Γιατί οι άντρες πληγώνουν τις γυναίκες ενώ τους δίνουν τα πάντα; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 138
    Banned
    [QUOTE=Tania123;1255635]Λοιπόν θα ανοίξεις ένα ποστ με θέμα οι ιστορίες του tziovani του κ@βλιαρη και θα το κάνεις κάτι σαν ημερολόγιο. Όποιος θέλει θα μπαίνει εκεί. Τι λες? Ας ξαναμπούμε στο θέμα τώρα.[/QUOTE

Μα στο θέμα είμαστε ! Γενικά και ειδικά οι σχέσεις νομίζω ξεκινάνε από τις κ#λες ( ακρογωνιαιος ληθος). Εκτός αν διαβάζουμε μαζί στο κρεββάτι από διαφορετικά ipad , άρα είμαστε φίλες ?

Tania123
    Guest
    Μα στο θέμα είμαστε ! Γενικά και ειδικά οι σχέσεις νομίζω ξεκινάνε από τις κ#λες ( ακρογωνιαιος ληθος). Εκτός αν διαβάζουμε μαζί στο κρεββάτι από διαφορετικά ipad , άρα είμαστε φίλες ?[/QUOTE]

Πολύ σωστά το είπες: οι σχέσεις από τις κ#λες ξεκινάνε αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα με το κ#υλι στο χέρι. Αν μπούμε στη δική σου λογική δεν παντρεύεται κάνεις κανέναν, δεν κάνουμε οικογένεια και πηδάμε ολημερίς ο ένας τον άλλον..

Tania123
    Guest
    Και για να γυρίσουμε στο θέμα γιατί έχουμε και τον tziovani που τα κάνει όλα ισωμα... Αν δεν έχεις παιδιά σήκω και φύγε τώρα όσο είναι νωρίς. Δεν πρόκειται να αλλάξει. Χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα και όχι καλύτερα. Μην πετάς τον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Μα στο θέμα είμαστε ! Γενικά και ειδικά οι σχέσεις νομίζω ξεκινάνε από τις κ#λες ( ακρογωνιαιος ληθος). Εκτός αν διαβάζουμε μαζί στο κρεββάτι από διαφορετικά ipad , άρα είμαστε φίλες ?
    Πολύ σωστά το είπες: οι σχέσεις από τις κ#λες ξεκινάνε αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα με το κ#υλι στο χέρι. Αν μπούμε στη δική σου λογική δεν παντρεύεται κάνεις κανέναν, δεν κάνουμε οικογένεια και πηδάμε ολημερίς ο ένας τον άλλον..[/QUOTE]

Α γεια σου, μονο οι χαζοι παντρευονται σημερα, οι υπολοιποι που εκαναν το λαθος νιωθουν εγκλοβισμενοι σε γαμους χωρις αγαπη.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ακουσες τ ονομα σου εσυ;

Τι ζόρι τραβάς εσύ δεν ξέρω εσύ ξέρεις. Τουλάχιστον σε βλέπει κανένας ψυχολόγος; Όπως εσύ ξέρεις γιατί με βάζεις μαζί με τον axl και απαντάς στον ενικό και στους δύο μας. Περαστικά σου.

Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Το θέμα δεν είναι τόσο απλό... Είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο τώρα... Στην αρχή της σχέσης μας, ήταν όλα τόσο όμορφα. Πρώτη φορά στη ζωή μου "δέθηκα" και τα έδωσα όλα γιατί έτσι ένιωθα πως έκανε κι εκείνος. Μετά όμως, προσβολές και βρισιές χωρίς λόγο... Και νεύρα, πολλά νεύρα για ανούσια και μηδαμινά πράγματα. Του τύπου γιατί να ρωτήσω δύο φορές κάτι; Ό, τι κι αν κάνω - και πιστέψτε με είναι πολλά - δεν τα εκτιμά, δεν τον ικανοποιεί τίποτα. Το μόνο που εκτιμά σε μένα είναι ότι είμαι πολύ σωστή στη δουλειά μου.
    Μια καλή κουβέντα τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έχω ακούσει... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μου φέρεται έτσι...
    Γιατί έτσι είναι οι άντρες. Γουρούνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by frutlander View Post
    Τι ζόρι τραβάς εσύ δεν ξέρω εσύ ξέρεις. Τουλάχιστον σε βλέπει κανένας ψυχολόγος; Όπως εσύ ξέρεις γιατί με βάζεις μαζί με τον axl και απαντάς στον ενικό και στους δύο μας. Περαστικά σου.
    περαστικα σε σενα που δεν μπορεις να αντιληφθεις απλα πραγματα.
    δεν απανταω στους δυο σας, στον αχλ απαντησα. το δικο σου το εβαλα για να φανει με τι ταυτιστηκε.
    και που στο ξεκαθαριζω, χαρη σου κανω....
    περαστικα σου και παλι.

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι τόσο απλό... Είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο τώρα... Στην αρχή της σχέσης μας, ήταν όλα τόσο όμορφα. Πρώτη φορά στη ζωή μου "δέθηκα" και τα έδωσα όλα γιατί έτσι ένιωθα πως έκανε κι εκείνος. Μετά όμως, προσβολές και βρισιές χωρίς λόγο... Και νεύρα, πολλά νεύρα για ανούσια και μηδαμινά πράγματα. Του τύπου γιατί να ρωτήσω δύο φορές κάτι; Ό, τι κι αν κάνω - και πιστέψτε με είναι πολλά - δεν τα εκτιμά, δεν τον ικανοποιεί τίποτα. Το μόνο που εκτιμά σε μένα είναι ότι είμαι πολύ σωστή στη δουλειά μου.
    Μια καλή κουβέντα τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έχω ακούσει... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μου φέρεται έτσι...
    ποσο καιρο εχετε σχεση; μολις γνωριστηκατε, παντρευτηκατε; παιδι, εχετε;

Banned
    Πολύ σωστά το είπες: οι σχέσεις από τις κ#λες ξεκινάνε αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα με το κ#υλι στο χέρι. Αν μπούμε στη δική σου λογική δεν παντρεύεται κάνεις κανέναν, δεν κάνουμε οικογένεια και πηδάμε ολημερίς ο ένας τον άλλον..[/QUOTE]

Για αυτό βλέπεις τόσα ζευγάρια χωρισμένα . Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται λόγο κοινωνικού στάτους η' ορμονικά " τελω κάνω παιντι" , η' δεν μπορώ μόνη μου θέλω έναν σύντροφο ( πάρε γάτες ) μαθηματικά θα πάει για βρουβες . Βέβαια στους χωρισμούς παίζουν και άλλα ρόλο . Προσωπικά βλέπω γύρω μου πολύ απόγνωση , βασανισμό . Έρχονται λοιπόν όλοι για κλάμα . Τους τα χώνω ( όπως και εδώ φυσικά ) και πάμε όλοι ευχαριστημένοι για μπύρες . Γιατί την αλήθεια όλοι θέλουν να την ακούσουν στα μούτρα άσχετα αν δεν γίνεσαι αρεστός . Δεν είμαι κανένας τυχαίος λοιπόν κ ξέρεις ότι έχω δίκιο ,απλά ο εγωισμουλης πάει περίπατο . Άρα τα γκομενικα είναι εύκολα επιλυσιμα. Κ δεν κατάλαβα , όταν ένα ζευγάρι μπαίνει στον γάμο και δένει ο ένας τον άλλον ,καναπέ , νετφλιξ , διαδίκτυο , πιτογυρα και κλανιές . Ε δεν πάει έτσι ...άμα είναι να μπεις σε γάμο και να λες τέλος το σεξ η' οπότε το θυμάστε μαθηματικά η σχέση έχει τελειώσει . Γιατί πίσω από το σεξ ,κρύβεται το πάθος η εμφάνιση η φροντίδα του εαυτού σου με απλά πράγματα ο σεβασμός προς τον εαυτό σου . Πχ εσύ στα πρώτα ραντεβού σου δεν πας φτιαγμένη ? Κομμωτήριο ,βαφή , σέξυ ρούχα ,εσώρουχα , γραμμή μπικίνι ....Ε μετά δένεις τον γκόμενο κ λες δεν μαμιεται κ αυτός ...μόνο που μαζί με αυτόν μαμιεται η σχέση ...

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Πολύ σωστά το είπες: οι σχέσεις από τις κ#λες ξεκινάνε αλλά όσο περνάει ο καιρός δεν μπορείς να είσαι όλη μέρα με το κ#υλι στο χέρι. Αν μπούμε στη δική σου λογική δεν παντρεύεται κάνεις κανέναν, δεν κάνουμε οικογένεια και πηδάμε ολημερίς ο ένας τον άλλον..
    Για αυτό βλέπεις τόσα ζευγάρια χωρισμένα . Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται λόγο κοινωνικού στάτους η' ορμονικά " τελω κάνω παιντι" , η' δεν μπορώ μόνη μου θέλω έναν σύντροφο ( πάρε γάτες ) μαθηματικά θα πάει για βρουβες . Βέβαια στους χωρισμούς παίζουν και άλλα ρόλο . Προσωπικά βλέπω γύρω μου πολύ απόγνωση , βασανισμό . Έρχονται λοιπόν όλοι για κλάμα . Τους τα χώνω ( όπως και εδώ φυσικά ) και πάμε όλοι ευχαριστημένοι για μπύρες . Γιατί την αλήθεια όλοι θέλουν να την ακούσουν στα μούτρα άσχετα αν δεν γίνεσαι αρεστός . Δεν είμαι κανένας τυχαίος λοιπόν κ ξέρεις ότι έχω δίκιο ,απλά ο εγωισμουλης πάει περίπατο . Άρα τα γκομενικα είναι εύκολα επιλυσιμα. Κ δεν κατάλαβα , όταν ένα ζευγάρι μπαίνει στον γάμο και δένει ο ένας τον άλλον ,καναπέ , νετφλιξ , διαδίκτυο , πιτογυρα και κλανιές . Ε δεν πάει έτσι ...άμα είναι να μπεις σε γάμο και να λες τέλος το σεξ η' οπότε το θυμάστε μαθηματικά η σχέση έχει τελειώσει . Γιατί πίσω από το σεξ ,κρύβεται το πάθος η εμφάνιση η φροντίδα του εαυτού σου με απλά πράγματα ο σεβασμός προς τον εαυτό σου . Πχ εσύ στα πρώτα ραντεβού σου δεν πας φτιαγμένη ? Κομμωτήριο ,βαφή , σέξυ ρούχα ,εσώρουχα , γραμμή μπικίνι ....Ε μετά δένεις τον γκόμενο κ λες δεν μαμιεται κ αυτός ...μόνο που μαζί με αυτόν μαμιεται η σχέση ...[/QUOTE]

Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση και ναι όταν τελειώνει τελειώνει και η σχέση. Δεν είπα αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό που θα κρατήσει μια σχέση. Ακριβώς και για αυτό το λόγο πολλοί χωρίζουν. Γιατί η σχέση βασιζόταν σε αυτό. Μια γυναίκα που είχε πολλές ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί αναπόφευκτα θα φύγει όταν και αν το σεξ τελειώσει. Μια που δεν είχε θα φύγει γιατί κάποιος θα της πουλήσει φούμαρα και ερωτολογα και θα την Παραμυθιάσει. Αν όμως υπάρχει μια ισορροπία, αυτογνωσία και η ανάγκη της συντροφικότητας φυσικά τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και για αυτό δεν πρέπει να ακολουθούμε αναγκαστικά το ίδιο μοτίβο ζωής.

Tania123
    Guest
    Και αν με ρωτάς ναι πιστεύω ότι υπάρχουν διάφορες μεταξύ των δύο φύλων όχι στο ποιός κάνει περισσότερο σεξ αλλά γιατί το κάνει. Τα κοινωνικά στερεότυπα κάποιους μας επιρρεαζουν και άλλους όχι. Καλώς ή κακώς συμβαίνει. Ο καθένας όπως νιώθει. Ο τρόπος σκέψης με τα χρόνια αλλάζει γιατί και οι συνθήκες αλλάζουν. Εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε.

Senior Member
    Ψάξε λίγο το θέμα.. Μπορεί να έχει γκόμενά.

Προσπάθησες να του επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι? Το τι σε ενοχλεί, να ακούσεις τι έχει να σου πει? Κάποια εξηγηση?

