Originally Posted by
αν?
βρε λες..;Πάντως μου βγαίνει μια αισιοδοξία για το φετινό καλοκαίρι, μάλλον καλό είναι αυτό ε; Το να νιώθω τόσο άσχημα τοσο καιρό, γιατί άσχετα με όσα λέω και που γκρινιάζω νιώθω λίγο καλύτερα τον τελευταίο καιρό..νιώθω σαν να συνειδητοποιώ και το παραμικρό καλό που συμβαίνει (βεβαια πολλές φορές και το παραμικρό κακό..αλλά αυτό είναι άλλο)..π.χ. πίνω νερό και ξεδιψάω και σκέφτομαι τι ωραία αίσθηση, τι τυχερή που είμαι που το ένιωσα αυτό, που ζω κάπου που έχει πολύ νερό, που είμαι υγιής και μπορώ να το πιω κ.τ.λ... εντάξει..είναι λίγο ακραίο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι σκέφτομαι ( αυτό με το νερό πάντως αλήθεια το χω σκεφτεί).
αυτόν τον καιρό θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να δεθώ με ανθρώπους..έχω ανθρώπους γύρω μου, εν δυνάμει φίλους..με τους οποίους μπορώ να προσπαθήσω να δεθώ περισσότερο, να προσεγγίσω περισσότερο και σε αυτούς που ήδη έχω να δείξω το πως νιώθω που τους έχω. πάντως σκέφτομαι ότι θα θελα και καινούργια πράγματα στη ζωή μου, θετικούς ανθρώπους, με ευαισθησίες αλλά και διάθεση για ζωή..με κούραζει η αδράνεια και με παρασύρει..(λίγο θέλω..)..θέλω ανθρώπους που προσπαθούν