Originally Posted by
soft
χεχεχε !!!εγω βολοδέρνω κανα χρονο εδω μεσα
Αλλα ειμαι λουλουδακι του μπαξέ ,και φυτρωνω ,οταν αισθανομαι οτι καποιος πνιγεται!!
Και συ πνιγεσαι Κενο ,γιατι αν δεν σε ενδιεφερε τιποτα απολυτος οπως λες ,δεν θα ειχες καν και τον υπολογιστη,θα τον ειχες σπασεις αφου δεν σε ενδιαφερει τιποτα και κανενας ,και δεν θελεις να ξερεις τι γινεται στο κοσμο ,αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου
Εκτος απο τον ανθρωπο που θα ειναι στο πλαι σου ,αλλα και αυτον οπως τον εχεις πλασει εσυ στο μυαλο σου αλλιως ,δεν παιζει σεναριο παλι
Το οτι εισαι εδω για μενα ειναι οι αναπνοες που ανεφερα
και ναι το πρωτο σχολιο ,,δεν ηταν ακριβως ειρωνικο αλλα σχολιο αφυπνισης
Μπας και δεις οτι αυτα που λες ειναι >ολοι σε κατατρεχουν, ολοι ειναι εναντιον σου ,ζεις σε μια αδικη κοινωνια ,σε μια αχρηστη χωρα ,με αχρηστες γυναικες ,που δεν κοιταν τιποτα αλλο εκτος απο πορτοφολια ,και την καλοπεραση τους ,δεν υπαρχουν δουλειες ,χρηματα ελπιδα ονειρα αλλα ,ολα ειναι
ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΛΑ
προερχομαι απο αλλη χωρα Απο αυτες τις in που ανεφερες
και παλι λεω και κει να πας ,αν δεν αλλαξεις τροπαρι ,και δεν γυρισεις σελιδα στο μυαλο σου παλι τα ιδια θα λες Κατι παλι θα σου φταει
Αλλα οχι εσυ ποτεδεν φταις ξεχασα ,παντα εχεις δικιο
Παντα οι αλλοι
Τα ονειρα Κενο τα κανουμε εμεις ,και τους στοχους παλι εμεις τους βαζουμε ,αλλα αυτο σημαινει ,οτι βγαινουμε απο το δωματιο ,και τα κυνηγαμε ,και κοπιαζουμε και ιδρωνουμε ,δεν μας ερχεται τιποτα στη ζωη ετσι αν απλα καθομαστε και καταριομαστε τη μοιρα μας και το ριζικο μας
Δεν μου αρεσει η μοιρολατρια ,Και ξερεις γιατι ?
Γιατι στα 22 εφυγα απο το σπιτι ,χωρις μια δραχμη λολ τοτε και κοιμηθηκα στα παγκακια ,αλλα παλεψα και τωρα εχω το δικο μου σπιτι τη δουλεια μου ,και προσπαθω καθε μερα ,γιατι δεν με επηρεασαν οι αποτυχιες μου ,που ηταν πολλες, αλλα οι επιτυχιες μουΚαι αυτο σημαινει σπιθα θεληση φλογα καψα ελπιδα χαρα για ζωη καλυτερη γιατι ποτε δεν παρεδωσα τα οπλα
Υπηρξαν πολλες στιγμες που το εκανα ,και ακομα και τωρα καμια φορα το κανω Αλλα δεν δεχομαι ,τον αρνητισμο τη μιζερια και τη κλαψα
Ναι λοιπον εγω η γυναικα !!!!!!!!!,που ειμαι οτι ειμαι για τα ματια τα δικα σου ,εχω καταφερει περισσοτερα ,και οχι υλικα αυτα αληθεια σου λεω δεν τα λογαριασα ποτε μου
Αλλα ψυχικα,βρε ανθρωπε , να βλεπω τον κοσμο θετικο και με ολες τις ομορφιες μεσα του και που μεσα απο αυτες , αντλω δυναμη ,με μια μικρη εκδρομη ,με λιγους καλους φιλους με μια καλη ταβερνιτσα διπλα στη θαλασσα ,ενα καλο κλαπ,για χορο, που λαχταρω σαν μικρο παιδακι που περιμενει το ζαχαρωτο του για τη συναντηση μαζι τους ,για τη συζητηση για τη παρεα, για την ανταλλαγη ,για το δοσιμο και παρσιμο ,την πλακα τον χαβαλε ,την μαλακια και τη παπαρια ,της στεναχωριες του ταδε ,γιατι χωρισε ,και τη στεναχωρια της ταδε γιατι δεν εχει σγουρα μαλλια
Αυτο ως απαντηση το οτι οι γυναικες χρειαζονται και προστατες ,Οχι δεν χρειαζονται εσεις χρειαζεστε εμας για κανακεμα και νταντεμα ,για το φαγητο σας και για το κρεβατι σας ,οσοι σκεφτεσε με αυτα τα μυαλα
Και προσωπικα για μενα απο οτι εχω διαβασει ολες ειναι για τα μπαζα ,εκτος αυτη που θα σε κοιταξει
Αυτη θα αξιζει μονο Αν απαξιωνεις ολες τις γυναικες ετσι ,αυτη που σταθει διπλα σου θα ειναι ακριβως τα ιδια με σενα ,γιατι η χαρα δεν χωρά στη ψυχη σου της εχεις κλεισει ολες τις πορτες Αυτο για μενα αυτοματα σημαινει οτι ενας θετικος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ειναι με ενα αρνητικο .
ξερω οτι θα κανεις τωρα τα συννεφακια ,για να απαντησεις
Αλλα νομιζω οτι ειχα να πω τα ειπα εγω
και αντι να απαντας σε ολους ,βρε παιδι ,πανε μια βολτιτσα ,και το λεω με ειλικρινια αυτο !
...