Τραυματική εμπειρία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Όπως αναφέρατε αρκετοί, το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει σταθερά ενεργός διαχειριστής, για μια σειρά από συγκυρίες που δυστυχώς, δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο. Παρακαλώ για την κατανόηση σας και για τη βοήθεια σας. Εάν μπορείτε να με διευκολύνετε κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές, δεσμεύομαι να τις ελέγξω το συντομότερο δυνατό.

Δέχομαι την κριτική περί ελλειπούς διαχείρισης, δεν δέχομαι όμως σχόλια περί των προθέσεων της διαχείρισης.
    Ευχαριστώ.
    Παμπολλες αναφορες και δυο συνομιλιες ιδιωτικες με εσενα Aeon δεν ηταν αρκετες για να σταματησει ο γιωργος πανου να κακοποιει μελη εδω και ενα χρονο τουλαχιστον. Προσωπικα δεν σε ξερω για να κρινω προθεσεις ουτε φυσικα τι εντολες μπορει να εχεις για ο,τιδηποτε, δεν ξερω καν αν εχεις admin CP βασικα (απο vbulletin κατι θυμαμαι απ' τα νιατα μου) αλλα απ' την αλλη δεν ειδα ποτε να αναγνωριζεις εσυ η αλλος πχ το θεμα γιωργου πανου στις πραγματικες διαστασεις του. Ανα πασα στιγμη μπορει να εχετε ακομη και τραγωδια αναλογα με την ψυχ κατασταση καποιου μελους που θα ανοιξει θεμα με ιδεασμο και ποιος ξερει τι θα του πει ο γνωστος "αντιϊμπεριαλιστης"...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    geodim θα ξεκινησω απο το προφανες: ο ακριβης τροπος με τον οποιο δεν αποτελει αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας ενα φορουμ δεν εχει σημασια. Η εξειδικευμενη θεματικη και μονο ειναι αρκετη για να προσδωσει bias. Δεν ξερω αν το πηρες εσυ πρεφα, αλλα κατι gaming forums βοηθησαν στην εκλογη ενος πορτοκαλι φασιστα πριν τρια χρονια... Να υποθεσουμε οτι τα λεγομενα gaming forums αποτελουν αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας; Ξερεις δεν εχει τοση σημασια η οποια δηλωμενη θεματικη ενος φορουμ, αλλα η δυναμικη που αναπτυσσεται καθως εξελισσεται στο χρονο η οποια online κοινοτητα, και προφανως η απουσια της διαχειρισης λειτουργει σαν αρνητικο φιλτρο υπο αυτη την εννοια. Επισης η ελληνικη κοινωνια και πριν 10 χρονια ηταν φοβικη και οπισθοδρομικη, πλην ομως τα θεματα και οι αποψεις αυτου του τυπου ηταν δυσαναλογα λιγοτερα σε σχεση με την κοινωνικη εικονα αυτη, αφου η βαση μελων ηταν πολυ μεγαλυτερη και επεφτε αρκετος κοσμος να κραξει τον οποιο ομοφοβικο (αν και οχι παντα...). Δεν ξερω ποσο σχετικος εισαι με την ψυχολογια του μπουλινγκ και του μισους γενικοτερα, αλλα οι σχετικοι "εκφραστες" τετοιων "αποψεων" ειναι κατα κανονα φοβικα ατομα που αν δε δουν προσφορο εδαφος την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. Αντιθετα, οσο δοκιμαζουν τα ορια τους και δεν τους σταματαει κανεις, τοσο αποθρασυνονται (βλεπε παλι πορτοκαλι φασιστα την τελευταια εβδομαδα). Αντιθετα τα καλοπροερεται μελη αποθαρρυνονται η και αποφευγουν να γραφτουν εξαρχης.
    Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν πριν 10 χρόνια εδώ στο φόρουμ οπότε ναι μπορεί να είναι όπως τα λες. Μιλούσα σε γενικές γραμμές γιατί έχω συμμετάσχει και σε άλλα φόρουμς δεν είναι το πρώτο αυτό. Επίσης ναι είμαι σχετικός με την ψυχολογία του μπούλινγκ, δεν καταλαβαίνω γιατί αρχίζεις με την φράση "δεν ξέρω αν είσαι σχετικός". Και συμφωνώ πως κατά βάση όταν δεν αντιδράς στο μίσος, αυτοί που το εκφράζουν αποθρασύνονται γιατί θεωρούν πως όλοι συμφωνούν μαζί τους. Παράλληλα τα άτομα που δέχονται το μπούλινγκ τις περισσότερες φορές σταματάνε να συμμετέχουν. Αυτό είναι γενικός κανόνας και ισχύει όχι μόνο στο διαδίκτυο.