Banned
    Για αυτό βλέπεις τόσα ζευγάρια χωρισμένα . Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται λόγο κοινωνικού στάτους η' ορμονικά " τελω κάνω παιντι" , η' δεν μπορώ μόνη μου θέλω έναν σύντροφο ( πάρε γάτες ) μαθηματικά θα πάει για βρουβες . Βέβαια στους χωρισμούς παίζουν και άλλα ρόλο . Προσωπικά βλέπω γύρω μου πολύ απόγνωση , βασανισμό . Έρχονται λοιπόν όλοι για κλάμα . Τους τα χώνω ( όπως και εδώ φυσικά ) και πάμε όλοι ευχαριστημένοι για μπύρες . Γιατί την αλήθεια όλοι θέλουν να την ακούσουν στα μούτρα άσχετα αν δεν γίνεσαι αρεστός . Δεν είμαι κανένας τυχαίος λοιπόν κ ξέρεις ότι έχω δίκιο ,απλά ο εγωισμουλης πάει περίπατο . Άρα τα γκομενικα είναι εύκολα επιλυσιμα. Κ δεν κατάλαβα , όταν ένα ζευγάρι μπαίνει στον γάμο και δένει ο ένας τον άλλον ,καναπέ , νετφλιξ , διαδίκτυο , πιτογυρα και κλανιές . Ε δεν πάει έτσι ...άμα είναι να μπεις σε γάμο και να λες τέλος το σεξ η' οπότε το θυμάστε μαθηματικά η σχέση έχει τελειώσει . Γιατί πίσω από το σεξ ,κρύβεται το πάθος η εμφάνιση η φροντίδα του εαυτού σου με απλά πράγματα ο σεβασμός προς τον εαυτό σου . Πχ εσύ στα πρώτα ραντεβού σου δεν πας φτιαγμένη ? Κομμωτήριο ,βαφή , σέξυ ρούχα ,εσώρουχα , γραμμή μπικίνι ....Ε μετά δένεις τον γκόμενο κ λες δεν μαμιεται κ αυτός ...μόνο που μαζί με αυτόν μαμιεται η σχέση ...
    Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση και ναι όταν τελειώνει τελειώνει και η σχέση. Δεν είπα αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό που θα κρατήσει μια σχέση. Ακριβώς και για αυτό το λόγο πολλοί χωρίζουν. Γιατί η σχέση βασιζόταν σε αυτό. Μια γυναίκα που είχε πολλές ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί αναπόφευκτα θα φύγει όταν και αν το σεξ τελειώσει. Μια που δεν είχε θα φύγει γιατί κάποιος θα της πουλήσει φούμαρα και ερωτολογα και θα την Παραμυθιάσει. Αν όμως υπάρχει μια ισορροπία, αυτογνωσία και η ανάγκη της συντροφικότητας φυσικά τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και για αυτό δεν πρέπει να ακολουθούμε αναγκαστικά το ίδιο μοτίβο ζωής.[/QUOTE]

Ναι οκ συντροφικότητα ,αγάπη ,συναισθήματα ,κοινά χόμπυ , κοινές εγκεφαλικές αναζήτησεις , επίπεδο κλπ ....αλλά αυτά στα παρέχει κ μια φίλη/φίλος . Έρχεται το σεξ όμως και ξεχωρίζει τους φίλους από τους εραστές , επισταγαζει όλα τα προηγούμενα . Τώρα ποιος παραμυθιαζει ποια κ ποιον, βρίσκει χώρο και το κάνει . Όσο για την έμπειρη σεξουαλική γυναίκα , δεν θέλει έναν μπάμια δίπλα της πολύ όλη την μέρα παίζει στο διαδίκτυο...φυσικά θα πάει αλλού . Άρα συμφωνούμε στα βασικά !

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση και ναι όταν τελειώνει τελειώνει και η σχέση. Δεν είπα αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό που θα κρατήσει μια σχέση. Ακριβώς και για αυτό το λόγο πολλοί χωρίζουν. Γιατί η σχέση βασιζόταν σε αυτό. Μια γυναίκα που είχε πολλές ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί αναπόφευκτα θα φύγει όταν και αν το σεξ τελειώσει. Μια που δεν είχε θα φύγει γιατί κάποιος θα της πουλήσει φούμαρα και ερωτολογα και θα την Παραμυθιάσει. Αν όμως υπάρχει μια ισορροπία, αυτογνωσία και η ανάγκη της συντροφικότητας φυσικά τότε τα πράγματα αλλάζουν. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και για αυτό δεν πρέπει να ακολουθούμε αναγκαστικά το ίδιο μοτίβο ζωής.
    Ναι οκ συντροφικότητα ,αγάπη ,συναισθήματα ,κοινά χόμπυ , κοινές εγκεφαλικές αναζήτησεις , επίπεδο κλπ ....αλλά αυτά στα παρέχει κ μια φίλη/φίλος . Έρχεται το σεξ όμως και ξεχωρίζει τους φίλους από τους εραστές , επισταγαζει όλα τα προηγούμενα . Τώρα ποιος παραμυθιαζει ποια κ ποιον, βρίσκει χώρο και το κάνει . Όσο για την έμπειρη σεξουαλική γυναίκα , δεν θέλει έναν μπάμια δίπλα της πολύ όλη την μέρα παίζει στο διαδίκτυο...φυσικά θα πάει αλλού . Άρα συμφωνούμε στα βασικά ![/QUOTE]

Κοίτα είναι λογικό και σε κάποια να μην συμφωνούμε. Λογικό είναι. Σε άλλη φάση ο καθένας μας απ' ότι καταλαβαίνω. Υπάρχουν πράγματα που με κάποιον φίλο ή φίλη δεν μπορείς να μοιραστείς. Το κοινό αίσθημα για παράδειγμα που σου εμπνέουν τα παιδιά σου για παράδειγμα. Αν ο σύντροφος σου βέβαια δεν είναι νούμερο και έχει γραμμένα τα παιδιά του και εσένα. Εγώ που το έχω ζήσει και το ζω σου λέω ότι δεν αναπληρώνεται. Δεν είναι όμως ανάγκη που την έχουμε όλοι να έχουμε παιδιά και ευτυχώς. Γιατί όσοι τα έκαναν γιατί έκανε και η ξαδέρφη ή ηγειτόνισσα μετά τα φορτώνουν από εδώ και από εκεί και τρέχουν να βρουν χαμένους έρωτες...

Banned
    Ναι οκ συντροφικότητα ,αγάπη ,συναισθήματα ,κοινά χόμπυ , κοινές εγκεφαλικές αναζήτησεις , επίπεδο κλπ ....αλλά αυτά στα παρέχει κ μια φίλη/φίλος . Έρχεται το σεξ όμως και ξεχωρίζει τους φίλους από τους εραστές , επισταγαζει όλα τα προηγούμενα . Τώρα ποιος παραμυθιαζει ποια κ ποιον, βρίσκει χώρο και το κάνει . Όσο για την έμπειρη σεξουαλική γυναίκα , δεν θέλει έναν μπάμια δίπλα της πολύ όλη την μέρα παίζει στο διαδίκτυο...φυσικά θα πάει αλλού . Άρα συμφωνούμε στα βασικά !
    Κοίτα είναι λογικό και σε κάποια να μην συμφωνούμε. Λογικό είναι. Σε άλλη φάση ο καθένας μας απ' ότι καταλαβαίνω. Υπάρχουν πράγματα που με κάποιον φίλο ή φίλη δεν μπορείς να μοιραστείς. Το κοινό αίσθημα για παράδειγμα που σου εμπνέουν τα παιδιά σου για παράδειγμα. Αν ο σύντροφος σου βέβαια δεν είναι νούμερο και έχει γραμμένα τα παιδιά του και εσένα. Εγώ που το έχω ζήσει και το ζω σου λέω ότι δεν αναπληρώνεται. Δεν είναι όμως ανάγκη που την έχουμε όλοι να έχουμε παιδιά και ευτυχώς. Γιατί όσοι τα έκαναν γιατί έκανε και η ξαδέρφη ή ηγειτόνισσα μετά τα φορτώνουν από εδώ και από εκεί και τρέχουν να βρουν χαμένους έρωτες...[/QUOTE]

Εντάξει εσύ έχεις άλλη αφετηρία , αναφέρεις για παιδιά κ σύντροφο ! Εσύ ξέρεις αν ο γάμος ,σχέση ,σύντροφος , παιδιά σε όλα αυτά και σε συνάρτηση τους . Η θεματογραφος μιλάει για συμπεριφορά εντός γάμου , που δεν της δίνει καμία σημασία . Δεν αναφέρει παιδιά νομίζω !

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast