εργασιακο billing - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 318
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Η καλύτερη λύση είναι να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά.
    Έχεις σταθερή μόνιμη δουλειά!
    Είναι κοντά στην κατοικία σου!
    Σου αρέσει ως επάγγελμα την διάλεξες.
    Αν είναι στο δημόσιο δεν φοβάσαι την απόλυση και αν δεν αντέχεις κανένα από τους συναδέλφους μπορείς να πάς σε άλλο τμήμα.
    Είσαι τυχερή!!!
    Τα παίρνεις περισσότερο στα σοβαρά όσα γίνονται από το αναμενόμενο , έτσι λειτουργείς εσύ και αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα.
    Αν παραδεχθείς πως εσύ είσαι ενοχλημένη χωρίς αντικειμενικό λόγο θα νιώσεις καλύτερα. Κάθεσαι και σκας για μια "ηλίθια"? Άφησε να κάνει ότι θέλει και αγνοήσετε όσα σε πληγώνουν.
    για ποια ηλίθια λες για την γιατρό ή την προϊσταμένη?

Θα συμφωνήσω και θα αποχωρήσω

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    για ποια ηλίθια λες για την γιατρό ή την προϊσταμένη?

Θα συμφωνήσω και θα αποχωρήσω

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
    η προϊσταμένη δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται , υποχρεωτικά θα ακούσει την γιατρό σου και θα παρατηρεί όσο μπορεί... Γενικά όμως θα πρέπει να μην σε πειράζει η γνώμη κάποιου που σε αδικεί. Σε κατάσταση ηρεμίας θα πρέπει να του το λες αν έχει λίγο μυαλό θα το σεβαστεί. Από τα μαθητικά μας χρόνια μας αδικούν, αυτό γίνεται και μετά τον θάνατο, απο όσους μένουν πίσω. Όποιος έχει χαρακτήρα να θυμώνει με την αδικία ποτέ δεν μπορεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις των υπολοίπων. Λογικό να στεναχωριέσαι αλλά δεν γίνεται να το κρατάς μέσα σου, και να πέφτεις ψυχολογικά.

Senior Member
    . Όποιος έχει χαρακτήρα να θυμώνει με την αδικία ποτέ δεν μπορεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις των υπολοίπων.
    Οποιος εχει χαρακτηρα φτιαχνει την ζωη του ετσι ωστε να εξαρταυαι οσο γινεται λιγοτερο απο τις αποφασεις αλλων ;)

Senior Member
    Δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό που που επι 3 μέρες έκλαιγα συνεχόμενα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και ανακοπή μαζί που με αδικήσανε στην αξιολόγηση???

Μάλλον δεν θα είναι.....

Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου . Μήπως δεν είμαι καλός χαρακτήρας?????

Senior Member

Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου . Μήπως δεν είμαι καλός χαρακτήρας?????
    Οι χαρακτηρες θελω να πιστευω αλλαζουν, εστω λιγο.

Senior Member
    ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    η προϊσταμένη δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται , υποχρεωτικά θα ακούσει την γιατρό σου και θα παρατηρεί όσο μπορεί... Γενικά όμως θα πρέπει να μην σε πειράζει η γνώμη κάποιου που σε αδικεί. Σε κατάσταση ηρεμίας θα πρέπει να του το λες αν έχει λίγο μυαλό θα το σεβαστεί. Από τα μαθητικά μας χρόνια μας αδικούν, αυτό γίνεται και μετά τον θάνατο, απο όσους μένουν πίσω. Όποιος έχει χαρακτήρα να θυμώνει με την αδικία ποτέ δεν μπορεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις των υπολοίπων. Λογικό να στεναχωριέσαι αλλά δεν γίνεται να το κρατάς μέσα σου, και να πέφτεις ψυχολογικά.
    που ούτε και η γιατρός ξέρει ακριβώς .....

