Εντάξει μετά πιάσαμε την κουβέντα με την ξαδέρφη μου κ ξεχάστηκα.. Είμαι κουρασμένη γι αυτό το μυαλό μου φεύγει κ μ κάνει τέτοια. Κ ο πολύς κόσμος με έκανε χειρότερα.
Printable View
προσπαθησε να ελεγχεις εσυ το μυαλο σου και οχι το μυαλο εσενα...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
εχεις απιστευτα αναιβοκατευασματα στην Ψυχολογία σου. και αλλαζεις μουντ πολυ γρηγορα και οταν εισαι καλα σου φαινεται ακραιο γιατι συνήθως δεν εισαι καλα! και λες κατι παει λαθος αλλα τιποτα δεν παει λαθος απλα ωριμαζεις και γινεσαι ποιο δυνατη! και όντως ξεπερνας τα θεματακια σου οποτε πιστεψε το οτι εισαι καλα και οτι τα ξεπερνας πιστεψε το με ολη την δυναμη του μυαλου σου. να εχεις αυτοπεποίθηση και πιστη σε σενα και το μυαλο σου και ολα θα πανε καλα και οι μερες σου θα ειναι θετικες. :-)
συγνωμη βρε συ απλα μου θυμισες τον εαυτο μου πολυ γιατι και εγω ειμαι διπολικος και το ειπα απλα... μια χαρα παιδι εισαι ολα θα πανε καλα θα δεις. η ζωη ειναι μπροστα σου!!! καθε μερα ειναι μια νεα ευκαιρια για να αλλαξεις προς το καλύτερο...αυτο να σκεφτεσαι..και καθε μερα μια νεα περιπέτεια σε περιμενει να της ανοίξεις την πορτα!
διαβασε τι σου ειπα και στο θρεντ μοναξιά.... μα τωρα αρχιζουν οι τρελες περιπέτειες καποιου βρε οταν πεταει το κινητό του και τα σοσιαλ μιντια και οταν κανει απόδραση απο το σύστημα...μπορεις να εχεις κινητό χωρις σοσιαλ μιντια εξαλλου...επιλογες υπαρχουν..