Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 51 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Δεν ειρωνεύομαι. Υιοθετώ την φρασεολογία σου και την λογική σου.
    Δεν βλέπω όμως να λέει κανείς τίποτα για την λογική που υπάρχει από άλλους ανθρώπους ότι "οι όμορφες δεν κάνουν για σχέση" , " οι παχουλές είναι καλυτερες" , " οποιος δεν έχει σχέση δεν ζει τη ζωή του"
    Μόνο η δική μου λογική επικρίνεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Βασικα με ειρωνεύεται , δεν θέλει να σου την πει.

Η γυναίκα σου κοιτάει τη δουλειά της ακριβώς επειδή είναι όμορφη και δυναμική (γιατί θέλει δύναμη να χάσεις τόσα κιλά) και έτσι δεν ασχολείται με το αν η κάθε όμορφη είναι ελεύθερη ώστε να την υποβιβάσει επειδή εκείνη νιώθει μειονεκτικά με την εμφάνιση της
    Η γυναίκα μου έκανε ότι έκανε γιατί κουράστηκε να παίρνει 15 χάπια τη μέρα.Να ξυπνάει στις 5 να πάρει τ4 να παίρνει το πρωι 1 effexor 1 tegretol το μεσημέρι 1 εφεξορ ένα τεγκρετολ το απόγευμα στατινη και φολικό και το βραδυ σιροκουελ τεγκρετολ .Και τσαντιστηκε τα εχασε και μείωσε τα φάρμακα κατα 70% ενώ σταμάτησε στατίνες και τ4

Senior Member
    Καταλαβαίνω τι λες

Κι εγώ έκανα ο,τι έκανα γιατί κουράστηκα να μην έχω αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου, να μην φοράω ότι θέλω και να σκέφτομαι μήπως δεν έχω αγόρι λόγω της εμφάνισης μου.

Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι μήπως δεν έχω αγόρι λόγω των λίγων εμπειριών μου

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=rEh8uq5n6s0

Έχεις δίκιο τελικά.

Senior Member
    Ακου εγω δεν είμαι παντρεμένος γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ θεωρούσα το γάμο ανοησία και τον θεωρώ αλλά είναι σαν να είμαι παντρεμένος δεν αλλάζει κάτι. Μην μπαίνεις στο τσιπάκι ντε και καλα να κανεις σχέση γνώριζε κόσμο και όπου δεις ότι κάποιος αξίζει δωστου μια ευκαιρία όχι για σεξ αλλά για σχέση. Μην το κυνηγάς όμως καλοκαίρι έρχεται κάποιον θα βρεις αλλά μην περιμένεις κιόλας συνομήλικοι σου στα 25 να ψάχνονται για σοβαρά είναι μικροί ακόμα Ασε που από ότι βλέπω είναι και λίγο κότες δεν την πέφτουνε. Σου τη πέφτουν στο δρομο ή στο μετρό να σου ζητήσουν να βγείτε έξω; Όχι ε;

Senior Member
    Μου την πέφτουν αρκετοί έξω και στη μία δουλειά που κάνω αλλά δεν μου ζητούν να βγούμε ούτε το τηλέφωνο μου

Όσο για το "καλοκαίρι έρχεται" τόσα χρόνια ως τώρα καλοκαίρι ειχαμε κάθε χρόνο και δεν άλλαξε κάτι

Senior Member
    Αν θες τόσο πολύ σχέση, πήγαινε σε κάποιο μπαράκι κάθε βράδυ και να είσαι ανοιχτή στην προσέγγιση που θα σου κάνουν.

Senior Member
    Το έχω σκεφτεί αυτό και λέω να το κάνω.

Πως να γίνει χωρίς να φαίνεται αμήχανο? Τι να φοράω περίπου?

Senior Member
    Το έχω σκεφτεί αυτό και λέω να το κάνω.

Πως να γίνει χωρίς να φαίνεται αμήχανο? Τι να φοράω περίπου?
    Να μην πας μονή σου και δεν χρειαζεται να εισαι προκλητικά ντυμένη

Senior Member
    Και με ποιον να πάω?

Senior Member
    Νομιζω πως περιμενες να λυθουν όλα τα προβληματα σου με το να χασεις βάρος, αλλα υπάρχουν και αδυνατες και όμορφες που είναι μόνες τους και παχουλες που επισης ειναι μόνες τους.

Ρατσισμό δεν εχουμε επειδη εισαι όμορφη και εξυπνη είμαστε εδω να σε βοηθησουμε, ουτε να σε μειωσουμε, ουτε να βγουμε απο πανω. Απλα σου εξηγουμε ολοι με τον έναν η με το αλλο τρόπο ότι.

1. Στα apps που ψαχνεις να βρεις σχεση δεν θα βρεις ποτε των ποτων, είναι για πήδημα όλοι εκεί ξεκαθαρα και απογοητευσαι και πεφτεις και εσυ χωρίς λόγο, γιατί ψάχνεις πορτοκάλια στο χασαπη ε δεν θα τα βρείς.

2. Λες πως εχασες χρόνο για να γίνεις αυτό όπως θελεις οκ, εγινες σου αρεσει ο εαυτο σου αυτό δεν σημαινει πως θα αρεσεις σε όλους ακόμα και η πιο όμορφη δεν αρεσει σε καποιους.

3. Μπορείς να βγεις για καφε μόνη σου να μην ειναι βραδυ, εφόσον σου αρεσει και το διαβασμα με το βιβλίο σου. Βρες ενα μαγαζι που μπορεί να σου αρεσει καποιος και καντο σαν συνηθεια. Καθε Πεμπτη εκείνη την ωρα να εισαι εκεί. Φορα ρουχα που νιωθεις όμορφα, απαλό μακιγιαζ. Και να εισαι ο εαυτος σου. Εχω βγει πολλες φορες για καφε μόνη μου να χαλαρωσω, μετα θα κανεις γνωριμιες με τους σερβιτόρους ή τις σερβιτόρες, μπορεί να γίνει στέκι σου. Πως σου ακουγεται αυτο;

4. Ότι καποια ειναι παχουλη σαφως και δεν την κάνει αυτοματα ενδιαφερον, αλλα οι ανθρωποι που ξερουν πως το καλό τους χαρτί δεν ειναι η εμφάνιση τους, προσπαθουν να βρουν αλλους τρόπους να γινουν ενδιαφερον για παραδειγμα εγω με το χιούμορ. Όταν αδυνατισα δεν εχασα το χιουμορ μου πάντως. :D Και αυτό που λέμε είναι ότι όσο όμορφος και να ειναι ενας ανθρωπος εαν δεν ειναι και ενδιαφερον δεν θα παραμείνει η επικοινωνία ενώ το αναποδο μπορεί να γίνει. Στην τελική ο έρωτας είναι τυφλός ;)

5. Μην ξεχνάς και κατι σημαντικό, το πεσιμο εχει μεγαλη διαφορά με την ευγενεια. Γιατί τήνουν ανθρωποι που είχαν ή εχουν -είχα- θεματα αυτοπεποιθησης να το παρεξηγούν, όταν καποιος σου λεει "θα καθαρίσω εγω πήγαινε να ξεκουραστείς" ή " εφαγες εσυ να παρω να φάμε;" δεν στην πέφτει απλά είναι ευγενικός. Απλα στο λεω να αποφυγεις τις παρεξηγησεις.

Senior Member
    Δεν είπα ότι εσείς πάτε να με μειώσετε
    Λέω ότι γενικά επικρατεί σαν φαινόμενο να υποστηρίζουν τις παχουλές και να κρίνουν τις όμορφες. Και το ίδιο κάνουν και για τους άντρες.
    Δεν είπα ότι κάποιος από εσάς πήγε να μου την πει.

Όσον αφορά τα apps , εγώ ξέρω άτομο που έχει κάνει ΣΧΕΣΕΙΣ από εκεί. Στο κάτω κάτω από το να μένω άπραγη τουλάχιστον αποκτάω κάποια εμπειρία. Ήδη έστειλα μηνύματα σε αυτούς ρωτώντας τους τι τους άρεσε και τι όχι σε εμένα για να ξέρω τι να κάνω με τους επόμενους και να δω γενικά τι γνώμη έχουν για εμένα τα αγόρια.
    Για αυτό το συνεχίζω και θα προσπαθήσω και εκτός αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αφού δεν εχω φιλίες.

Δεν περιμένω να αρέσω σε όλους αλλά σίγουρα αρέσω σε εμένα και έχω περισσότερες πιθανότητες να με προσέξουν από ότι πριν.

Το 3 ναι, θα μπορούσα να το κάνω κάποιες μέρες που θα έχω χρόνο.

Και στο 5 όχι δεν είναι ιδέα μου ότι μου την πέφτουν. Δεν μιλάμε για απλή ευγένεια. Ξέρω να τα ξεχωρίζω.

george1520
    Guest
    Δεν είπα ότι εσείς πάτε να με μειώσετε
    Λέω ότι γενικά επικρατεί σαν φαινόμενο να υποστηρίζουν τις παχουλές και να κρίνουν τις όμορφες. Και το ίδιο κάνουν και για τους άντρες.
    Δεν είπα ότι κάποιος από εσάς πήγε να μου την πει.

Όσον αφορά τα apps , εγώ ξέρω άτομο που έχει κάνει ΣΧΕΣΕΙΣ από εκεί. Στο κάτω κάτω από το να μένω άπραγη τουλάχιστον αποκτάω κάποια εμπειρία. Ήδη έστειλα μηνύματα σε αυτούς ρωτώντας τους τι τους άρεσε και τι όχι σε εμένα για να ξέρω τι να κάνω με τους επόμενους και να δω γενικά τι γνώμη έχουν για εμένα τα αγόρια.
    Για αυτό το συνεχίζω και θα προσπαθήσω και εκτός αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αφού δεν εχω φιλίες.

Δεν περιμένω να αρέσω σε όλους αλλά σίγουρα αρέσω σε εμένα και έχω περισσότερες πιθανότητες να με προσέξουν από ότι πριν.

Το 3 ναι, θα μπορούσα να το κάνω κάποιες μέρες που θα έχω χρόνο.

Και στο 5 όχι δεν είναι ιδέα μου ότι μου την πέφτουν. Δεν μιλάμε για απλή ευγένεια. Ξέρω να τα ξεχωρίζω.
    Θυμάσαι τι σου είχα πει στο άλλο θέμα?? Ότι κάποια στιγμή θα πληγωθεις με τον τρόπο που χειρίζεσαι όλο αυτό και ήρθες άνοιξες νέο θέμα με σχολια απογοήτευσης.. Τωρα πηγες και ρώτησες όλους όσους βγήκες τι σου λείπει.. Βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την δοκιμασία, δεν σκέφτεσαι καθόλου την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Η κίνηση να τους ρωτήσεις δείχνει απελπισία και σίγουρα χαμηλή αυτοπεποίθηση (που αυτό είναι το βασικο σου πρόβλημα)..

Δεν σε ενδιαφέρει να φτιάξεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου, ότι και να σου γραφουμε είναι ψηλά γράμματα για σένα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Να μην πας μονή σου και δεν χρειαζεται να εισαι προκλητικά ντυμένη
    Το να βγεις μονη σου σε ένα μπαρ νύχτα ντυμένη προκλητικά είναι επικίνδυνο. Πρέπει να είσαι με κάποια έστω γνωστή. Ακόμα και προκλητικά να μην είσαι ντυμένη παλι επικίνδυνο είναι.

Senior Member
    Εγώ συνηθίζω να βγαίνω έξω μόνη μου τη νύχτα σε μπαρ κτλ, αλλά χρειάζεται να το έχεις με τους ανθρώπους, να έχεις κοινή λογική, να έχεις αυτοπεποίθηση και το κυριότερο να ξέρεις να βάζεις τα όριά σου και να μην είσαι ελαστική με αυτά για να είσαι ασφαλής και για να περάσεις καλά. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή με το προφίλ που έχει η θεματοθέτρια μόνο σε μπελάδες θα την βάλει να επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Page 7 of 51 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast