θα μας υποστηριζει δλδ..αορατε το τηλεφωνο σου στα πριβε
Printable View
θα μας υποστηριζει δλδ..αορατε το τηλεφωνο σου στα πριβε
αχ αχ...
κι αφου βρε κοπελιτσα δεν εχεις αισθημα ζηλειας και δεν σε νοιαζει, γιατι μας ειπες οτι δεν σε νοιαζει αρκει να μη το μαθεις οταν θα παει?
ισα ισα !
να σου λεει τα νεα του να ξερεις οτι περναει καλα και δεν εχει κακοπεσει και να του δινεις και την ευχη σου οταν ξενοπηδαει, αφου δεν ζηλευεις...
καλα ε σημερα τα χω παρει!ολοκλιρη αθηνα και επεσε πανω μ στον δρομο ο πρωην μου με τα καγκουραμαξα που τα ειχα που με εφτυσε δν ξερω αν θυμαστε!
ηταν με ενα μπαζο γκομενα, και εκανα το λαθος να χαιρετισω και με κοιταξε με βλεμα σαν να μην με ηξερε και χωρις να ξερει τι να πει και κοιταζε την γκομενα του.
του λεω ''δεν μιλας?'' κ λεει ''ε τι να πω δν ξερω'', ''ενα γεια ενα χρονια πολλα!''
κ λεει ''τελευταια φορα που μιλησαμε μ μιλησες ασχημα στο φεισμπουκ'' (του χα πει να παει να μπιπ) σιγα το βρισιμο!τοσα μου κανε! και συνεχιζε να κοιταζει την δικια του αμηχανα με βλεμα σαν να της λεει πως ειμαι τρελλη! γυρισα την πλατη κ εφυγα!μεγα λαθος που μιλησα!και πηγα και χαμογελαστη ειπα να το παιξω κιουρια
φατα τωρα γαμω την τσατσαρα μου, μουτζωνομαι
με ετρωγε για ωρα ενιωσα ταπεινωμενη και ξεφτιλα σαν να μαι ο βασιλιας στο κουραδοκαστρο
τωρα μ ψιλοπερασε. θελω να τον στραγγαλισω, τι να κανω γμτ
arktos δεν νομιζω....για τις ξεπετες λεω , τι τους νοιαζει αυτους αν ζηλευω η οχι, ισα ισα ειμαι η ιδανικη γκομενα. δν τα πριζω σε κανεναν και δεν περιοριζω με κατινιες και ζηλιες
παρε τωρα ΤΟ μαθημα..ΔΕΝ κανουμε,επαναλαμβανω ΔΕΝ κανουμε πραγματα που δεν μας ταιριαζουν!!
εσυ τι ηθελες να του πεις?αει γ..... ,σωστα?ε λοιπον γιατι πηγες να γινεις κατι που δεν σου ταιριαζει?ΕΕΕΕΕ??
τι μαθαμε σημερα?"Για να αισθανομαι καλα πρεπει να ειμαι ο εαυτος μου!!"
ΣΕ ΦΙΛΩ και στα γραφω σαν φιλη και ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεω σε εμενα!,οκ?
μα ο εαυτος μ ειμαι βριζω παρα πολυ!!!! τα παρατσουκλια μ ειναι ''μαουνιερης'' και ''κολεγιο''!!
ίσως τους φαίνεσαι επιθετική και από αυτό σκέφτονται πως είσαι αρκετά έμπειρη και νιώθουν κόμπλεξ, ότι δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.
δεν καταλαβα γιατι μουτζωνεσαι? επειδη μιλησες?ή επειδη πηγες να το παιξεις οπως λες κυρια? γνωμη μου ειναι πώς το πώς φαινομαστε στα ματια των αλλων ειναι πολυ σχετικο. συνηθως προβαλουμε στους αλλους αυτο που νιωθουμε εμεις για τον εαυτο μας. ετσι αν νομιζεις οτι εγινες ρεζιλι, ειναι επειδη ενιωσες ταπεινωμενη. ο αλλος μπορει να νομιζει οτι ο ιδιος εγινε ρεζιλι.κ οχι εσυ. οπως κ να χει, γνωμη μου ειναι να κανουμε κατι οπως το νιωθουμε αν μπορουμε, χωρις τον φοβο του πώς θα φανουμε στους αλλους. αυτο συνηθως αλλοιωνει αυτο που ειμαστε πραγματικα κ μπερδευει τοσο τους αλλους αλλα κ μας απομακρυνει απο αυτους.
πιστευω πως πρεπει να το παιζεις ηθικη κ ας μην εισαι και μην βριζεις δεν ειναι θηλυκο ειδικα μπροστα σε αντρες και μην εισαι τοσο ευκολη θα σιχαθεις τον εαυτο σου, θα περασει απο μπροστα σου ο πριγκιπας κ συ θα δεις ενα φαλο μονο, κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος το δεντρο μπορει να ναι μακρυ κ σκληρο αλλα το δασος εχει ενα σωρο ομορφα λουλουδακια κλπ..αλλαξε αττιτιουντ κ αν εχεις πολλες καυλες παρε ενα δονητη κ εγω καμια φορα (οχι συχνα αλλα συμβαινει) νιωθω πως ενας αντρας δεν μπορει να με ικανοποιησει μονος του περνω κ μονη μ καλα..και αμα σαρεσει τοσο να κανεις σεξ με τον οποιοδηποτε γτ δεν το κανεις επαγγελμα?δε λεω σε πορνειο απαραιτητα αλλα υπαρχουν πολλα θυματα που δινονται χοντρα λεφτα? χωρις παρεξηγηση
μα μου φερθηκε σαν να μαι σκουπιδακι!!!!!!
γιαυτο κ εγω βρικα πολυ μετα το αμαξι του μπροστα μου και του το χαραξα
ητανε σημαδι το οτι ητανε μπροστα μου. ειμαι πολυ εκνευρισμενη σημερα
θα δει τι θα πει επιθετικοτητα τωρα αυτος
τι λες μωρε ειμαι σπουδαγμενη εξυπνη και εχω κανει πολλα στην ζωη μου τα χω φιλοσοφησει ολα και δεν ειμαι 15 χρονων!
δεν κανω κατι για να με ''αγαπησει'' ο αλλος το κανω επειδη θελω κ επειδη το θεωρω δικαιωμα μου οπως εχουν και οι αντρες!ποιος εβγαλε νομο πως μπορουν εκεινοι να βριζουν? ποιος εβγαλε νομο πως αμα βριζουμε δεν ειμαστε γυναικες? ποιος ειπε πως τα φυλα χωριζονται σε καλουπια? εμεις πρεπει να μαστε μονιμως η Μπαρμπι δασκαλα και αυτοι που εχουν το μαντολινο να το παιζουνε αφεντες?
γιατι σας εχουν περασει αυτο το στερεοτυπο? πανε τα χρονια που η γυναικα δεν ψηφιζε δεν επαιζε σε θεατρο και δεν γ@##$σε
σε χωρες ακομα φορανε μπουρκες και αμα τις βιασουν τις λιθοβολουν
τους κανουν απανθρωπες εγχειρησεις απο μικρα κοριτσακια για αφαιρεση της κλειτοριδας
και μετα μ λες να μην βριζω? αυτο με κανει κατωτερη? διαφορετικη ναι κατωτερη οχι. ουτε ευκολη. ουτε τσουλι.
συμφωνω για τους ρολους κ εγω εξοργιζομαι οταν μας λενε δεν πρεπει η πρεπει γιατι εισαι γυναικα κ αυτος αντρας απλα σκεφτομαι πως ειναι φθορα να αλλαζεις αγκαλιες συνεχεια κ ειδικα με σκοπο τη συνουσια αποκλειστικα, εγω ετσι νιωθω οταν γινεται αυτο..και οι περισσοτερες γυναικες αν οχι ολες, πιστευεις οτι σε ποσοστα με αυτους που ερχεσαι σε επαφη ποσοι σε ικανοποιουν κ ποσοι σε ξενερωνουν..ισως το ειναι σου να ναι πολυ διαφορετικο και να μην μπορω να αντιληφθω πως το κανεις