ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ cipralex.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ?
Printable View
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ cipralex.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ?
Κ γω τ παιρνω το σεροκουελ ακριβως ετσι με ειπε ο ψυχιατρος οτι για να μν παιρνω χαναξ για τ ανχος να παιρνω σεροκουελ καθε βραδυ 100 mg ..το παιρνω καιρο τωρα αλλα δεν ξερω αν μπορεσω να το κοψω..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν ξέρω αν μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δεις αυτό το μήνυμα αλλά θα ήθελα πραγματικά αν τύχει και δεις, αν μπορείς να μου πεις λίγα περισσότερα πράγματα σχετικά με την εμπειρία σου γιατί κι εγώ είχα πολλές παρενέργειες από το χάπι, παρόμοιες με εσενα. Τωρα ο γιατρός μου το αύξησε από 10μγ στα 20γμ και πάνω που είχα αρχίσει να βλέπω μια όρεξη για ζωή (αν και όπως είπες κι εσύ με είχαν βοηθάει σε ένα 20-30%), τώρα ξαφνικά με τη μεγαλύτερη δόση (πρώτη μέρα) είμαι πάλι στα τάρταρα. Δεν έχω καμία διάθεση ούτε με φίλους ή τη σχέση μου να μιλήσω.