Θα είμαι μόνος για πάντα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχουν και γυναικες που δεν ειναι ψηλες. ε, δεν τραβανε ολες ζορι να τις περναει 3 κεφαλια ο ανδρας. για καποια πιο κοντη απο εσενα, δεν εισαι κοντος. απευθυνσου σε αυτες, αν θεωρεις το υψος τοσο μεγαλο θεμα.
    Παίζει να έχω δει γυναίκα πιο κοντή από εμένα 2 φορές στην ζώη μου. 3 αν βάλω και την μάνα μου μέσα. Και εγώ δεν έχω κανένα θέμα να είναι πιο ψηλή. Εκείνη θα έχει μάλλον.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αν το πρόβλημα σου είναι ότι θα μείνεις μόνος, τότε μπορώ να σου προτείνω μια λύση για να μην μείνεις μόνος. Μάθε Ισπανικά της Λατινικής Αμερικής, και βρες μια Κολομβιάνα. Είναι πολύ απλό, υπάρχουν γραφεία στην Κολομβία που σου βρίσκουν Κολομβιάνες και σου γνωρίζουν κάποιες. Μπορείς να μιλήσεις με αυτές (μόνο μέσω γραφείου θα το κάνεις αυτό όμως με κανέναν άλλο τρόπο) και αφού δεις ότι τη γουστάρεις διαδικτυακά τότε πηγαίνεις ένα ταξιδάκι Κολομβία να την γνωρίσεις και από κοντά και αν σου αρέσει και από κοντά τότε την φέρνεις Ελλάδα. Εχει πολύ καλά και πολύ κακά κορίτσια στην Κολομβία, αν πας με γραφείο θα γνωρίσεις καλά κορίτσια που δεν θα τις νοιάζει το ύψος σου γιατί και εκείνες εκεί παίζουν στο 1,60 με 1,65 και το τελευταίο που θα τις απασχολήσει είναι το ύψος σου.

Τα καλά κορίτσια στην Κολομβία είναι παραδοσιακά, θέλουν οικογένεια, θέλουν παιδιά, αν είσαι Αθήνα έχει μία σχολή την βεντάλια να μάθεις Ισπανικά και θα σου μάθουν και την κουλτούρα της χώρας. Αν με το καλό το κάνεις και φέρεις κάποια Κολομβιάνα εδώ θα την πας εκεί πέρα μετά να μάθει Ελληνικά και να γνωρίσει και γυναίκες από την χώρα της.

Αν δεν το κάνεις όπως σου λέω και προσπαθήσεις να το κάνεις με κάποιο άλλο τρόπο τότε η ζώη σου μπαίνει σε κίνδυνο γιατί δεν ξέρεις τίποτα για αυτή τη χώρα.
    Ρε πάτε καλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Παίζει να έχω δει γυναίκα πιο κοντή από εμένα 2 φορές στην ζώη μου. 3 αν βάλω και την μάνα μου μέσα. Και εγώ δεν έχω κανένα θέμα να είναι πιο ψηλή. Εκείνη θα έχει μάλλον.
    τωρα υπερβαλλεις. ξερω παρα πολλες γυναικες μεχρι 1.60..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τωρα υπερβαλλεις. ξερω παρα πολλες γυναικες μεχρι 1.60..
    Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν. Εγώ δεν τις έχω δει πουθενά. Όπως και να έχει, ποτέ καμμιά γυναίκα δεν μου έχει δώσει σημασία. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μέχρι να τα παρατήσω οριστικά.

Senior Member
    Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν. Εγώ δεν τις έχω δει πουθενά. Όπως και να έχει, ποτέ καμμιά γυναίκα δεν μου έχει δώσει σημασία. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μέχρι να τα παρατήσω οριστικά.
    Και είσαι σίγουρος ότι ο λόγος είναι το ύψος;

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και είσαι σίγουρος ότι ο λόγος είναι το ύψος;
    Εγώ αυτό πιστεύω.

Πότε δεν είναι αργά για μια νέα αρχη

Τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα τελευταία, τουλάχιστον ψυχολογικά. Έχω μιλήσει 2-3 φορές με μία κοπέλα, και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι, ή αν μπορεί να υπάρξει κάτι, αλλά δεν δείχνει να ενοχλείται από την παρουσία μου τουλάχιστον.

Για να δούμε.

Senior Member
    Τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα τελευταία, τουλάχιστον ψυχολογικά. Έχω μιλήσει 2-3 φορές με μία κοπέλα, και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι, ή αν μπορεί να υπάρξει κάτι, αλλά δεν δείχνει να ενοχλείται από την παρουσία μου τουλάχιστον.

Για να δούμε.
    Μπράβο. Άγνωστη?.

Μπράβο. Άγνωστη?.
    Ναι. Την γνώρισα σε μία καφετέρια που συχνάζω χρόνια. Την πλησίασα με την πρόφαση ότι δεν έχω φιλτράκια (είχα) και συστηθήκαμε. Μιλήσαμε αρκετά, έμαθα από που είναι (και συμπτωματικά είναι από την πόλη που σπούδαζα, και είναι εδώ στην πόλη μου λόγω δουλειάς) και μου είπε και κάπως έμμεσα ότι είναι και ελεύθερη (ή έτσι κατάλαβα). Χαμογελούσε πολύ και δεν μιλούσε μονολεκτικά. Θεωρώ ότι αν την ενοχλούσε η παρουσία μου θα μου το έκοβε κάπως, όσο ευγενική και να είναι. Της είπα ότι την επόμενη φορά που θα την δω θα μιλήσουμε παραπάνω και μου είπε μετά την νέα χρονιά γιατί πάει να δει τους δικούς της τώρα για τις γιορτές, οπότε πάλι δεν έδειξε κάποια άρνηση.

Φυσικά μπορεί απλά να είναι απλά πολυ ευγενικός άνθρωπος. Ή μπορεί απλά να την ενδιαφέρει μόνο η φιλία. Το οποίο εγώ δεν το βλέπω σαν πρόβλημα να πω την αλήθεια, ποτέ δεν είναι κακό να γνωρίζεις καινούρια άτομα.

Θα δείξει, αλλά τουλάχιστον πήρα λίγο τα πάνω μου γιατί είδα ότι μπορώ να πλησιάσω μία γυναίκα στο άκυρο και τουλάχιστον να μην φάω ωμό άκυρο με την μία.

Senior Member
    Μπράβο φίλε! Κάνε κι άλλες κινήσεις για να νιώσεις άνεση, το ύψος μετράει αλλά όχι όσο νομίζεις! Πιο σημαντικό είναι αυτό που εκπέμπεις προς τα έξω όταν μιλάς, οι γυναίκες το νιώθουν περισσότερο από ό,τι οι άντρες και αυτό καθορίζει εν πολλοίς αν θα σε θέλει η άλλη ή όχι

Senior Member
    Ναι. Την γνώρισα σε μία καφετέρια που συχνάζω χρόνια. Την πλησίασα με την πρόφαση ότι δεν έχω φιλτράκια (είχα) και συστηθήκαμε. Μιλήσαμε αρκετά, έμαθα από που είναι (και συμπτωματικά είναι από την πόλη που σπούδαζα, και είναι εδώ στην πόλη μου λόγω δουλειάς) και μου είπε και κάπως έμμεσα ότι είναι και ελεύθερη (ή έτσι κατάλαβα). Χαμογελούσε πολύ και δεν μιλούσε μονολεκτικά. Θεωρώ ότι αν την ενοχλούσε η παρουσία μου θα μου το έκοβε κάπως, όσο ευγενική και να είναι. Της είπα ότι την επόμενη φορά που θα την δω θα μιλήσουμε παραπάνω και μου είπε μετά την νέα χρονιά γιατί πάει να δει τους δικούς της τώρα για τις γιορτές, οπότε πάλι δεν έδειξε κάποια άρνηση.

Φυσικά μπορεί απλά να είναι απλά πολυ ευγενικός άνθρωπος. Ή μπορεί απλά να την ενδιαφέρει μόνο η φιλία. Το οποίο εγώ δεν το βλέπω σαν πρόβλημα να πω την αλήθεια, ποτέ δεν είναι κακό να γνωρίζεις καινούρια άτομα.

Θα δείξει, αλλά τουλάχιστον πήρα λίγο τα πάνω μου γιατί είδα ότι μπορώ να πλησιάσω μία γυναίκα στο άκυρο και τουλάχιστον να μην φάω ωμό άκυρο με την μία.
    Τηλέφωνο πήρες? Πού θα την δεις? Δουλεύει στη καφετέρια?

Τηλέφωνο πήρες? Πού θα την δεις? Δουλεύει στη καφετέρια?
    Οχι δεν πήρα, 2 φορές της μίλησα το θεώρησα νωρίς. Δεν δουλεύει στην καφέτερια, δουλεύει κοντά και έρχεται για καφέ πριν πιάσει δουλειά καθε μέρα. Μου είπε τι ώρα δουλεύει άρα ξέρω πότε θα είναι εκεί.

Senior Member
    Οχι δεν πήρα, 2 φορές της μίλησα το θεώρησα νωρίς. Δεν δουλεύει στην καφέτερια, δουλεύει κοντά και έρχεται για καφέ πριν πιάσει δουλειά καθε μέρα. Μου είπε τι ώρα δουλεύει άρα ξέρω πότε θα είναι εκεί.
    Είναι ωραίο "παιχνίδι" αυτό για ένα διάστημα να μιλάτε μόνο εκεί. Μην το αφήσεις να τραβήξει πολύ όμως. Ε αν έχεις χιούμορ, είναι ένα ισχυρό χαρτί, αξιοποίησε το.

Είναι ωραίο "παιχνίδι" αυτό για ένα διάστημα να μιλάτε μόνο εκεί. Μην το αφήσεις να τραβήξει πολύ όμως. Ε αν έχεις χιούμορ, είναι ένα ισχυρό χαρτί, αξιοποίησε το.
    Όλα θα εξαρτηθούν από το αν την ξαναδώ, που δεν νομίζω να μην γίνει. Μου είπε τι δουλειά κάνει και υπό ποίες συνθήκες είναι εκεί, επίσης μου είπε και που μένει (κοντά μου σχετικά). Έχει πολλές καφετέριες το σημείο αλλά της αρέσει αυτή πιο πολύ από τις άλλες. Εκτός εάν δεν ξαναπατήσει για να με αποφύγει γιατί της είπα ότι συχνάζω εκεί...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast