μα δεν καταλαβες.
ΔΕΝ ειπα οτι τα ωραια παιδια εχουν απαραιτητα και πολλα αλλα προσοντα. ειπα ΜΠΟΡΕΙ και να εχουν.
μπορει να ειναι και χαζα ομως και να ειναι με ανθρωπους που τα ταλαιπωρουν.
Printable View
να στο πω αλλιως για να καταλαβεις τι εννοω.
οι ομορφοι ΞΕΚΙΝΟΥΝ με ενα αβανταζ περισσοτερο και οι ασχημοι ΞΕΚΙΝΟΥΝ με ενα αβανταζ λιγοτερο.
τωρα αν ο καθενας λογω αλλων παραγοντων, καταφερει να χαντακωσει τα προσοντα του η (ο ασχημος) να βελτιωσει τοσο τα θετικα του ωστε να ξεπερασει το διζαβανταζ, ειναι αλλο θεμα.
παντως η ομορφια ειναι προσον.
αλλο αβανταζ κι αλλο κομπλεξ..
..ετσι ναι,συμφωνω
Δεν ειναι παντα πλεονεκτημα η ομορφια.
Εχετε σκεφτει ποτε ολα αυτα τα ατομα που εχουν μεγαλωσει δινοντας σημασια μονο στην ομορφια τους ,θα μπορουσαν ,εστω μερικοι απο αυτους, να διαπρεψουν στην επιστημη ή σε καποια τέχνη;Πολλες φορες η ομορφια δρα ανασταλτικα γιατι μπορει να εχεις και αλλες ικανοτητες τις οποιες τις παραμεριζεις γιατι εχεις το υπερτατο οπλο.
Δεν ειναι τοσο απλο, τι εννοεις χαζα; Για αυτο εγραψα πριν για κοπελες ομορφες, ΕΞΥΠΝΕΣ και ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ, που ειναι μαζι με αθλιους και απραδεκτους. Δεν μπορεις να το ξεπεταξεις αυτο απλα με τη λεξη χαζομαρα, μπορει να ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση, ασχημα γονεικα προτυπα, ψυχολογικα προβληματα και δε συμμαζευεται.
ΝεοΞεκινημα,όταν γνώρισα τον άνδρα μου δεν ήταν και πολύ όμορφος,όπως στα νιάτα του.
Ηταν 42 και κουρασμένος από τη ζωη,δεν πρόσεχε τον εαυτό του,φόραγε ρούχα που τα περισσοτερα ήταν χάλια,μάλλον έβλεπε ότι,φτάνοντας σε αρκετά μεγάλη ηλικία δεν μπόρεσε να βρεί μια σωστή κοπέλα... Ο πότε όχι,σε καμία περίπτωση δεν γοητέυτηκα απο την ομορφιά του! Απλά είχε το σωματικό τύπο που μου αρέσει,αλλά άλα πράγματα παίξανε βασικό ρόλο.
Στα τελευταια χρόνια της ζωης του ήταν πολύ πιο ελκιστικος σαν άνδρας ... ε'βγαζε μία γοητεια...σιγουριά...έλαμπε.. .Γιατί ήταν ευτυχισμένος.
Αλλά γιατί ρώτησες για τις φίλες μου,δεν το έχω καταλάβει.
εννοω πως αν ηταν μονο μια ομορφη στον κοσμο,θα τα επαιρνε ολα...
τωρα που οι ομορφες ειναι πολλες,ο κοσμος μοιραζεται ...
οπως ειχε πει και ενα παλαιο μελος εδω περα που εχω καιρο να το δω,νομιζω ηταν ο βινς (αληθεια τι κανει αυτη η ψυχη; ) η ομορφια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες συμπαντικες δυναμεις,πως λεμε ... βαρυτητα ;)
εγω πιστευω οτι αυτο ειναι μυθος
και η αποδειξη ειναι οι πανεμορφοι επιστημονες που κυκλοφορουν στην πιατσα (ανδρες και γυναικες).
η ομορφια ειναι πλεονεκτημα και τελεία.
οτι παραπανω εχει κανεις, καλως το εχει. αν δεν εχει τπτ παραπανω κι εχει μονο την ομορφια, ειναι κι αυτο κατι.
γιατι παντα σκεφτομαστε οτι διαφορες ομορφες, αν δεν ηταν ομορφες, μπορει και να ηταν διακεκριμενες επιστημονισες και δεν σκεφτομαστε ποτε, οτι αν δεν ηταν ομορφες θα ηταν τενεκεδες ξεγανωτοι και μαλιστα ασχημοι?
Για σένα Εμπνευστή
http://www.youtube.com/watch?v=olP2KvITKSQ
και όχι μόνο pretty
Και για εμάς γενικά, όσους γεννηθήκαμε με πουλί "αυτό το τραγούδι είναι για σένα" που θα έλεγαν και στο χωριο μου χαχ λέω τώρα.
Remedy,για'μενα αν έχει μόνο την ομορφιά και τίποτα άλλο,δεν έχει τίποτα!
Αλλά όχι,ψέμα! Μπορει να γίνει Τζούλια!