Πρωτη φορα μου λενε εδω μεσα οτι κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια - σε εσενα βεβαια το εχουν ξαναπει αλλα μελη αν θυμαμαι καλα. Εμενα μου φαινεται οτι απλα σε ενοχλει το υφος και η ενταση με την οποια υπερασπιζομαι ορισμενα πραγματα και, οπως και πριν 5 μηνες που με ειχες βαλει στο ματι, δεν πολυασχολεισαι με την ουσια του ζητηματος η και οσων συμβαινουν εδω μεσα μαλλον, περα απο τα γνωστα disclaimers μακρια απο μενα ρατσισμος κλπ... Παλι καλα που στην παρουσα συναλλαγη, η ακολουθια των απαντησεων σου δεν ειναι νεκρωσιμη ακολουθια της Λογικης οπως ηταν εκεινη τη φορα. Αλλα και παλι το διο μοτιβο εν πολλοις βλεπω: ποσταρεις πρωτη φορα στο θρεντ μονο και μονο για να μου την πεις, αντιδρας στον τονο των γραφομενων μου και οχι την ουσια, δεν δειχνεις να αντιλαμβανεσαι την κρισιμοτητα του ζητηματος που εχει θιγεται (αποτροπη αυτοκτονικου μελους απο το να δει ψυχιατρο τοτε, στιγματισμος μιας απο τις πιο ευαλωτες ομαδες του πληθυσμου σε αυτο το θρεντ) Πχ το γεγονος οτι ομοφοβια και τρανσφοβια δεν ειναι αποδεκτες σε ενα φορουμ ψυχολογιας για καθαρα τυπικους, επιστημονικους λογους δεν το σχολιασες καν. Οχι, σε ενοχλει που "σχιζω τα ιματια μου". Θα ειναι επειδη απεχθανεσαι και την τοξικη αρρενοπωτητα μαζι με τον πολυ κακο σεξισμο και ρατσισμο σε ολες τις εκφανσεις του... Πες μου, ανηκεις κι εσυ στους υπερασπιστες της ευπρεπειας ενω ολογυρα ο φασισμος οργιαζει; Respectability politics, ολοι εχουν δικαιωμα στην αποψη και ετσι;
    Φίλε, εδώ για πες μου ποιος κάνει μπούλινκγ? Μέτρα πόσες προσωπικές επιθέσεις έχεις κάνει σε αυτή την παράγραφο. Και πίστεψέ με έχω αληθινή ζωή για να κάθομαι να ψάχνομαι με το τι λέει ο κάθε oboro koboroko (από εκεί δεν το έχεις βγάλει?) , δεν το έχω ανάγκη. Απότι φαίνεται δεν ισχύει για εσένα όμως, ψάχνεσαι, διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα του άλλου για να βγάλεις συμπεράσματα που σου είναι αρεστά και μετά τα χρεώνεις πίσω και βάσει αυτών που φαντασιώθηκες αρχίζεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές στην προσωπικότητα του άλλου και τη νοημοσύνη του. Το έχεις κάνει και άλλες φορές αυτό στο φόρουμ.
    Και για πες μου ποιοι είναι οι καθαρά τυπικοί και επιστημονικοί λόγοι σε ένα φόρουμ που έχει ξεκάθαρους κανόνες διαχείρισης στους οποίους όμως δεν αναφέρθηκες ποτέ?

Αυτα που γραφονται εδω μεσα το τελευταιο διαστημα δε με "θιγουν σαν ανθρωπο" - θιγουν τον ανθρωπισμο τον ιδιο και ειναι θεμελιωδως αντιθετες σε καθε εννοια υποστηριξης, ειδικα ψυχολογικης. Συμφωνουμε οτι δε βοηθαω εσενα με τις συγκεκριμενες τοποθετησεις μου. Οπως εχω ξαναγραψει, δεν απευθυνονται σε εσενα. Μη σε εμποδισει βεβαια αυτο να κεντραρεις τον εαυτο σου και, εν τελει, τη δικη σου αντιδραστικοτητα σε αυτα που εγραψα. Αλιμονο, οπως ξαναειπα.
    Βεβαίως σε θίγουν σαν άνθρωπο γιατί έχεις συγκεκριμένες πεποιθήσεις οι οποίες δοκιμάζονται από τα γραφόμενα εδώ μέσα. Ο ανθρωπισμός δεν θίγεται, δεν είναι πρόσωπο, είναι έννοια και δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτόν.
    Δεν είπα οτι βοηθούν εμένα οι τοποθετήσεις σου και ποτέ δεν ζήτησα βοήθεια προσωπικά από εσένα για οποιοδήποτε ζήτημα.
    Δεν κεντράρω τον εαυτό μου, μιλάω γενικά, εσύ προσωποποιείς τα πάντα και μετά επιτίθεσαι σε άλλους από θέση δικαίου λες και οι υπόλοιποι είναι άδικοι.

