μόνος σου κ αν δεν μπορείς κ το κάνεις συνέχεια τότε ένας ειδικός πιστεύω θα σε βοηθήσει. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι δια μαγείας.
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Παιδιά είμαι πολύ χάλια... Αλήθεια.. της έστειλα μήνυμα που γύρισε και μου είπε ότι αυτές τις μέρες που δεν μιλούσαμε σκέφτηκε και συνηδητοποιησε ότι είναι καλύτερα μόνη.. πράγματα είμαι πολύ χάλια ρε γαμωτο δεν αντέχω αλλο

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Παιδιά είμαι πολύ χάλια... Αλήθεια.. της έστειλα μήνυμα που γύρισε και μου είπε ότι αυτές τις μέρες που δεν μιλούσαμε σκέφτηκε και συνηδητοποιησε ότι είναι καλύτερα μόνη.. πράγματα είμαι πολύ χάλια ρε γαμωτο δεν αντέχω αλλο
    Αναμενόμενο.....Δυστυχώς....Τ� �ρα είναι καλύτερο για σένα από την άποψη ότι έχεις κι απάντηση για κάτι οριστικό

Όμως αλήθεια κάτι πρέπει να κάνεις γ αυτό......δλδ αν στον ένα μήνα γνωριμίας είσαι του θανατά στους έξι μήνες τι θα έκανες;; θα ήσουν τέρμα κτητικός δεν θα την άφηνες να κάνει τπτ ....θα ήσουν πιεστικος γτ θα φοβοσουν μη σε άφησει....κτλ κτλ.....Έτσι όμως δεν γίνεται...θα βαλτώσει

Που ήδη βαλτωσε

Πρέπει να το κοιτάξεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αναμενόμενο.....Δυστυχώς....Τ� �ρα είναι καλύτερο για σένα από την άποψη ότι έχεις κι απάντηση για κάτι οριστικό

Όμως αλήθεια κάτι πρέπει να κάνεις γ αυτό......δλδ αν στον ένα μήνα γνωριμίας είσαι του θανατά στους έξι μήνες τι θα έκανες;; θα ήσουν τέρμα κτητικός δεν θα την άφηνες να κάνει τπτ ....θα ήσουν πιεστικος γτ θα φοβοσουν μη σε άφησει....κτλ κτλ.....Έτσι όμως δεν γίνεται...θα βαλτώσει

Που ήδη βαλτωσε

Πρέπει να το κοιτάξεις
    Δεν ξέρω τι να κανω ρε παιδιά.. πολλές φορές σκέφτομαι, μήπως θέλω και τα κάνω στον εαυτό μου ; Να χσλιεμαι να κλαίω με το παραμικρό να πληγώνομαι; Μήπως είμαι μαζοχιστης ξέρω και εγώ :(

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να κανω ρε παιδιά.. πολλές φορές σκέφτομαι, μήπως θέλω και τα κάνω στον εαυτό μου ; Να χσλιεμαι να κλαίω με το παραμικρό να πληγώνομαι; Μήπως είμαι μαζοχιστης ξέρω και εγώ :(
    καλημερα γιαννη...
    μαζοχιστης δεν εισαι.
    σαμποταρεις ομως τις σχεσεις σου , γιατι νομιζεις οτι δεν σου αξιζουν.
    και βεβαια σου αξιζουν, αλλα μεχρι να το καταλαβεις θα φερεσαι ετσι οπως φερεσαι και θα ταλαιπωρεισαι.
    εκτος αν βρεις καμια εξισου ανασφαλη με σενα και κυνηγατε ο ενας τον αλλον και τσεκαρετε καθε 5 λεπτα ο ενας τον αλλον, αν ειστε ακομα στην θεση σας. "να με κρατας να σε κρατω, να πνιγουμε και οι δυο"...

η λυση ειναι να ζητησεις στηριξη για να βελτιωσεις την αυτοπεποιθηση σου, αλλα μεχρι τοτε, εγω σου προτεινω να πας απο τον αντιθετο δρομο μπας και σταυρωσεις καμια σχεση οπως την θελεις.
    fake it till you make it λεγεται η τεχνικη.
    ΞΕΡΕΙΣ πολυ καλα ποιες αντιδρασεις σου σε χαντακωνουν. πρεπει να τις κρατας κι ας νοιωθεις οτι πρεπει να τις κανεις. μιλα καπου. μιλα εδω, μιλα σε καποιον φιλο, μιλα σε εναν θεραπευτη. κατσε και γραψε κανενα δοκιμιο. ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ, ομως.
    παρτο σαν δοκιμασια.
    υποσχεσου στον εαυτο σου, την επομενη φορα να εισαι πιο συγκρατημενος.
    βαλε καποιον κανονα συμπεριφορας για να μην ξεφευγεις.
    κανε το συστημα να μην κανεις περισσοτερες προτασεις απο οσες δεχεσαι. να τσεκαρεις δλδ αν εχεις ανταποπκριση. μην σολαρεις.
    πες μια φορα να βγειτε, δυο. μετα περιμενε απο εκεινην.
    παρε ενα τηλεφωνημα, δυο. μην παιρνεις μονο εσυ.
    να τσεκαρεις συνεχεια οτι ειστε στην ιδια φαση, ωστε να μην γινεσαι κουραστικος.
    και ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ, ΠΟΤΕ!

Senior Member
    ξεχασα να σου πω, οτι η κοπελα σε απελευθερωσε με τον χωρισμο.
    φαινοταν οτι πηγαινε εκει η ιστορια.
    τωρα που στο ξεκαθαρισε, σε βοηθαει να προχωρησεις αντι να σκεφτεσαι ποτε θα ξανακανεις την εμφανιση σου, μπας και μετανοιωσε.

Miliva21
    Guest
    Κοίτα για να αλλάξεις συμπεριφορά πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης πρώτα...

με το να εξακολουθεις να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο για τις σχεσεις δεν θα μπορείς να καταπνίξεις τις συμπεριφορές αυτές που σου βγαινουν...

έχεις μεγάλη ανησυχία και άγχος.....φόβο εγκατάλειψης και τεράστια ανάγκη για επιβεβαίωση της αξίας σου από την εκάστοτε κοπέλα....

Θες πολύ να είστε κοντά αλλα παράλληλα φοβάσαι κιόλας και πιέζεσαι.....
    Επίσης νομίζω ότι δεν πιστεύεις κιόλας ότι αξίζεις να έχεις σχέση ...έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και βάζεις τα δυνατά σου για να τη πείσεις να μείνει μαζί σου

Ίσως στο παρελθόν σου μέσω οικογένειας.. και από άλλες εμπειρίες να έχεις ζησει ΑΠΟΡΡΙΨΗ και να πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει η αποδοχή....

Γ αυτό πολεμάς και θες να την βρεις στις ερωτικές σχέσεις σου όμως τελικά καταλήγεις να σαμποτάρεις τη κατάσταση και να βιώνεις ξανά την ΑΠΟΡΡΙΨΗ ώστε να επιβεβαιώνεις αυτό που ηδη πιστεύεις.

Ότι δηλαδή ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ

Miliva21
    Guest
    Επιπλέον λογω αυτου του σκεπτικού μπορεί να κάνεις και λάθος επιλογές......

Μήπως έχει τύχει κάποιες φορές να μην δίνεις σημασία σε κοπέλες που φαίνονται διαθέσιμες για σένα;; και αντίθετα να πέφτεις πάνω σε κοπέλες που φαίνονται από την αρχή ότι είναι δύσκολες και ότι θα την φας τη χυλόπιτα; και ο μόνος λόγος που το κάνεις αυτό είναι γιατί καταβαθος θες να μετατρέψεις την απόρριψη σε αποδοχή για να πεις στον εαυτό σου ότι τα κατάφερες και ότι αξίζεις;;

Για να ξεπεράσεις την ασφάλεια θέλει δουλειά με ειδικό σίγουρα....μη το αφήσεις γιατί κάθε φορά τα ίδια θα παθαίνεις

Ένας τρόπος πάντως να αλλάξεις οπτική και να βοηθηθείς είναι να συνειδητοποιησεις ότι όλοι είμαστε μόνοι μας στη ζωή.....κανένας αλλος δεν μας ανήκει και κανένας δεν υπάρχει εδώ για να καλύψεις τις ανάγκες και τα κενά μας.....καθένας μας είναι κάτι ξεχωριστό και δεν μπορείς κανένα να πείσεις να είναι μαζί σου με το ζόρι

Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας....μπαίνουν σε αυτήν επειδή οι ίδιοι ήθελαν και όχι επειδή εμείς τους εξαναγκασαμε και φεύγουν από αυτήν πάλι επειδή οι ίδιοι δεν ήθελαν άλλο να βρίσκονται μαζί μας

Οπότε ηρέμησε και οποία είναι να έρθει και να μείνει θα ρθει επδ θα σε γουστάρει...........Και θα φύγει πάλι οπότε θέλει ότι και να κάνεις...Ακόμα και τέλειος να είσαι για να κρατήσεις κάποια πάλι θα τη χάσεις άμα εκείνη θέλει να φύγει

Άρα μην αγχώνεσαι για τίποτα δεν βοηθάει

Senior Member
    Νομίζω πως με έχετε παρεξηγήσει. Δεν πιέζω καταστάσεις. Εκείνη δεν ξέρει τι θέλει, όταν την μια λέει δεν τελείωσε και μετά από 4 μέρες λέει θέλω να είμαι μόνη. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή δεν ξέρει τι θέλει και μου λέει ότι την πίεζα. Αλλά πριν 4 μέρες αλλά τώρα. Αν την ρωτήσω τον λόγο δεν θα κου πει ότι την πιέζω γι'αυτό δεν θέλει τίποτα μαζί μου.

Από μικρός ήμουν αντικοινωνικός, δεν μιλούσα δεν είχα παρέες να κάνουμε πράγματα όμορφα να πω ότι θα τα θυμάμαι και το καταλαβαίνω τώρα γιατί ακούω συμφοιτητές από χωριά να έχουν και γ@μ@ τις ιστορίες από τα παιδικά χρόνια.. εμένα τινκου έχουν μείνει; Τσακωμοί σπίτι, πίσω από μια οθόνη να παίζω παιχνίδια.. πλέον δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό τσακωμοί σπίτι οι γονείς μου έχουν αλλάξει σίγουρα με ένα ποσοστό τις τάξης 90%..

Επικοινώνησα με 2 ψυχολογους εδώ που είμαι και ζητάνε αρκετά χρήματα για κάθε συνεδρία πράγμα που δεν μπορώ να κάνω..

Στο παρελθόν υπήρξαν φορές που είχα τάσεις για αυτοκτονία.. είχα επισκεφτεί ειδικό για λίγο καιρό μου έδωσε χάπια αντικαθληπτικα μετά μου είπε σταματά τα σε βλέπω καλυτερα.παιδια πρέπει να αλλάξω και πρέπει να γίνει από τώρα. Δεν αντέχω άλλο αλήθεια.. εχθές ήμουν στα πατώματα και εκλαιγα..

Miliva21
    Guest
    Νομίζω πως με έχετε παρεξηγήσει. Δεν πιέζω καταστάσεις. Εκείνη δεν ξέρει τι θέλει, όταν την μια λέει δεν τελείωσε και μετά από 4 μέρες λέει θέλω να είμαι μόνη. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή δεν ξέρει τι θέλει και μου λέει ότι την πίεζα. Αλλά πριν 4 μέρες αλλά τώρα. Αν την ρωτήσω τον λόγο δεν θα κου πει ότι την πιέζω γι'αυτό δεν θέλει τίποτα μαζί μου.

Από μικρός ήμουν αντικοινωνικός, δεν μιλούσα δεν είχα παρέες να κάνουμε πράγματα όμορφα να πω ότι θα τα θυμάμαι και το καταλαβαίνω τώρα γιατί ακούω συμφοιτητές από χωριά να έχουν και γ@μ@ τις ιστορίες από τα παιδικά χρόνια.. εμένα τινκου έχουν μείνει; Τσακωμοί σπίτι, πίσω από μια οθόνη να παίζω παιχνίδια.. πλέον δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό τσακωμοί σπίτι οι γονείς μου έχουν αλλάξει σίγουρα με ένα ποσοστό τις τάξης 90%..

Επικοινώνησα με 2 ψυχολογους εδώ που είμαι και ζητάνε αρκετά χρήματα για κάθε συνεδρία πράγμα που δεν μπορώ να κάνω..

Στο παρελθόν υπήρξαν φορές που είχα τάσεις για αυτοκτονία.. είχα επισκεφτεί ειδικό για λίγο καιρό μου έδωσε χάπια αντικαθληπτικα μετά μου είπε σταματά τα σε βλέπω καλυτερα.παιδια πρέπει να αλλάξω και πρέπει να γίνει από τώρα. Δεν αντέχω άλλο αλήθεια.. εχθές ήμουν στα πατώματα και εκλαιγα..
    Να βλέπεις μόνος σου τα λες.......θες μέσω της σχέσης σου να δώσεις νόημα στη ζωή σου .......Για να αποφορτιστείς και να ξεχάσεις αλλα προβλήματα γι αυτό πέφτεις τόσο γρήγορα με τα μούτρα σε μια νέα γνωριμία

Εδώ εμείς δεν είμαστε να σου πούμε τι είσαι και τι δεν είσαι.....εικασίες κάνουμε για το θέμα σου...μήπως σου πούμε κάτι που σε πρώτη φάση ίσως σε βοηθήσει

Ποιος είσαι εσύ ξέρεις

Senior Member

Φίλε Γιάννη καταρχάς δεν σε νοιάζει τι έκαναν οι άλλοι συμφοιτητές σου και τι σου λένε ότι έκαναν. Εσύ ζεις για σένα. Αν την ώρα που οι άλλοι γκομενιζαν και εσύ έπαιζες pro στο PlayStation σπίτι δικαίωμα σου.μην κοιτάς τι σου λένε να κάνεις αλλά εσύ τι θες. Δικιά σου είναι η ζωή. Τώρα αν πραγματικά σε χαλάει η συμπεριφορά σου για σένα και νοιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις τότε άλλαξε την μόνος σου. Διάβασε κάποιο βιβλίο γιαυτό αν δεν έχεις λεφτά για ψυχολόγους. Κάτι θα βρεις πιστευω. Μου έχεις δώσει την εντύπωση από την αρχή ότι σε νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων γιαυτό στο λέω φίλε μου. Δεν ζεις για τους άλλους.ειναι κ αυτό ένας βασικός λόγος που τα έκανες μαντάρα πιστεύω. Για δες το λιγο
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ, ΠΟΤΕ!
    remedy, μπηκα μονο για σενα ξανα στο φορουμ , σε θεωρω την σοβαροτερη και εξυπνοτερη κοπελα ........... δινεις ευκατανοητες συμβουλες , ακριβεις , ωριμες , λακωνικες και πολυ σωστες ( υπαρχουν κι αλλα μελη εξυπνα , κυριως γυναικες ) .......με ειχες ρωτησει στο ' πως θεραπευτηκα απο την κτθλψη ' κατι .......ναι , λοιπον , δεν παιρνω τιποτα , δεν πινω τιποτα εδω και 3 μηνες ........δεν ειμαι παρολα αυτα εντελως καλα , αλλα ενα 70% καλυτερα , ( ε , δεν γινεται σε 3 μηνες νασαι περιφημα ) με καλες προοπτικες ............. δεν θελω να γραφω πια , διοτι βλεπω παντου τοσες ανακριβειες , κι εχω βοηθησει τοσο κοσμο , ειτε δημοσιως , ειτε με 100αδες πμ. , βαρεθηκα πια ....................και αμα δεις τα θρεντ μου , καμμια 200αρια , ποτε δεν ζητησα την βοηθεια κανενος , οχι απο εγωισμο , απλα δεν πιστεψα ποτε οτι καποιο μελος μπορει να με βοηθησει ( ουτε βοηθηθηκα απο ψυχοτετοιους , αυτοι χειροτερα με εκαναν , δεν παταω πια ) , ο μονοφθαλμος θα βοηθησει τον τυφλο ? ........ βαρεθηκα .......ιδιως με την ελλειψη διακριτικοτητας στα πμ . ......... λες κι εισαι ο ψυχιατρος τους .......αναφερομαι σε μελη που μου στελναν στην κυριολεξια 100αδες πμ., οχι αυτοι που μουστειλαν καμμια 15αρια ......

Banned
    δε σε εχει ερωτευτει αλλα αυτο το βρισκω προτημοτερο γιατι οπιος ερωτευεται κολαζεται..

αμα ειναι να κανεις μια σχεση για να αλαξεις το ενα το αλλο και εκεινο δε πολυκαταλαβαινω ποιο το οφελος

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε σε εχει ερωτευτει αλλα αυτο το βρισκω προτημοτερο γιατι οπιος ερωτευεται κολαζεται..

αμα ειναι να κανεις μια σχεση για να αλαξεις το ενα το αλλο και εκεινο δε πολυκαταλαβαινω ποιο το οφελος

Παντα δυσνοητος , Αλεξ ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    remedy, μπηκα μονο για σενα ξανα στο φορουμ , σε θεωρω την σοβαροτερη και εξυπνοτερη κοπελα ........... δινεις ευκατανοητες συμβουλες , ακριβεις , ωριμες , λακωνικες και πολυ σωστες ( υπαρχουν κι αλλα μελη εξυπνα , κυριως γυναικες ) .......με ειχες ρωτησει στο ' πως θεραπευτηκα απο την κτθλψη ' κατι .......ναι , λοιπον , δεν παιρνω τιποτα , δεν πινω τιποτα εδω και 3 μηνες ........δεν ειμαι παρολα αυτα εντελως καλα , αλλα ενα 70% καλυτερα , ( ε , δεν γινεται σε 3 μηνες νασαι περιφημα ) με καλες προοπτικες ............. δεν θελω να γραφω πια , διοτι βλεπω παντου τοσες ανακριβειες , κι εχω βοηθησει τοσο κοσμο , ειτε δημοσιως , ειτε με 100αδες πμ. , βαρεθηκα πια ....................και αμα δεις τα θρεντ μου , καμμια 200αρια , ποτε δεν ζητησα την βοηθεια κανενος , οχι απο εγωισμο , απλα δεν πιστεψα ποτε οτι καποιο μελος μπορει να με βοηθησει ( ουτε βοηθηθηκα απο ψυχοτετοιους , αυτοι χειροτερα με εκαναν , δεν παταω πια ) , ο μονοφθαλμος θα βοηθησει τον τυφλο ? ........ βαρεθηκα .......ιδιως με την ελλειψη διακριτικοτητας στα πμ . ......... λες κι εισαι ο ψυχιατρος τους .......αναφερομαι σε μελη που μου στελναν στην κυριολεξια 100αδες πμ., οχι αυτοι που μουστειλαν καμμια 15αρια ......
    πολυ ωραια τα νεα σου μαγκ και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    φυσικα και ειναι εξαιρετικη κατασταση αν εχει βελτιωθει ενα 70% χωρις ουσιες, ακομα κι αν ειναι λιγοτερο. ευχομαι να συνεχιστει η καλη πορεια.
    για τα πμ εχω να σου πω μονο, οτι κανεις δεν σου στελνει 10 και 100 μνμτα αν δεν τον ενθαρρυνεις... ειναι παααρα πολυ ευκολο να κοψεις τα πμ. αρα οποιος τα δεχεται, τα θελει κιολας.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast