Originally Posted by
Tania123
Για αυτό βλέπεις τόσα ζευγάρια χωρισμένα . Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται λόγο κοινωνικού στάτους η' ορμονικά " τελω κάνω παιντι" , η' δεν μπορώ μόνη μου θέλω έναν σύντροφο ( πάρε γάτες ) μαθηματικά θα πάει για βρουβες . Βέβαια στους χωρισμούς παίζουν και άλλα ρόλο . Προσωπικά βλέπω γύρω μου πολύ απόγνωση , βασανισμό . Έρχονται λοιπόν όλοι για κλάμα . Τους τα χώνω ( όπως και εδώ φυσικά ) και πάμε όλοι ευχαριστημένοι για μπύρες . Γιατί την αλήθεια όλοι θέλουν να την ακούσουν στα μούτρα άσχετα αν δεν γίνεσαι αρεστός . Δεν είμαι κανένας τυχαίος λοιπόν κ ξέρεις ότι έχω δίκιο ,απλά ο εγωισμουλης πάει περίπατο . Άρα τα γκομενικα είναι εύκολα επιλυσιμα. Κ δεν κατάλαβα , όταν ένα ζευγάρι μπαίνει στον γάμο και δένει ο ένας τον άλλον ,καναπέ , νετφλιξ , διαδίκτυο , πιτογυρα και κλανιές . Ε δεν πάει έτσι ...άμα είναι να μπεις σε γάμο και να λες τέλος το σεξ η' οπότε το θυμάστε μαθηματικά η σχέση έχει τελειώσει . Γιατί πίσω από το σεξ ,κρύβεται το πάθος η εμφάνιση η φροντίδα του εαυτού σου με απλά πράγματα ο σεβασμός προς τον εαυτό σου . Πχ εσύ στα πρώτα ραντεβού σου δεν πας φτιαγμένη ? Κομμωτήριο ,βαφή , σέξυ ρούχα ,εσώρουχα , γραμμή μπικίνι ....Ε μετά δένεις τον γκόμενο κ λες δεν μαμιεται κ αυτός ...μόνο που μαζί με αυτόν μαμιεται η σχέση ...