φυσικα οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι μη συμβατος ! θα στο εξηγησω . εσυ μας λες και ολοι εδω μεσα , οτι γραφω παπατζες ! οτι μου λειπει το σεξ , οτι δεν εχω κανει σεξ , οτι με εχουν πληγωσει , οτι ειχα αγαπησει κλπ κλπ κλπ . ΜΠΟΥΡΔΕΣ και μιλαμε για γιουχου μπουρδες ! στο σχεσιακο κομματι , σεξ , κλπ εχω μπει απο πιτσιρικας . εχω νγωρισει παμπολες γυναικες πασης φυσεως και για αυτο ειμαι παντα ντιρεκτ του δε ποιντ στα θεματα σχεσεων . και οι ιδιοι οι νηματιγραφοι κομμενταρουν σε μπολικα ...οτι εχω δικιο και ετσι ειναι . αρα η' λεω μπουρδες ειμαι δλδ απαρτος η΄ ειμαι με νομπελ και γραφω αληθειες , αρα εχω παει με μπολικο πληθυσμο γυναικειο . ( αγορακια δεν μ αρεσουν ) . παμε τωρα στο ζητημα της αγαπης . επειδη λοιπον εχω πληγωθει οπως λες , εσυ και τοσοι αλλοι θα πρεπει να ημουν αρνητικος να γνωριζω κοσμο ( γυναικες ) και να μ αρεσουν ολα τα κολαν που κυκλοφορουν εξω . θα ειχα κλειστει στον εαυτο μου , εφοσον ημουν πληγωμενος και θα περναγα την ωρα κλαιγοντας εδω μεσα η΄στην ψυχολογο μου . ουτε το ενα κανω , ουτε το αλλο . παμε λοιπον στο ζητημα αγκαπηςςςςςςςςςςςςς ....επειδη λοιπον απο πιτσιρκας οπως εχω αναφερει ειμαι στην γυρα ....εχω δει τοσα που οχι μονο αγαπη δεν υπαρχει , υπαρχει το αντιθετο ...ΜΙΣΟΣ . η αγαπη ειναι μια ψευδαισθηση που επιθυμουν καποιοι να μας πεισουν οτι υπαρχει . παραμυθακια . αγαπη υπαρχει μονο της γυναικας προς το παιδι της . κρατα το αυτο ! οποτε ως νομπελιστας και υπερψαγμενος δεν περιμενω απο κανενα ακαουντ εδω μεσα η΄εξω να μου μαθει την αλφα βητα . δεν παιζει . ειναι νομοτελειακο !!! υπαρχει αλληλεξαρτηση , καλυψη αναγκων δεδομενης στιγμης , εμμονη , κτητικοτητα , συντροφικοτητα και ελεγχος ! και ολα αυτα σε δεδομενες στιγμες !!!!!!! γιατι η αγαπη προυποθετει πραγματα !!! η σχεση δεν προυποθετει τπτ .
αρα λοιπον επειδη ειμαι φωτεινο και εμπειρο μυαλο σου ξαναγραφω , δεν υπαρχει . και οσοι λενε οτι υπαρχει ειναι αρχοντομαλκες η΄ τα παιρνουν για να πουλανε αγαπες και βιβλια .....