ΞΕΚΟΛΛΑ. Δεν ήμουν ούτε θέλω να γίνω εχθρός σου.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    +https://www.psychology.gr/forum/thre...AC%CE%BD%CF%89

Για μελος με αληθινη ζωη που δε διαστρεβλωνει ουτε παρεξηγει πραγματα, δε δειχνεις να δυσκολευεσαι να δωσεις δικαιωμα για τα ακριβως αντιθετα. Οποιος εχει περιεργεια μπορει να διαβασει το μικρο θρεντ αυτο να βγαλει τα συμπερασματα του, αν βεβαια μετα τα ποστ του geodim σε εκεινο το θρεντ ειναι πια σε θεση να αθροισει και 1+1 ακομη αλλα τελος παντων. Φυσικα και ειναι η δευτερη φορα που με βαζεις στο ματι και το modus operandi ειναι ακριβως οπως το εγραψα: παρεπιπτοντως, το παραπανω θρεντ πρεπει να το κοιταξει η διαχειριση οχι για τα ποστ του τζιοντιμ αλλα για ενα ακομη παραδειγμα ποστ που ειναι επικινδυνα σε ο,τι εχει να κανει με μελη που τελουν υπο ιδεασμο.

Νομιζω η δευτερη παραγραφος σου με επιβεβαιωνει πληρως - το kokoroko δειχνει το επιπεδο σου και δε χρειαζεται να πω κατι απ' αυτου. Ενιγουεϊ για να επιστρεψουμε στην ουσια, ναι φυσικα ειναι επιστημονικως απαραδεκτα τα ομοφοβικα/τρανσφοβικα ποστ σε ενα φορουμ ψυχολογιας οταν και τυπικα οι αντιστοιχες διεθνεις Ενωσεις, ακομη και ο ΠΟΥ, εχουν αποϊατροποιησει τις εν λογω ομαδες. Το οτι αυτο δεν αντανακλαται στους επισημους ορους του σαϊτ δεν ειναι επιχειρημα - ειναι το ιδιο το προβλημα, η μαλλον το μισο αυτου: δεν ειναι μονο η απουσια διαχειρισης και αδυναμια εφαρμογης των κανονων αλλα και οι ιδιοι απαρχαιωμενοι οροι χρησης που δημιουργουν κινδυνους.

Η φραση "προσβαλλει καθε εννοια ανθρωπισμου" οπως και αλλες παρομοιες απαντωνται σε παμπολλα κειμενα και γενικοτερα η φυσικη γλωσσα δεν ειναι οπως οι γλωσσες προγραμματισμου ουτε απλα μια συλλογη απο προτασιακους τυπους. Νομιζω εδω χανεται καθε ουσια πλεον. Ο κοσμος καιγεται κι εσυ κανεις compile.
    Last edited by oboro; 11-02-2020 at 13:35.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Aeon επειδη εγραψες για λίστα απο παραβιασεις, δεν καταλαβα αν το συστημα των ριπορτ αρκει για αυτη τη δουλέια η αν πρεπει να στειλουμε ΠΜ με τα απαραιτητα λινκς/αναφορες. Δεδομενου οτι ειναι αρκετα χρονοβορο ομολογω οτι το σκεφτομαι δυο και τρεις φορες να εξασφαλισω καμια ωρα σημερα η αυριο για μια λιστα με 15 αισχη απλα και μονο για να κατεβει πχ ενα. Λειτουργει τελικα το συστημα με τα ριπορτ η οχι; Οταν κανω δηλαδη αναφορα ενα ποστ εσεις τι βλεπετε, για να το ρωτησω απλα; Με την περιπτωση ελενταρ ειχα κανει 5-6 ποστ αναφορα στη σειρα και ο τυπος οχι απλα συνεχιζει σημερα ακαθεκτος αλλα εχει, φυσικα, αποθρασυνθει...

Antonis8
    Guest
    Θα τοποθετηθω αργότερα και για τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, ωστόσο η διαχείρηση μπορει να μου εξηγήσει το λόγο που αφαιρέθηκε το σχόλιο μου; Ειλικρινά δεν βλεπω πώς και σε τι διαφέρει με τα σχόλια που λένε πως οι τρανς πρεπει να ενημερώνουν για το ότι είναι τρανς. Εγώ θέλω να ενημερωνομαι για το iq των άλλων, ποιο το προβλημα και γιατί αφαιρέθηκε το σχόλιο μου; Αν θεωρείτε επιθετικο και ακατάλληλο για το φόρουμ το σκεπτικο μου,γιατι δεν θεωρείτε εξίσου ακατάλληλο και το σκεπτικο των σχολίων που ανεφερα παραπανω; Είναι σχεδόν γκροτεσκο να αφαιρείτε ένα σχόλιο που προφανως καυτηριάζει τον αρνητισμο των υπόλοιπων σχολιων στο τοπικ και να μένουν αυτούσια τα αρνητικά σχόλια.

Αν δεν θέλετε να αναφέρουν οι χρήστες πως έχετε συγκεκριμένες προθεσεις ή πως επηρεαζεται η διαχειριστικη σας κρίση σας απο τις προσωπικες σας απόψεις,τότε μην κάνετε τέτοιες εξοφθαλμες διακρισεις.

Senior Member
    +https://www.psychology.gr/forum/thre...AC%CE%BD%CF%89
    Για μελος με αληθινη ζωη που δε διαστρεβλωνει ουτε παρεξηγει πραγματα, δε δειχνεις να δυσκολευεσαι να δωσεις δικαιωμα για τα ακριβως αντιθετα. Οποιος εχει περιεργεια μπορει να διαβασει το μικρο θρεντ αυτο να βγαλει τα συμπερασματα του, αν βεβαια μετα τα ποστ του geodim σε εκεινο το θρεντ ειναι πια σε θεση να αθροισει και 1+1 ακομη αλλα τελος παντων. Φυσικα και ειναι η δευτερη φορα που με βαζεις στο ματι και το modus operandi ειναι ακριβως οπως το εγραψα: παρεπιπτοντως, το παραπανω θρεντ πρεπει να το κοιταξει η διαχειριση οχι για τα ποστ του τζιοντιμ αλλα για ενα ακομη παραδειγμα ποστ που ειναι επικινδυνα σε ο,τι εχει να κανει με μελη που τελουν υπο ιδεασμο.
    Καλά εσύ το χαβά σου..βρε παιδί μου δεν έχω κάτι προσωπικό με εσένα, παρόλο που συνεχίζεις να με προσβάλλεις. Σε λίγο μήπως να απευθυνθώ και εγώ στη διαχείριση για τους χαρακτηρισμούς σου?

Νομιζω η δευτερη παραγραφος σου με επιβεβαιωνει πληρως.
    Πως?

Το kokoroko νομιζω εδω δειχνει το επιπεδο σου και δε χρειαζεται να πω κατι απ' αυτου.
    oboro νόμιζα πως αναφερόταν σε κάποιο anime/manga που έχω στα υπόψιν. Δεν σήμαινε κάτι άλλο και απορώ πως δείχνει κάτι για το επίπεδό μου...άλλη μια προσβολή..κατά τα άλλα εγώ είμαι ο "κακός" εδώ με ιδεασμούς...

Ενιγουεϊ για να επιστρεψουμε στην ουσια, ναι φυσικα ειναι επιστημονικως απαραδεκτα τα ομοφοβικα/τρανσφοβικα ποστ σε ενα φορουμ ψυχολογιας οταν και τυπικα οι αντιστοιχες διεθνεις Ενωσεις, ακομη και ο ΠΟΥ, εχουν αποϊατροποιησει τις εν λογω ομαδες. Το οτι αυτο δεν αντανακλαται στους επισημους ορους του σαϊτ δεν ειναι επιχειρημα - ειναι το ιδιο το προβλημα, η μαλλον το μισο αυτου: δεν ειναι μονο η απουσια διαχειρισης και αδυναμια εφαρμογης των κανονων αλλα και οι ιδιοι απαρχαιωμενοι οροι χρησης που δημιουργουν κινδυνους.
    Δεν λέμε κάτι διαφορετικό , δεν διαφωνούμε κάπου. Εσύ νομίζεις πως διαφωνούμε.

