Πεστα , αλλα δεν γινεται τιποτα .......οοι ιδιοι μα τις ιδιοπαθεισεις , παλι θαρθουν .......
Printable View
Τότε δώσε χρόνο Νεφέλη.. Πρέπει να δουλέψεις το παρελθόν σου για να πάρεις τον έλεγχο του μυαλου σου πάλι. Τώρα σε οδηγεί. Αλλαααααα είναι κομμάτι σου.. Άρα εσύ του λες τι θα κάνει, όχι αυτό σε σένα. Και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Εγώ μόνο έγκυος δεν σκέφτηκα ότι είμαι όταν φοβόμουν τα πάντα.. Εσενα το δικό σου μυαλό κόλλησε εκεί. Όταν ξεκολλήσει θα κολλήσει αλλού. Με την δουλειά που κάνεις με τον ειδικό θα έρθει η στιγμή που δεν θα κολλάει πουθενά.
Πες του για ασκήσεις με την αναπνοη. Ανάσες. Έχει κι άλλες ασκήσεις.. Συζήτησε μαζί του και πες του να σου δείξει μια που θα σε βοηθήσει. Δεν ξέρω αν τις δίνουν τόσο νωρίς αλλά δοκίμασε.
Ρε παιδιά δεν είναι δειλία να μη πηγαινω να εξεταστω να δω πως είναι η υγεία μου;
Δεν πρέπει ν α ξέρω τι μου γίνεται τη στιγμή που έχω οικογένεια; Δεν είναι τρομερά ανεύθυνο να μην πηγαινω ξανά για εξέταση;;;;; Πειτε μου θα τρελαθώ
Πήγαινε να εξεταστεις.
Αν αυτό θα σε ηρεμήσει.. Να πας...
Αλλά σκέψου μετά μπορεί να ανοίξει νέος κύκλος.. Με το αν ήταν οκ αυτή η εξέταση.. Αν κόλλησες κτλ.. Μπορεί όμως όντως να ηρεμήσεις.
Η υπομονή και η δουλειά με τομ ψυχολόγο.αλλ ότι και να πω κόλλησε εκεί το μυαλό. Και εμένα κολλάει σε διάφορα πράγματα. Αλλά άμα αποφασίσω να ξεκολλήσω κόβονται μαχαίρι. Εσύ θες να ξεκολλήσεις;
Νεφέλη θες να σου πω αλήθεια τι σκέφτομαι; Επειδή ζήτησες να πούμε ιδέες.
Νομίζω ότι τα παιδιά τα χρησιμοποιείς για δικαιολογία. Για τον εαυτό σου φοβάσαι μόνο και δεν φοβάσαι μήπως είσαι άρρωστη όπως σου είπε κι ο george , φοβάσαι να αντιμετωπίσεις αυτά που πρέπει στην ζωή σου.
Τα παιδιά σου μεγαλώνουν με μια μάνα που είναι μέσα στο άγχος και τους φόβους. Νομίζεις πως μεγαλώνουν καλά κι όπως πρέπει; Θεωρείς πως δεν τους μεταφέρεις το άγχος σου και τις φοβίες σου, όσο καλά κι αν νομίζεις πως τα κρύβεις;
Ναι θέλω να ξεκολλησω. Γιατί δεν αντέχω άλλο και σκέφτομαι πολλές φορές να βάλω τέλος στη ζωή μου για να ησυχάσω.
Δυστυχώς δεν κόβεται μαχαίρι όπως λες η εμμονή μου.
Γι αυτό σας ρωτάω ως απέξω που είστε μήπως πρέπει να εξεταστω; Μήπως κινδυνεύω; Μήπως είμαι δειλή;