Senior Member
    ΈΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γνώσεις δεν έχω, η άποψη μου είναι πως δεν είναι φυσιολογικό. Αν έχανες την δουλειά σου τι θα έκανες? Τόσοι περιμένουν επαγγελματική εξέλιξη και να αναγνωρίσουν έστω την δουλειά που προσφέρουν. Μόνο ένας είναι ο τυχερός, έχει αυτό που ζητάει ο υπεύθυνος του! Ήσουν πολλά χρόνια άνεργη και δεν βίωσες αληθινές αδικίες. Πιστεύω πως έδωσες μεγαλύτερη αξία σε μια τυπική αξιολόγηση. Το έγραψες εδώ για να βγάλεις τον θυμό σου αλλά πέρασαν πολλές ώρες και ακόμη δεν το ξεπέρασες, αυτό φανερώνει πως όντως έχεις ψυχολογικό θέμα και δεν πλήρωσες για να πάρεις το ποσοστό, όπως γράφτηκε σε προηγούμενο μύνημα.

Senior Member
    γνώσεις δεν έχω, η άποψη μου είναι πως δεν είναι φυσιολογικό. Αν έχανες την δουλειά σου τι θα έκανες? Τόσοι περιμένουν επαγγελματική εξέλιξη και να αναγνωρίσουν έστω την δουλειά που προσφέρουν. Μόνο ένας είναι ο τυχερός, έχει αυτό που ζητάει ο υπεύθυνος του! Ήσουν πολλά χρόνια άνεργη και δεν βίωσες αληθινές αδικίες. Πιστεύω πως έδωσες μεγαλύτερη αξία σε μια τυπική αξιολόγηση. Το έγραψες εδώ για να βγάλεις τον θυμό σου αλλά πέρασαν πολλές ώρες και ακόμη δεν το ξεπέρασες, αυτό φανερώνει πως όντως έχεις ψυχολογικό θέμα και δεν πλήρωσες για να πάρεις το ποσοστό, όπως γράφτηκε σε προηγούμενο μύνημα.
    Λες να μιλήσω τελικά στην προϊσταμένη μου?

Senior Member
    Αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, με ήρεμο τρόπο να πιεις πως στεναχωριέσαι για το βαθμό, να μάθεις τι κάνεις λάθος για να το διορθώσεις. Μην φανεί σε καμία περίπτωση πως το θεωρείς άδικο.

Senior Member
    Αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, με ήρεμο τρόπο να πιεις πως στεναχωριέσαι για το βαθμό, να μάθεις τι κάνεις λάθος για να το διορθώσεις. Μην φανεί σε καμία περίπτωση πως το θεωρείς άδικο.
    γιατί? να μην πω ότι δεν το θεωρώ άδικο ? αφού το θεωρώ λες να μην έχω και επίγνωση της αξίας μου? με ευγενικό τρόπο θα της πω οτι σε σχέση με τους άλλους που εβαλε άριστα με αδικήσε

Senior Member
    παρε το κινητο σου κι ηχογραφησε τα μπινελικια που μπορει να σου ριχνουν αυτοι που λες εκει οτι σε εχουν βαλει στο ματι . οτι κακοτροπια σου καμνουν ηχογραφησε ολα αυτα κι δεικτα εκει που νομιζεις οτι θα βρεις το δικιο σου .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    γιατί? να μην πω ότι δεν το θεωρώ άδικο ? αφού το θεωρώ λες να μην έχω και επίγνωση της αξίας μου? με ευγενικό τρόπο θα της πω οτι σε σχέση με τους άλλους που εβαλε άριστα με αδικήσε
    Οχι μην της μιλήσεις σε καμία περίπτωση! Θα βρει επιχειρήματα και θα απορρίψει την άποψη σου. Και ίσως στην επόμενη αξιολόγηση σου βάλει ακόμη χειρότερο βαθμό.
    Άσ'το να πάει και ξεπέρασε το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Οχι μην της μιλήσεις σε καμία περίπτωση! Θα βρει επιχειρήματα και θα απορρίψει την άποψη σου. Και ίσως στην επόμενη αξιολόγηση σου βάλει ακόμη χειρότερο βαθμό.
    Άσ'το να πάει και ξεπέρασε το.
    τόσο κακός ανθρωπος είναι?

Senior Member
    τόσο κακός ανθρωπος είναι?
    Θα πει τα πάντα ώστε να αιτιολογήσει την άποψη της. Εσύ θα βγεις χαμένη. Δεν είναι θέμα κακίας.
    Εσύ το ίδιο δεν θα έκανες στη θέση της;

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast