Originally Posted by
Rabola
Όντως, μπορεί και να μην έχεις κακεντρεχές χιούμορ. Το δικό μου δε το έχεις σίγουρα πάντως. Είναι πολύ χοντρό, καυστικό, καλλιτεχνικό και ωμό. Έχεις μόνο κακεντρεχή μαλακία, οκ. Τώρα που σου κατέρριψα το σενάριο περί Κούγια, βάλε και το μυαλό σου να σκεφτεί πως ο χρήστης Όμπορο - τον έρμο, λολ! - απλά ΣΥΜΦΩΝΕΙ με κάποια πράματα. Ένας ήταν ο Σωτήρας, κύριος ημών και δε θα ξανακατέβει στη γη. Το μετάνιωσε και πολύ καλά κάνει... και άντε, και εις ανώτερα στο Ν.Α. Το πρόγραμμα απ' το οποίο προέρχονταν όλοι όσοι... δημιουργούσαν φασαρίες, ζήλευαν ο ένας τον άλλο, έρχονταν στα χέρια, μου επιτέθηκαν ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α.Α., - δε τους άρεσαν αυτά που έλεγα και βγάζαν τα κουμπούρια - και που υποστήριζαν πως έχουν κάψει τον εγκέφαλό τους. Ο χώρος απ' τον οποίο γνώρισα πάνω από 15 τελμπεχανάδες, ψεύτες του κερατά που καπνίζουν χασίς και λένε ότι είναι "καθαροί", πλεύριζαν τους υπόλοιπους για να τους κερνάνε, δε δούλευαν, δεν είχαν σχέση και δεν είχαν διαβάσει ένα βιβλίο βρε - στο Θεό τους - στη ζωή τους... όχι κύριε, δε θα πάρω, οκ;... κι άμα σου αρέσει. Εγώ διάλεξα να συναναστρέφομαι με όλους αυτούς που πέρασαν από εκεί... και έφυγαν άρον - άρον. Κι αυτό αρέσει σε μένα και σ' αυτούς. Πρόβλημά μου λοιπόν, τί θα γράψω για Ν.Α. και Α.Α. Εγώ πήγαινα εκεί, εγώ βίωσα, εγώ τα έζησα. Κι αν δε σου αρέσει η αντιληπτική μου ικανότητα και το κριτήριο σκέψης μου, αυτό είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου. Αλλά μάλλον σου διέφυγαν πολλά απ' τα γραπτά μου. Για την προσπάθειά μου να απομακρύνω από εκεί μέσα ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που τους έλεγαν χίλιες - δυο παπαριές για να τους κρατάνε μαγκωμένους. Αλλά τους απομάκρυνα και βρήκαν την υγειά τους. Κι αν ξέρουν από 12 βήματα και από... Θεό, ας βγουν έξω στην κοινωνία και ας δουν πέρα απ' το τομάρι τους. Τον Θεό τον έχουν υποχείριο και προς... ιδίαν χρήσιν. Κι αφού τα λένε οι ίδιοι οι πρώην χρήστες, η δική σου κακοήθεια μου περισσεύει..