Originally posted by John11
Quote:
Originally posted by pad
Quote:
Originally posted by John11
φιλε γι αυτη τη φραση εγω σε εκανα report κι ελπιζω να φασ και 5 προειδοποιησεισ μαζι απορω και για την ποιοτητα του χαρακτηρα σου οτι και να ηθελεσ να πεισ αυτο ειναι απαραδεχτο που εκανεσ
Αυτή η φράση σε ενοχλεί -και πράγματι καλά κάνεις και σε ενοχλεί, για να ενοχλήσει την είπα-. Γι\' αυτό και ακριβώς έγραψα: \"Και θα απαντήσω με τον ίδιο τρόπο που εσύ απαντάς\", και \"Έτσι θέλεις να κάνω τη σύγκριση και εγώ;\".
Αν όμως αυτή η φράση σε ενοχλεί, πώς δεν σε ενοχλεί το λογίδριο της ΤheYellowLemonTree που η \"μετάφρασή\" του είναι: \"
πώς τολμάς και γρινάζεις για το ασήμαντο πρόβλημά σου;\".
Kαι πριν κρίνω κάποιον, πρώτα κοιτώ τον εαυτό μου. Καπνίζω τόσο πολύ που έχει κάνει κακό στην υγεία μου. Και με αυτό που λέω θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είμαι πρώτα εγώ εξαιρετικά ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα.
Αλλά με το σκετπικό ότι αφού: \"Στο Σουδάν απαγάγουν πιτσιρίκια, τα βασανίζουν με τους πιο απεχθείς τρόπους και δε τα ρώτησε ποτέ κανείς γιατί \'έπρεπε\' η ζωή τους να τελειώσει πριν καν αρχίσει\" δεν θα πρέπει
κανείς και ποτέ να παραπονεθεί για
κανένα του πρόβλημα, αφού κάθε πρόβλημα θα είναι μικρότερο από αυτά που αναφέρει. Με αυτό το σκεπτικό το forum αυτό, όλοι οι ψυχολόγοι, όλα τα φάρματα, κλπ, θα έπρεπε να πάψουν να υπάρχουν!! Αφού σχεδόν όλα τα προβλήματα (το 99,5%) είναι κατώτερα των παραπάνω. Φαντάζομαι συμφωνείς με αυτά.
Όχι όμως κάποιος να λέει τα προβλήματά του, και μετά αν δεν του \"αρέσει\" το πρόβημα του άλλου ή το θεωρεί ασήμαντο ή αδιάφορο ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να τον φιμώνει (και ταυτόχρονα να τον χλεβάζει που θεωρώ ακόμα πιο άσχημο).
Δεν είναι μόνο τα προβήματά σου, τα προβλήματά μου, τα προβλήματα της ΥellowLemonTree σημαντικά, είναι και του gian90.
Αν έχεις διαβάσει προσεχτικά τα παραπάνω, θα ήθελα την απάντησή σου αν συμφωνείς ή όχι;
.