Originally Posted by
oboro
Πρωτη φορα μου λενε εδω μεσα οτι κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια - σε εσενα βεβαια το εχουν ξαναπει αλλα μελη αν θυμαμαι καλα. Εμενα μου φαινεται οτι απλα σε ενοχλει το υφος και η ενταση με την οποια υπερασπιζομαι ορισμενα πραγματα και, οπως και πριν 5 μηνες που με ειχες βαλει στο ματι, δεν πολυασχολεισαι με την ουσια του ζητηματος η και οσων συμβαινουν εδω μεσα μαλλον, περα απο τα γνωστα disclaimers μακρια απο μενα ρατσισμος κλπ... Παλι καλα που στην παρουσα συναλλαγη, η ακολουθια των απαντησεων σου δεν ειναι νεκρωσιμη ακολουθια της Λογικης οπως ηταν εκεινη τη φορα. Αλλα και παλι το διο μοτιβο εν πολλοις βλεπω: ποσταρεις πρωτη φορα στο θρεντ μονο και μονο για να μου την πεις, αντιδρας στον τονο των γραφομενων μου και οχι την ουσια, δεν δειχνεις να αντιλαμβανεσαι την κρισιμοτητα του ζητηματος που εχει θιγεται (αποτροπη αυτοκτονικου μελους απο το να δει ψυχιατρο τοτε, στιγματισμος μιας απο τις πιο ευαλωτες ομαδες του πληθυσμου σε αυτο το θρεντ) Πχ το γεγονος οτι ομοφοβια και τρανσφοβια δεν ειναι αποδεκτες σε ενα φορουμ ψυχολογιας για καθαρα τυπικους, επιστημονικους λογους δεν το σχολιασες καν. Οχι, σε ενοχλει που "σχιζω τα ιματια μου". Θα ειναι επειδη απεχθανεσαι και την τοξικη αρρενοπωτητα μαζι με τον πολυ κακο σεξισμο και ρατσισμο σε ολες τις εκφανσεις του... Πες μου, ανηκεις κι εσυ στους υπερασπιστες της ευπρεπειας ενω ολογυρα ο φασισμος οργιαζει; Respectability politics, ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη και ετσι;