Κανεις πια δεν έχει πάει σε τσεκποιντ;;;; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Νεφέλη μου άκουσε με. Σου έχω μιλήσει με όλους τους τρόπους που ξέρω. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό.. Κάποτε είναι καλό να μιλάς πιο αυστηρά μπας και συνέλθει ο άλλος. Ότι και να σου πούμε το ξέρεις ότι από εκεί δεν ξεκόλλας. Το παραδέχτηκες. Δώσε χρόνο στην ψυχοθεραπεία που άρχισες και θα δεις πως το μυαλό θα φύγει από αυτό. Μη του δίνεις τροφή. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου..
    Πεστα , αλλα δεν γινεται τιποτα .......οοι ιδιοι μα τις ιδιοπαθεισεις , παλι θαρθουν .......

Nefeli28
    Guest
    Νεφέλη μου άκουσε με. Σου έχω μιλήσει με όλους τους τρόπους που ξέρω. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό.. Κάποτε είναι καλό να μιλάς πιο αυστηρά μπας και συνέλθει ο άλλος. Ότι και να σου πούμε το ξέρεις ότι από εκεί δεν ξεκόλλας. Το παραδέχτηκες. Δώσε χρόνο στην ψυχοθεραπεία που άρχισες και θα δεις πως το μυαλό θα φύγει από αυτό. Μη του δίνεις τροφή. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου..
    Καταλαβαίνω αυτό που λες. Η ίδια η διαταραχή είναι αυτό ακριβώς το πράγμα, η αμφιβολία. Όλη η ιστορία εκει είναι....

george1520
    Guest
    Τότε δώσε χρόνο Νεφέλη.. Πρέπει να δουλέψεις το παρελθόν σου για να πάρεις τον έλεγχο του μυαλου σου πάλι. Τώρα σε οδηγεί. Αλλαααααα είναι κομμάτι σου.. Άρα εσύ του λες τι θα κάνει, όχι αυτό σε σένα. Και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Εγώ μόνο έγκυος δεν σκέφτηκα ότι είμαι όταν φοβόμουν τα πάντα.. Εσενα το δικό σου μυαλό κόλλησε εκεί. Όταν ξεκολλήσει θα κολλήσει αλλού. Με την δουλειά που κάνεις με τον ειδικό θα έρθει η στιγμή που δεν θα κολλάει πουθενά.

Nefeli28
    Guest
    Τότε δώσε χρόνο Νεφέλη.. Πρέπει να δουλέψεις το παρελθόν σου για να πάρεις τον έλεγχο του μυαλου σου πάλι. Τώρα σε οδηγεί. Αλλαααααα είναι κομμάτι σου.. Άρα εσύ του λες τι θα κάνει, όχι αυτό σε σένα. Και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Εγώ μόνο έγκυος δεν σκέφτηκα ότι είμαι όταν φοβόμουν τα πάντα.. Εσενα το δικό σου μυαλό κόλλησε εκεί. Όταν ξεκολλήσει θα κολλήσει αλλού. Με την δουλειά που κάνεις με τον ειδικό θα έρθει η στιγμή που δεν θα κολλάει πουθενά.
    Μακάρι να είναι όπως τα λες. Έχω κουραστεί παρα πολύ. Πάει ένας χρόνος πια που το βιώνω όλο αυτό σε τέτοιο μεγάλο βαθμό...

george1520
    Guest
    Πες του για ασκήσεις με την αναπνοη. Ανάσες. Έχει κι άλλες ασκήσεις.. Συζήτησε μαζί του και πες του να σου δείξει μια που θα σε βοηθήσει. Δεν ξέρω αν τις δίνουν τόσο νωρίς αλλά δοκίμασε.

Nefeli28
    Guest
    Πες του για ασκήσεις με την αναπνοη. Ανάσες. Έχει κι άλλες ασκήσεις.. Συζήτησε μαζί του και πες του να σου δείξει μια που θα σε βοηθήσει. Δεν ξέρω αν τις δίνουν τόσο νωρίς αλλά δοκίμασε.
    Θα το ρωτήσω ναι...

Nefeli28
    Guest
    Ρε παιδιά δεν είναι δειλία να μη πηγαινω να εξεταστω να δω πως είναι η υγεία μου;
    Δεν πρέπει ν α ξέρω τι μου γίνεται τη στιγμή που έχω οικογένεια; Δεν είναι τρομερά ανεύθυνο να μην πηγαινω ξανά για εξέταση;;;;; Πειτε μου θα τρελαθώ

george1520
    Guest
    Πήγαινε να εξεταστεις.

Nefeli28
    Guest
    Πήγαινε να εξεταστεις.
    Το εννοείς η με τρολαρεις;

george1520
    Guest
    Αν αυτό θα σε ηρεμήσει.. Να πας...

Αλλά σκέψου μετά μπορεί να ανοίξει νέος κύκλος.. Με το αν ήταν οκ αυτή η εξέταση.. Αν κόλλησες κτλ.. Μπορεί όμως όντως να ηρεμήσεις.

Nefeli28
    Guest
    Αν αυτό θα σε ηρεμήσει.. Να πας...

Αλλά σκέψου μετά μπορεί να ανοίξει νέος κύκλος.. Με το αν ήταν οκ αυτή η εξέταση.. Αν κόλλησες κτλ.. Μπορεί όμως όντως να ηρεμήσεις.
    Μακάρι να ήξερα τι θα με ηρεμήσει....
    Δεν ξέρω όμως

george1520
    Guest
    Η υπομονή και η δουλειά με τομ ψυχολόγο.αλλ ότι και να πω κόλλησε εκεί το μυαλό. Και εμένα κολλάει σε διάφορα πράγματα. Αλλά άμα αποφασίσω να ξεκολλήσω κόβονται μαχαίρι. Εσύ θες να ξεκολλήσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ρε παιδιά δεν είναι δειλία να μη πηγαινω να εξεταστω να δω πως είναι η υγεία μου;
    Δεν πρέπει ν α ξέρω τι μου γίνεται τη στιγμή που έχω οικογένεια; Δεν είναι τρομερά ανεύθυνο να μην πηγαινω ξανά για εξέταση;;;;; Πειτε μου θα τρελαθώ
    Νεφέλη θες να σου πω αλήθεια τι σκέφτομαι; Επειδή ζήτησες να πούμε ιδέες.
    Νομίζω ότι τα παιδιά τα χρησιμοποιείς για δικαιολογία. Για τον εαυτό σου φοβάσαι μόνο και δεν φοβάσαι μήπως είσαι άρρωστη όπως σου είπε κι ο george , φοβάσαι να αντιμετωπίσεις αυτά που πρέπει στην ζωή σου.

Τα παιδιά σου μεγαλώνουν με μια μάνα που είναι μέσα στο άγχος και τους φόβους. Νομίζεις πως μεγαλώνουν καλά κι όπως πρέπει; Θεωρείς πως δεν τους μεταφέρεις το άγχος σου και τις φοβίες σου, όσο καλά κι αν νομίζεις πως τα κρύβεις;

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Νεφέλη θες να σου πω αλήθεια τι σκέφτομαι; Επειδή ζήτησες να πούμε ιδέες.
    Νομίζω ότι τα παιδιά τα χρησιμοποιείς για δικαιολογία. Για τον εαυτό σου φοβάσαι μόνο και δεν φοβάσαι μήπως είσαι άρρωστη όπως σου είπε κι ο george , φοβάσαι να αντιμετωπίσεις αυτά που πρέπει στην ζωή σου.

Τα παιδιά σου μεγαλώνουν με μια μάνα που είναι μέσα στο άγχος και τους φόβους. Νομίζεις πως μεγαλώνουν καλά κι όπως πρέπει; Θεωρείς πως δεν τους μεταφέρεις το άγχος σου και τις φοβίες σου, όσο καλά κι αν νομίζεις πως τα κρύβεις;
    Ελισαβετ μου θεωρώ πως τα παιδιά μου δυστυχώς ζουν κι αυτά μέσα στο άγχος και σε όλο αυτό που βιώνω εγώ. Μια συνεχόμενη κατάθλιψη. Και σίγουρα αντιλαμβάνονται τους φόβους μου και την σκατοκατασταση στην οποία βρίσκομαι. Δυστυχώς.
    Δεν έχω αυταπάτες.

Nefeli28
    Guest
    Η υπομονή και η δουλειά με τομ ψυχολόγο.αλλ ότι και να πω κόλλησε εκεί το μυαλό. Και εμένα κολλάει σε διάφορα πράγματα. Αλλά άμα αποφασίσω να ξεκολλήσω κόβονται μαχαίρι. Εσύ θες να ξεκολλήσεις;
    Ναι θέλω να ξεκολλησω. Γιατί δεν αντέχω άλλο και σκέφτομαι πολλές φορές να βάλω τέλος στη ζωή μου για να ησυχάσω.
    Δυστυχώς δεν κόβεται μαχαίρι όπως λες η εμμονή μου.
    Γι αυτό σας ρωτάω ως απέξω που είστε μήπως πρέπει να εξεταστω; Μήπως κινδυνεύω; Μήπως είμαι δειλή;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast