-
panamar, διαβασα το προβλημα σου και πιστευω οτι πρεπει να κανεις μεγαλη προσπαθεια να μιλας μαζι του...φανταζομαι αυτος απλα δεν ακουει η θελει να τελειωνει την συζητηση και λεει ναι....και μετα παλι τα ιδια...πιστευω οτι θα βοηθουσε να τον ρωτησεις απλα αν θελει λιγο αποσταση να βρει τον εαυτο του....και εσυ τον δικο σου...ειστε και οι δυο σε δυσκολες φασεις της ζωης σας και εχετε φτασει να μην μπορειτε να επικοινωνησεται...κυριο ζητημα ομως θεωρω εγω το αλκοολ ομως...καταρχας πως περνει φαρμακα και πινει καθε μερα 3 μπυρες...εγω το θεωρω πολυ...δεν νομιζω να δρουν και τα φαρμακα πλεον...απο την αλλη, θα σου προτεινα αν και εσυ πραγματικα θελεις να φτιαξει η σχεση σου, να τον προσεγγισεις...οχι ομως με τα προβληματα σας...ανεβασε του το ηθικο μοιαζει να ειναι σε μια μαυρη τρυπα...μιλησε του ομορφα, προσπαθησε να κανετε πραγματα μαζι...βγαιστε εξω...ξαναζηστε...
οταν πρωτοδιαβασα το ποστ σκεφτικα και εγω αμεσως οτι παιζει αλλη, αλλα τωρα πιστευω οτι θεωρει τον εαυτο του υποδεεστερο σου και αυτο δεν το αντεχουν πολυ οι αντρες...μηπως σου εχει δειξει και αλλα τετοια σημαδια....
επισης πιστευω οτι ακουει πολυ την μαμα του, η οποια δεν του κανει και πολυ καλο, αν θυμιθω και το συμβαν με τα μαλλια και το γεγονος οτι για εκεινην μετραει η εμφανιση...προσπαθησε οταν κανει τετοια πραγματα να στεκεσαι διπλα στον αντρα σου και να τον ανεβαζεις...να νιωσει αυτοπεποιθηση και την αγαπη σου...
Αυτα....δεν ξερω αν σε βοηθησα, προσωπικη μου αποψη ειναι, αλλα απο το νετ ποσο καλα να εκτιμησεις μια κατασταση...
-
Βλέπω τα πράγματα από την ίδια οπτική με την άνοικσι και συμφωνώ με τα λεγόμενά της.
Δεν είναι εύκολο να λυθεί αλλά αν είναι να πιέζεσαι κάνε κάτι. Όχι άλλα λεφτά για μεταμόσχευση. Μία πίεση παραπάνω τη δοκίμασες ;)
-
anoiksi σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.Ζητησα και μου προτεινε και εκεινος καποια στιγμη να μεινουμε χωρια αλλα μετα πεφτουμε ο ενας στο κρεβατι και ο αλλος στον καναπε και αρρωσταινουμε κυριολεκτικα......προσπαθω να του ανεβασω το ηθικο αλλα ευθεως μου λεει οτι αισθανεται οτι τον κοροιδευω.Δεν τον συνοδευω πια οταν παει στην μαμα του γιατι θελω να την πλακωσω στο ξυλο ειλικρινα!!παει εκει καθε σαββατο και πρεπει να δεις ποσο χαλια γυριζει......τι να πω ειναι 30 χρονων εγω θα τον προστατευω ως ποτε?και με εμενα τι γινεται?
-
-
Εννοώ: παίρνω το καπελάκι μου ... ή ... τα άγχη σου έξω από την κρεβατοκάμαρα γιατί οδεύουμε προς το τέλος.
Τα ίδια λέω έτσι κι αλλιώς?
-
και κατω απο κρατος απειλης λες να εχω αφυπνιση?Μαλλον για τελος θα μιλαμε μετα!
-
Δεν συζητάει, δεν αλλάζει τακτική, δεν πάει στο γιατρό, δεν κόβει την εξάρτηση μαμά, δεν θέλει να σε καταλάβει, δεν θες το τέλος. Δεν ξέρω τί μπορώ να προτείνω. Δεν θέλω να σου πω συνήθισέ το και μη ζητάς πολλά.
-
πακετο ε?Σκατα τα εκανα παλι!ειμαι 26 χρονων γμτ δηλαδη ελεος!!σαν να εχω βγει απο ασπρομαυρη ταινια του 50 αισθανομαι!!!
-
-
προσπαθησε να μην του κανεις κοπλιμεντα που μπορει να τα παρει ετσι, απλα δειξε την αγαπη σου εκεινον...πχ. με ενα ρομαντικο δειπνο στο μπαλκονι σας για την αρχη....με κατι που θα του εδινε χαρα οπως ενα μικρο δωρακι...με τον πρωινο καφε...περιποιησου τον οσο μπορεις....
-
δεν ειναι αναγκη να μεινετε χωρια...δοκιμαστε απλα να μην μιλατε για μερικες μερες και πραγματικα να κανετε αυτο που σας αρεσει...ετσι ισως δειτε και οι δυο πως θα ηθελε ο αλλος να ειναι η μερα του...
-
και επισης ισως θα ηταν καλο να πηγαινεις και εσυ στην πεθερα σου (και ας σπαζουν τα νευρα σου) να ξερεις τουλαχιστον τι σκατα του εμφυτευει και να μπορεις ετσι να τα καταπολεμας πιο δραστικα...δεν ειανι κατασταση αυτη να πηγαινει εκει και να γυρναει χαλια...και ναι ειναι υποχρεωση σου να κανεις ευτυχισμενο τον γαμο σου και εναν ανθρωπο που σε αγαπαει και τον αγαπας...δεν παντρευτηκε την μανα του αλλα εσενα...τουλαχιστον να βοηθουσε την κατασταση θα ελεγα οκ μανα του ειναι...αλλα ετσι!!!!!!!!
-
narnia αν με ρωτουσες χτες το πρωι θα σου ελεγα δεν ξερω αν τον αγαπαω απο χτες το απογευμα ομως που μιλησα εδω σαν να μιλουσα με την ψυχη μου την ιδια μπορω να σου πω ναι τον αγαπαω αν και δεν υπαρχει λογος φοβερος λογος που να μπορεσεται να καταλαβαιτε τα εχει πει και τα εχει κανει σχεδον ολα οσα θα μπορουσαν να με διωξουν αλλα εγω δεν φευγω αν δεν ειναι αγαπη αυτο σιγουρα ειναι μαζοχισμος.Αρρωστια θα ναι!ανοικσι ακουσε με ειχα στρωσει τραπεζι με κολωνατα ποτηρια και καθε επισημοτητα οταν ειμασταν 3 ημερων νιοπαντροι γυρισε απο την δουλεια και απλα ειπε δεν θελω να φαω τωρα.......απο τοτε δεν τρωμε καν μαζι.....οταν του ζηταω να με περιμενει να τελειωσω οτι κανω εκεινη την ωρα εκεινος παντα πειναει πολυ!!οταν προσγειωνεσαι με το κεφαλι σε τοιχο ξαναοδηγεις χωρις κρανος?
-
να παω να κανω τι ρε ανοικσι που κλανει ο γιος και στηνουμε παρτυ?με εχει διωξει με εχει χτυπησει με εχει ακυρωσει ως γυναικα και ποτε π ο τ ε δεν του ειπε τιποτα????????
-