Δεν βλέπω όμως να λέει κανείς τίποτα για την λογική που υπάρχει από άλλους ανθρώπους ότι "οι όμορφες δεν κάνουν για σχέση" , " οι παχουλές είναι καλυτερες" , " οποιος δεν έχει σχέση δεν ζει τη ζωή του"
Μόνο η δική μου λογική επικρίνεται
Printable View
Η γυναίκα μου έκανε ότι έκανε γιατί κουράστηκε να παίρνει 15 χάπια τη μέρα.Να ξυπνάει στις 5 να πάρει τ4 να παίρνει το πρωι 1 effexor 1 tegretol το μεσημέρι 1 εφεξορ ένα τεγκρετολ το απόγευμα στατινη και φολικό και το βραδυ σιροκουελ τεγκρετολ .Και τσαντιστηκε τα εχασε και μείωσε τα φάρμακα κατα 70% ενώ σταμάτησε στατίνες και τ4
Καταλαβαίνω τι λες
Κι εγώ έκανα ο,τι έκανα γιατί κουράστηκα να μην έχω αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου, να μην φοράω ότι θέλω και να σκέφτομαι μήπως δεν έχω αγόρι λόγω της εμφάνισης μου.
Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι μήπως δεν έχω αγόρι λόγω των λίγων εμπειριών μου
https://www.youtube.com/watch?v=rEh8uq5n6s0
Έχεις δίκιο τελικά.
Ακου εγω δεν είμαι παντρεμένος γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ θεωρούσα το γάμο ανοησία και τον θεωρώ αλλά είναι σαν να είμαι παντρεμένος δεν αλλάζει κάτι. Μην μπαίνεις στο τσιπάκι ντε και καλα να κανεις σχέση γνώριζε κόσμο και όπου δεις ότι κάποιος αξίζει δωστου μια ευκαιρία όχι για σεξ αλλά για σχέση. Μην το κυνηγάς όμως καλοκαίρι έρχεται κάποιον θα βρεις αλλά μην περιμένεις κιόλας συνομήλικοι σου στα 25 να ψάχνονται για σοβαρά είναι μικροί ακόμα Ασε που από ότι βλέπω είναι και λίγο κότες δεν την πέφτουνε. Σου τη πέφτουν στο δρομο ή στο μετρό να σου ζητήσουν να βγείτε έξω; Όχι ε;
Μου την πέφτουν αρκετοί έξω και στη μία δουλειά που κάνω αλλά δεν μου ζητούν να βγούμε ούτε το τηλέφωνο μου
Όσο για το "καλοκαίρι έρχεται" τόσα χρόνια ως τώρα καλοκαίρι ειχαμε κάθε χρόνο και δεν άλλαξε κάτι
Αν θες τόσο πολύ σχέση, πήγαινε σε κάποιο μπαράκι κάθε βράδυ και να είσαι ανοιχτή στην προσέγγιση που θα σου κάνουν.
Το έχω σκεφτεί αυτό και λέω να το κάνω.
Πως να γίνει χωρίς να φαίνεται αμήχανο? Τι να φοράω περίπου?
Και με ποιον να πάω?
Νομιζω πως περιμενες να λυθουν όλα τα προβληματα σου με το να χασεις βάρος, αλλα υπάρχουν και αδυνατες και όμορφες που είναι μόνες τους και παχουλες που επισης ειναι μόνες τους.
Ρατσισμό δεν εχουμε επειδη εισαι όμορφη και εξυπνη είμαστε εδω να σε βοηθησουμε, ουτε να σε μειωσουμε, ουτε να βγουμε απο πανω. Απλα σου εξηγουμε ολοι με τον έναν η με το αλλο τρόπο ότι.
1. Στα apps που ψαχνεις να βρεις σχεση δεν θα βρεις ποτε των ποτων, είναι για πήδημα όλοι εκεί ξεκαθαρα και απογοητευσαι και πεφτεις και εσυ χωρίς λόγο, γιατί ψάχνεις πορτοκάλια στο χασαπη ε δεν θα τα βρείς.
2. Λες πως εχασες χρόνο για να γίνεις αυτό όπως θελεις οκ, εγινες σου αρεσει ο εαυτο σου αυτό δεν σημαινει πως θα αρεσεις σε όλους ακόμα και η πιο όμορφη δεν αρεσει σε καποιους.
3. Μπορείς να βγεις για καφε μόνη σου να μην ειναι βραδυ, εφόσον σου αρεσει και το διαβασμα με το βιβλίο σου. Βρες ενα μαγαζι που μπορεί να σου αρεσει καποιος και καντο σαν συνηθεια. Καθε Πεμπτη εκείνη την ωρα να εισαι εκεί. Φορα ρουχα που νιωθεις όμορφα, απαλό μακιγιαζ. Και να εισαι ο εαυτος σου. Εχω βγει πολλες φορες για καφε μόνη μου να χαλαρωσω, μετα θα κανεις γνωριμιες με τους σερβιτόρους ή τις σερβιτόρες, μπορεί να γίνει στέκι σου. Πως σου ακουγεται αυτο;
4. Ότι καποια ειναι παχουλη σαφως και δεν την κάνει αυτοματα ενδιαφερον, αλλα οι ανθρωποι που ξερουν πως το καλό τους χαρτί δεν ειναι η εμφάνιση τους, προσπαθουν να βρουν αλλους τρόπους να γινουν ενδιαφερον για παραδειγμα εγω με το χιούμορ. Όταν αδυνατισα δεν εχασα το χιουμορ μου πάντως. :D Και αυτό που λέμε είναι ότι όσο όμορφος και να ειναι ενας ανθρωπος εαν δεν ειναι και ενδιαφερον δεν θα παραμείνει η επικοινωνία ενώ το αναποδο μπορεί να γίνει. Στην τελική ο έρωτας είναι τυφλός ;)
5. Μην ξεχνάς και κατι σημαντικό, το πεσιμο εχει μεγαλη διαφορά με την ευγενεια. Γιατί τήνουν ανθρωποι που είχαν ή εχουν -είχα- θεματα αυτοπεποιθησης να το παρεξηγούν, όταν καποιος σου λεει "θα καθαρίσω εγω πήγαινε να ξεκουραστείς" ή " εφαγες εσυ να παρω να φάμε;" δεν στην πέφτει απλά είναι ευγενικός. Απλα στο λεω να αποφυγεις τις παρεξηγησεις.
Δεν είπα ότι εσείς πάτε να με μειώσετε
Λέω ότι γενικά επικρατεί σαν φαινόμενο να υποστηρίζουν τις παχουλές και να κρίνουν τις όμορφες. Και το ίδιο κάνουν και για τους άντρες.
Δεν είπα ότι κάποιος από εσάς πήγε να μου την πει.
Όσον αφορά τα apps , εγώ ξέρω άτομο που έχει κάνει ΣΧΕΣΕΙΣ από εκεί. Στο κάτω κάτω από το να μένω άπραγη τουλάχιστον αποκτάω κάποια εμπειρία. Ήδη έστειλα μηνύματα σε αυτούς ρωτώντας τους τι τους άρεσε και τι όχι σε εμένα για να ξέρω τι να κάνω με τους επόμενους και να δω γενικά τι γνώμη έχουν για εμένα τα αγόρια.
Για αυτό το συνεχίζω και θα προσπαθήσω και εκτός αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αφού δεν εχω φιλίες.
Δεν περιμένω να αρέσω σε όλους αλλά σίγουρα αρέσω σε εμένα και έχω περισσότερες πιθανότητες να με προσέξουν από ότι πριν.
Το 3 ναι, θα μπορούσα να το κάνω κάποιες μέρες που θα έχω χρόνο.
Και στο 5 όχι δεν είναι ιδέα μου ότι μου την πέφτουν. Δεν μιλάμε για απλή ευγένεια. Ξέρω να τα ξεχωρίζω.
Θυμάσαι τι σου είχα πει στο άλλο θέμα?? Ότι κάποια στιγμή θα πληγωθεις με τον τρόπο που χειρίζεσαι όλο αυτό και ήρθες άνοιξες νέο θέμα με σχολια απογοήτευσης.. Τωρα πηγες και ρώτησες όλους όσους βγήκες τι σου λείπει.. Βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την δοκιμασία, δεν σκέφτεσαι καθόλου την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Η κίνηση να τους ρωτήσεις δείχνει απελπισία και σίγουρα χαμηλή αυτοπεποίθηση (που αυτό είναι το βασικο σου πρόβλημα)..
Δεν σε ενδιαφέρει να φτιάξεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου, ότι και να σου γραφουμε είναι ψηλά γράμματα για σένα..
Εγώ συνηθίζω να βγαίνω έξω μόνη μου τη νύχτα σε μπαρ κτλ, αλλά χρειάζεται να το έχεις με τους ανθρώπους, να έχεις κοινή λογική, να έχεις αυτοπεποίθηση και το κυριότερο να ξέρεις να βάζεις τα όριά σου και να μην είσαι ελαστική με αυτά για να είσαι ασφαλής και για να περάσεις καλά. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή με το προφίλ που έχει η θεματοθέτρια μόνο σε μπελάδες θα την βάλει να επιχειρήσει κάτι τέτοιο.