Παίζει να έχω δει γυναίκα πιο κοντή από εμένα 2 φορές στην ζώη μου. 3 αν βάλω και την μάνα μου μέσα. Και εγώ δεν έχω κανένα θέμα να είναι πιο ψηλή. Εκείνη θα έχει μάλλον.
Printable View
Πότε δεν είναι αργά για μια νέα αρχη
Τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα τελευταία, τουλάχιστον ψυχολογικά. Έχω μιλήσει 2-3 φορές με μία κοπέλα, και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι, ή αν μπορεί να υπάρξει κάτι, αλλά δεν δείχνει να ενοχλείται από την παρουσία μου τουλάχιστον.
Για να δούμε.
Ναι. Την γνώρισα σε μία καφετέρια που συχνάζω χρόνια. Την πλησίασα με την πρόφαση ότι δεν έχω φιλτράκια (είχα) και συστηθήκαμε. Μιλήσαμε αρκετά, έμαθα από που είναι (και συμπτωματικά είναι από την πόλη που σπούδαζα, και είναι εδώ στην πόλη μου λόγω δουλειάς) και μου είπε και κάπως έμμεσα ότι είναι και ελεύθερη (ή έτσι κατάλαβα). Χαμογελούσε πολύ και δεν μιλούσε μονολεκτικά. Θεωρώ ότι αν την ενοχλούσε η παρουσία μου θα μου το έκοβε κάπως, όσο ευγενική και να είναι. Της είπα ότι την επόμενη φορά που θα την δω θα μιλήσουμε παραπάνω και μου είπε μετά την νέα χρονιά γιατί πάει να δει τους δικούς της τώρα για τις γιορτές, οπότε πάλι δεν έδειξε κάποια άρνηση.
Φυσικά μπορεί απλά να είναι απλά πολυ ευγενικός άνθρωπος. Ή μπορεί απλά να την ενδιαφέρει μόνο η φιλία. Το οποίο εγώ δεν το βλέπω σαν πρόβλημα να πω την αλήθεια, ποτέ δεν είναι κακό να γνωρίζεις καινούρια άτομα.
Θα δείξει, αλλά τουλάχιστον πήρα λίγο τα πάνω μου γιατί είδα ότι μπορώ να πλησιάσω μία γυναίκα στο άκυρο και τουλάχιστον να μην φάω ωμό άκυρο με την μία.
Μπράβο φίλε! Κάνε κι άλλες κινήσεις για να νιώσεις άνεση, το ύψος μετράει αλλά όχι όσο νομίζεις! Πιο σημαντικό είναι αυτό που εκπέμπεις προς τα έξω όταν μιλάς, οι γυναίκες το νιώθουν περισσότερο από ό,τι οι άντρες και αυτό καθορίζει εν πολλοίς αν θα σε θέλει η άλλη ή όχι
Όλα θα εξαρτηθούν από το αν την ξαναδώ, που δεν νομίζω να μην γίνει. Μου είπε τι δουλειά κάνει και υπό ποίες συνθήκες είναι εκεί, επίσης μου είπε και που μένει (κοντά μου σχετικά). Έχει πολλές καφετέριες το σημείο αλλά της αρέσει αυτή πιο πολύ από τις άλλες. Εκτός εάν δεν ξαναπατήσει για να με αποφύγει γιατί της είπα ότι συχνάζω εκεί...