για ποια ηλίθια λες για την γιατρό ή την προϊσταμένη?
Θα συμφωνήσω και θα αποχωρήσω
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Printable View
η προϊσταμένη δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται , υποχρεωτικά θα ακούσει την γιατρό σου και θα παρατηρεί όσο μπορεί... Γενικά όμως θα πρέπει να μην σε πειράζει η γνώμη κάποιου που σε αδικεί. Σε κατάσταση ηρεμίας θα πρέπει να του το λες αν έχει λίγο μυαλό θα το σεβαστεί. Από τα μαθητικά μας χρόνια μας αδικούν, αυτό γίνεται και μετά τον θάνατο, απο όσους μένουν πίσω. Όποιος έχει χαρακτήρα να θυμώνει με την αδικία ποτέ δεν μπορεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις των υπολοίπων. Λογικό να στεναχωριέσαι αλλά δεν γίνεται να το κρατάς μέσα σου, και να πέφτεις ψυχολογικά.
Δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό που που επι 3 μέρες έκλαιγα συνεχόμενα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και ανακοπή μαζί που με αδικήσανε στην αξιολόγηση???
Μάλλον δεν θα είναι.....
Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου . Μήπως δεν είμαι καλός χαρακτήρας?????
ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γνώσεις δεν έχω, η άποψη μου είναι πως δεν είναι φυσιολογικό. Αν έχανες την δουλειά σου τι θα έκανες? Τόσοι περιμένουν επαγγελματική εξέλιξη και να αναγνωρίσουν έστω την δουλειά που προσφέρουν. Μόνο ένας είναι ο τυχερός, έχει αυτό που ζητάει ο υπεύθυνος του! Ήσουν πολλά χρόνια άνεργη και δεν βίωσες αληθινές αδικίες. Πιστεύω πως έδωσες μεγαλύτερη αξία σε μια τυπική αξιολόγηση. Το έγραψες εδώ για να βγάλεις τον θυμό σου αλλά πέρασαν πολλές ώρες και ακόμη δεν το ξεπέρασες, αυτό φανερώνει πως όντως έχεις ψυχολογικό θέμα και δεν πλήρωσες για να πάρεις το ποσοστό, όπως γράφτηκε σε προηγούμενο μύνημα.
Αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, με ήρεμο τρόπο να πιεις πως στεναχωριέσαι για το βαθμό, να μάθεις τι κάνεις λάθος για να το διορθώσεις. Μην φανεί σε καμία περίπτωση πως το θεωρείς άδικο.
παρε το κινητο σου κι ηχογραφησε τα μπινελικια που μπορει να σου ριχνουν αυτοι που λες εκει οτι σε εχουν βαλει στο ματι . οτι κακοτροπια σου καμνουν ηχογραφησε ολα αυτα κι δεικτα εκει που νομιζεις οτι θα βρεις το δικιο σου .