Η φραση "προσβαλλει καθε εννοια ανθρωπισμου" απανταται σε παμπολλα κειμενα
    Ναι το ξέρω, γιαυτό λέω πως είναι έννοια. Βρες μου εσύ κείμενα που λένε πως ο ανθρωπισμός "θίγεται" από μόνος του...
    Καλά απλά ψάχνεις να την πεις στον άλλο πάση θυσία?

και γενικοτερα η φυσικη γλωσσα δεν ειναι οπως οι γλωσσες προγραμματισμου ουτε απλα μια συλλογη απο προτασιακους τυπους. Νομιζω εδω χανεται καθε ουσια πλεον. Ο κοσμος καιγεται κι εσυ κανεις compile.
    Αυτό τώρα δεν είναι άμεση προσωπική προσβολή? Δεν παραβιάζεις τους όρους χρήσης? Γαργάρα θα το κάνεις και αυτό βέβαια, θα προσπαθήσεις να πιαστείς από κάπου για να μην παραδεχτείς το φάουλ σου και οτι συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα όπως αυτοί που κατά τα άλλα κράζεις. Ο μόνος που έχει εμπάθεια εδώ, είσαι εσύ. Και το αποδεικνύεις σε κάθε πόστ που έχεις κάνει απέναντί μου.

Για πες μου ρε αδερφέ, εσύ για ποιον λόγο είσαι εδώ στο φόρουμ? Έτσι από περιέργεια. Εγώ γιατί έχω ΓΑΔ και μπήκα για να ενημερωθώ και να βοηθήσω/βοηθηθώ και να ανταλλάξω απόψεις. Σίγουρα όχι να τσακώνομαι και να δέχομαι μπούλίνγκ.

Antonis8
    Guest
    Ο λόγος που είναι απαραδεκτο το ότι δεν έχουν λογοκριθει καποια σχόλια στο παρον τοπικ είναι:
    1.είναι αναληθη και μεταφέρουν ψευδη δεδομένα που αντίκεινται στο τι ισχύει πραγματικά (πχ για τη μετάβαση των τρανς,για το πώς γίνεται η μετάβαση,για τα σώματα των τρανς,για τη νομοθεσία εν ισχύ κλπ)
    2. Είναι σαν να γράφει καποιος "οι σχιζοφρενεις είναι επικίνδυνοι,δεν έχετε δει την ταινία ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριονι;" Δεν πρόκειται δλδ για πολιτικές απόψεις αλλά για κάτι που είναι επιστημονικα ψευδές και που φυσικα θίγει τον χρηστη που μπαινει στο παρον φόρουμ και πασχει απο σχιζοφρένεια.
    3. Κάλλιστα μπορει να υπαρχουν τρανς σε αυτο το φορουμ ή τρανς έφηβοι που μπαινουν στο φόρουμ ,διαβάζοντας μια συζήτηση που ο κυρ Μήτσος απο το καφενείο γράφει να προσεχει ο νεαρός μην πιαστει κοροιδο απο τρανς ή πως όλοι έχουν μεγάλους ώμους και μήλο του αδαμ,πώς λέτε να νιώσει; Εκτός του ότι όλα αυτά που λέει ο κυρ Μήτσος είναι αμαθη και προϊόν της κουτρας του, είναι προσβλητικά και επικινδυνα.
    4. Το παρον φόρουμ πρεσβευει υποθιτεται την αποδοχη και την υποστηριξη. Ποια υποστηριξη θα βρει εδώ ο/η τρανς που θα μπει να γράφει προβλήματα που αφορούν τη μετάβαση του και θα διαβάσει αυτό τον οχετο και την αντικειμενοποιηση της προσωπικοτητας του και του σώματος του απλως και μονο επειδη γεννήθηκε με διαφορετικό εγκέφαλο; Πρεπει να δωθουν κατευθυντήριες οδηγίες για αυτά τα θέματα και τις τοποθετησεις που επιτρεπονται,δεν γράφουμε στο 1950,έλεος δλδ. Και αυτο δεν αφορά φιμωση των απόψεων του καθένα,αφορά την ξεκάθαρη διάκριση ότι άλλο απόψη και αλλο δεδομένο,άλλο προτίμηση και άλλο έκφραση φοβικων αντιλήψεων. Και το γεγονός ότι η διαχείριση δεν μπορει να διακρίνει το απρεπες αυτών των σχολίων,είναι το χειρότερο.

Senior Member
    Επειδη βλεπω οτι δε δισταζεις ακομα και τον ορο "ιδεασμο" να χρησιμοποιησεις με τοση ελαφροτητα, παραπεμπω και παλι στο λινκ. Πραγματικα τα λεει ολα. Α επισης αν δεν ειχεις εικονα για τη δραστηριοτητα ενος μελους περα απο τα ποστ του που σε σκανδαλιζουν, ειναι δικο σου προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σε ενημερωσω για την ακριβη μορφη της συνεισφορας μου εδω μεσα. Αν μη τι αλλο δειχνει ποσο επιλεκτικη οραση εχεις.

υ.γ. δεν ηξερα οτι το "ο κοσμος καιγεται κι εσυ κανεις compile" ειναι υβρις, ποσο μαλλον καταφωρη παραβιαση! Μηπως εισαι ολιγον ευθραυστος τελικα και δεν αντεχεις ουτε λιγη καυστικοτητα;

Senior Member
    Επειδη βλεπω οτι δε δισταζεις ακομα και τον ορο "ιδεασμο" να χρησιμοποιησεις με τοση ελαφροτητα, παραπεμπω και παλι στο λινκ. Πραγματικα τα λεει ολα. Α επισης αν δεν ειχεις εικονα για τη δραστηριοτητα ενος μελους περα απο τα ποστ του που σε σκανδαλιζουν, ειναι δικο σου προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σε ενημερωσω για την ακριβη μορφη της συνεισφορας μου εδω μεσα. Αν μη τι αλλο δειχνει ποσο επιλεκτικη οραση εχεις.

υ.γ. δεν ηξερα οτι το "ο κοσμος καιγεται κι εσυ κανεις compile" ειναι υβρις, ποσο μαλλον καταφωρη παραβιαση! Μηπως εισαι ολιγον ευθραυστος τελικα και δεν αντεχεις ουτε λιγη καυστικοτητα;
    Φυσικά δεν απάντησες σε τίποτα, εκτός από νέες προσβολές. Το "ανησυχητικό" είναι πως δεν αναγνωρίζεις κανένα σφάλμα σου και δικαιολογείς κάθε συμπεριφορά σου βγάζοντας όλους πάντα λάθος σε όλα με μια passive-aggressive συμπεριφορά που εναλλάσσεται μεταξύ δύο ρόλων που παίρνεις, πρώτα του "δικαιωματικά" οργισμένου υπερασπιστή και μετά του θύματος που δεν τον καταλαβαίνουν.

και το λινκ που παραθέτεις όπου είχαμε ανταλλάξει κάποια σχόλια δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο, συζήτηση κάνω και εσύ με προσβάλλεις όπως και εδώ.

Και σόρυ φίλε, αλλά δεν κάνω background check με όποιον μιλάω. Εκανα μια ερώτηση , επέλεξες να μην απαντήσεις ούτε σε αυτή.

Aπότι φαίνεται, εδώ μέσα έχεις δίκιο σε όλα και όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι άξεστοι μπούληδες με χαμηλό iq. Μόνο που το μπούλινγκ σε αυτή την περίπτωση το κάνεις εσύ.

Senior Member
    Η αληθεια ειναι αντωνη οτι κι εγω σκονταψα σε κατι, στο ποστ σου που διαγραφτηκε. Εκανες λογο για ατομα με χαμηλη ευφυϊα και νοημοσυνη, αλλα προσωπικα εδω με βρισκεις πολυ αντιθετο. Αφενος το να εχουν καποιοι χαμηλη ευφυϊα η αντιληψη δεν ειναι ντροπη, ουτε τους μειωνει σαν ανθρωπους. Αφετερου ειναι μορφη διακρισης και εκφρασης μισους οταν χρησιμοποιειται πχ σε ατομα με νοητικη υστερηση. Δεν ειναι φυσικα αυτο που εκανες εσυ σε αυτο το ποστ, ουτε και εχει σχεση με το θρεντ, δεν το βρισκεις ομως λιιιιγο αντιθετο στο πνευμα του ανθρωπισμου που ελεγα πριν; Επισης στο θεμα των διακρισεων γενικοτερα, στην ψυχολογια των ατομων που εκφραζουν τετοιο μισος, τι ειναι αυτο που πασχει εν τελει, η νοημοσυνη η ο χαρακτηρας τους; Αν πχ καποιος πιστευει οτι οι γκεϊ ειναι προδοτες του αρσενικου φυλου και οι τρανς τερατα, εχει σημασια αν το IQ του ειναι 80 η 167; Ας εχει τελειωσει το χαρβαρντ στα 12 του, να το βρασω... Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω.

Παντως ειναι γενικοτερο μοτιβο της διαχειρισης να διαγραφει ποστ που ειναι υβριστικα με τροπο "αυτοματο" ακομα και αν τριγυρω γραφονται τερατωδη πραγματα. Για την ακριβεια τα μονα ομοφοβικα, μισογυνικα κλπ ποστ που θυμαμαι να διαγραφτηκαν ποτε μετα απο ριπορτ, παντα ειχαν και υβριστικο σκελος. Αυτο δημιουργει επισης θεμα με επιτηδειους που ξερουν να "ελισσονται" και να δοκιμαζουν ορια. Εφοσον δεν βριζουν σκορπανε το μισος τους ανενοχλητοι...

Antonis8
    Guest
    Ηταν δεικτικο το ποστ μου οπως ανέφερα,σαφώς δε πιστεύω ότι είναι κατώτεροι οι ανθρωποι που δεν έχουν υψηλό δείκτη iq (δεν έγραψα καν αυτό,οπως άλλοι γράφουν ότι είναι σεξουαλική ππροτίμησ να μην θέλουν να πανε με τρανς και ότι πρεπει οι τρανς να ενημερώνουν για τα προσωπικα τους δεδομένα,έτσι κι εγώ δηλωσα πως ειμαι sapiosexual και θέλω να ενημερωνομαι για το iq πριν συναψω ερωτική σχέση)

Ειναι καταφανερος εμπαιγμος απο τη διαχείρηση να σβήνει το ξεκάθαρα ειρωνικό ποστ και όχι τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ηταν δεικτικο το ποστ μου οπως ανέφερα,σαφώς δε πιστεύω ότι είναι κατώτεροι οι ανθρωποι που δεν έχουν υψηλό δείκτη iq (δεν έγραψα καν αυτό,οπως άλλοι γράφουν ότι είναι σεξουαλική ππροτίμησ να μην θέλουν να πανε με τρανς και ότι πρεπει οι τρανς να ενημερώνουν για τα προσωπικα τους δεδομένα,έτσι κι εγώ δηλωσα πως ειμαι sapiosexual και θέλω να ενημερωνομαι για το iq πριν συναψω ερωτική σχέση)

Ειναι καταφανερος εμπαιγμος απο τη διαχείρηση να σβήνει το ξεκάθαρα ειρωνικό ποστ και όχι τα υπόλοιπα.
    Οκ, οφειλω να ειμαι ειλικρινης. Ηταν ξεκαθαρα προσβλητικο το ποστ σου και οχι δηκτικο. Τουλαχιστον η βερσιον που ειδα εδω πριν στο σβησουν, δεν ξερω αν το διορθωσες στο μεταξυ. Αλλο να καυτηριαζεις η και να χαρακτηριζεις ακομα καποιον για την τρανσφοβια του, αλλο να τον βγαζεις επιπλεον αναξιο γνωμης λογω "κατωτερου IQ". Δεν το ανεφερα τυχαια το παραδειγμα με τα ατομα με νοητικη υστερηση - επισης ευαλωτη ομαδα. Σκεψου αν θα χρησιμοποιουσες τετοια γλωσσα σε ενα μελος εκεινης της κοινοτητας. Θα μου πεις, σιγα μην βρεις τρανσφοβικους η ομοφοβικους μεταξυ τους... Ιστορικα η υψηλη ευφυϊα δεν ειναι αξιοπιστος συμμαχος των ανθρωπινων δικαιωματων. Σκεψου μονο ποσες διανοιες ειχε πισω του το κινημα της ευγονικης του περασμενου αιωνα. Αν θες τη γνωμη μου, με τετοιου ειδους επιθεσεις κατα των "κατωτερων νοητικα" χανεις το δικιο σου. Με τετοιου ειδους αποψεις, απ' την αλλη, αν και υπαρχουν πολλων ειδων, χανεις νομιζω κατι πολυ πιο σημαντικο...

Senior Member
    Σχετικα με τη διενεξη μου με τον ανομολογητο διωκτη μου, αν και ειχα πει να αφησω το λινκ να μλησει απο μονο του, ας κανω και μια συνοψη: προκειται για θρεντ που ανοιξε ατομο με αυτοκτονικο ιδεασμο πριν κατι μηνες. Μια σελιδα ολη κι ολη ειναι με το ζουμι: στο πρωτο μισο της η κοπελα λεει πως δεν ξερει αν πρεπει να παει σε ψυχολογο μονο η ψυχιατρο, και καποιο μελος επιμενει πως οχι οχι, ψυχιατρος δε χρειαζεται, μονο ψυχολογος... Αφου διαμαρτυρηθηκα εντονα για το ποσο ανευθυνο και επικινδυνο ειναι να διατυπωνονται τετοιες αποψεις σε ζητηματα δυνητικα ζωης και θανατου κυριολεκτικα, στο δευτερο μισο του θρεντ ερχεται ο geodim με ανυποστατη κατηγορια/παραναγνωση για την καταχωρηση μου, και κανω το λαθος να πιασω ενα-ενα τα λεγομενα του με επιχειρηματα... Ε, το ποσο πρυτανευσε η λογικη στις απαντησεις του που ακολουθησαν μπορει να (προσπαθησει να) το δει οποιος κανει μια απλη αναγνωση. Επιθεσεις κατα προσωπικου, παραλογες η λογικοφανεις τοποθετησεις, προβολες, και φυσικα για την ταμπακερα κουβεντα: ποσο ανευθυνο και επικινδυνο ειναι να λεμε σε ατομο με ιδεασμο οτι δε χρειαζεται ψυχιατρο;

Εννοειται εκανα ριπορτ το ποστ με την επικινδυνη "συμβουλη", και τιποτε απολυτως δε διαγραφτηκε. Τωρα που η σταθμη στις απαντησεις του geodim εχει κατελθει στα γνωστα προτυπα εκεινου του θρεντ νομιζω το θρεντ εκεινο λεει πλεον πολλα... Για να με υπερασπιστω λιγακι, οταν στο εν λογω κλιμα ατιμωρησιας βλεπεις οτι σ' εχει βαλει στο ματι ο αλλος απο θρεντ σε θρεντ, ε, μπορεις να τον αγνοησεις, μπορεις και να απαντησεις. Εγω ειδα οτι το θρεντ εκεινο εχει πολλα να πει και στον κολλημενο με εμενα αλλα και στη διαχειριση για το πως χειριζομαστε ατομα με ιδεασμο.

υ.γ το kokoroko το εψαξα και δεν βρηκα κανενα ανιμε με αυτο το ονομα. Καποιος πρεπει να δουλεψει το bankai του μαλλον...

Antonis8
    Guest
    Αρχικά ναι, αναφερομουν στο μέλος παναγος αλλά μετά το έκανα εντιτ γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πέσει αναφορά. Στο σχόλιο μετά το εντιτ νομίζω μιλαω γενικά. Αν είμαι sapiosexual έτσι έχουν τα
    πράγματα.

Ναι,τα γνωρίζω αυτά και δεν θεωρω καν αξιοπιστους τους συμβατικους δείκτες ευφυΐας,ήταν ξεκάθαρα ειρωνικό το ποστ μου και τσιμπησε η διαχείρηση. Αλλά ακόμα περιμενω μια απάντηση. Τα σχόλια για τους τρανς ήταν στο ίδιο ακριβώς στυλ με το δικό μου.

Super Moderator
    Aeon επειδη εγραψες για λίστα απο παραβιασεις, δεν καταλαβα αν το συστημα των ριπορτ αρκει για αυτη τη δουλέια η αν πρεπει να στειλουμε ΠΜ με τα απαραιτητα λινκς/αναφορες. Δεδομενου οτι ειναι αρκετα χρονοβορο ομολογω οτι το σκεφτομαι δυο και τρεις φορες να εξασφαλισω καμια ωρα σημερα η αυριο για μια λιστα με 15 αισχη απλα και μονο για να κατεβει πχ ενα. Λειτουργει τελικα το συστημα με τα ριπορτ η οχι; Οταν κανω δηλαδη αναφορα ενα ποστ εσεις τι βλεπετε, για να το ρωτησω απλα; Με την περιπτωση ελενταρ ειχα κανει 5-6 ποστ αναφορα στη σειρα και ο τυπος οχι απλα συνεχιζει σημερα ακαθεκτος αλλα εχει, φυσικα, αποθρασυνθει...
    Αρκεί το σύστημα με τα reports. Λειτουργεί άψογα και είναι πολύ βοηθητικό για εμένα.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast