Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 254
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    λογικο ακουγεται αλλα ελα μου που δε συμβαινει παντα, και βλεπεις κατι καλα και ωραια παιδια με στριγκλες η χαζογκομενακια, και κατι ωραιες κοπελες και μορφωμενες και εξυπνες με αθλιους.
    μα δεν καταλαβες.
    ΔΕΝ ειπα οτι τα ωραια παιδια εχουν απαραιτητα και πολλα αλλα προσοντα. ειπα ΜΠΟΡΕΙ και να εχουν.
    μπορει να ειναι και χαζα ομως και να ειναι με ανθρωπους που τα ταλαιπωρουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    ποιος σου πε οτι ολοι οι ασχημοι εχουν κομπλεξ ασχημιας?Η ολοι οι ομορφοι δεν εχουν εμφανισιακα κομπλεξ επειδη βρισκουν δηθεν ατελειες.?
    ουτε το τελευταιο πορισμα ειναι απαραιτητο να ισχυει κατα τη γνωμη μου.
    καποιος που εχει προσοντα διχως να τ αναγνωριζει ή να τους δινει τοση σημασια μπορει να κανει πολλες εκπτωσεις που φαινομενικα δεν του αξιζουν.
    να στο πω αλλιως για να καταλαβεις τι εννοω.
    οι ομορφοι ΞΕΚΙΝΟΥΝ με ενα αβανταζ περισσοτερο και οι ασχημοι ΞΕΚΙΝΟΥΝ με ενα αβανταζ λιγοτερο.
    τωρα αν ο καθενας λογω αλλων παραγοντων, καταφερει να χαντακωσει τα προσοντα του η (ο ασχημος) να βελτιωσει τοσο τα θετικα του ωστε να ξεπερασει το διζαβανταζ, ειναι αλλο θεμα.
    παντως η ομορφια ειναι προσον.

Senior Member
    αλλο αβανταζ κι αλλο κομπλεξ..
    ..ετσι ναι,συμφωνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μπα δεν είναι ακριβώς έτσι! Γιατί τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα έπρεπε να μου ανήκει ο κόσμος!
    αν ησουν η μονη ομορφη,ομορφα κοριτσια ομως ειναι πολλα...δεν ειναι μονο ενα...(σαν το νουνου ενα πραγμα ;) )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    αν ησουν η μονη ομορφη,ομορφα κοριτσια ομως ειναι πολλα...δεν ειναι μονο ενα...(σαν το νουνου ενα πραγμα ;) )
    Δεν είπα κάτι τέτοιο Εμπνευστη! Απάντησα πάνω σε κάτι που είπες και στο κάτω κατω δεν θα μίλαγα έτσι για τον εαυτό μου ποτέ, ξέρω οτί υπάρχουν πολλές όμορφες. Δεν καταλαβαίνω γτ το παρερμηνευεις έτσι!

Δεν ειναι παντα πλεονεκτημα η ομορφια.
    Εχετε σκεφτει ποτε ολα αυτα τα ατομα που εχουν μεγαλωσει δινοντας σημασια μονο στην ομορφια τους ,θα μπορουσαν ,εστω μερικοι απο αυτους, να διαπρεψουν στην επιστημη ή σε καποια τέχνη;Πολλες φορες η ομορφια δρα ανασταλτικα γιατι μπορει να εχεις και αλλες ικανοτητες τις οποιες τις παραμεριζεις γιατι εχεις το υπερτατο οπλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Εχετε σκεφτει ποτε ολα αυτα τα ατομα που εχουν μεγαλωσει δινοντας σημασια μονο στην ομορφια τους ,θα μπορουσαν ,εστω μερικοι απο αυτους, να διαπρεψουν στην επιστημη ή σε καποια τέχνη;Πολλες φορες η ομορφια δρα ανασταλτικα γιατι μπορει να εχεις και αλλες ικανοτητες τις οποιες τις παραμεριζεις γιατι εχεις το υπερτατο οπλο.
    Ακριβώς αυτό θέλω να πω! Αν και το έχω ξαναπει σε προηγούμενα μνματα μου..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν καταλαβες.
    ΔΕΝ ειπα οτι τα ωραια παιδια εχουν απαραιτητα και πολλα αλλα προσοντα. ειπα ΜΠΟΡΕΙ και να εχουν.
    μπορει να ειναι και χαζα ομως και να ειναι με ανθρωπους που τα ταλαιπωρουν.
    Δεν ειναι τοσο απλο, τι εννοεις χαζα; Για αυτο εγραψα πριν για κοπελες ομορφες, ΕΞΥΠΝΕΣ και ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ, που ειναι μαζι με αθλιους και απραδεκτους. Δεν μπορεις να το ξεπεταξεις αυτο απλα με τη λεξη χαζομαρα, μπορει να ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση, ασχημα γονεικα προτυπα, ψυχολογικα προβληματα και δε συμμαζευεται.

Member
    ΝεοΞεκινημα,όταν γνώρισα τον άνδρα μου δεν ήταν και πολύ όμορφος,όπως στα νιάτα του.
    Ηταν 42 και κουρασμένος από τη ζωη,δεν πρόσεχε τον εαυτό του,φόραγε ρούχα που τα περισσοτερα ήταν χάλια,μάλλον έβλεπε ότι,φτάνοντας σε αρκετά μεγάλη ηλικία δεν μπόρεσε να βρεί μια σωστή κοπέλα... Ο πότε όχι,σε καμία περίπτωση δεν γοητέυτηκα απο την ομορφιά του! Απλά είχε το σωματικό τύπο που μου αρέσει,αλλά άλα πράγματα παίξανε βασικό ρόλο.
    Στα τελευταια χρόνια της ζωης του ήταν πολύ πιο ελκιστικος σαν άνδρας ... ε'βγαζε μία γοητεια...σιγουριά...έλαμπε.. .Γιατί ήταν ευτυχισμένος.
    Αλλά γιατί ρώτησες για τις φίλες μου,δεν το έχω καταλάβει.

Senior Member
    Δεν είπα κάτι τέτοιο Εμπνευστη! Απάντησα πάνω σε κάτι που είπες και στο κάτω κατω δεν θα μίλαγα έτσι για τον εαυτό μου ποτέ, ξέρω οτί υπάρχουν πολλές όμορφες. Δεν καταλαβαίνω γτ το παρερμηνευεις έτσι!
    εννοω πως αν ηταν μονο μια ομορφη στον κοσμο,θα τα επαιρνε ολα...
    τωρα που οι ομορφες ειναι πολλες,ο κοσμος μοιραζεται ...
    οπως ειχε πει και ενα παλαιο μελος εδω περα που εχω καιρο να το δω,νομιζω ηταν ο βινς (αληθεια τι κανει αυτη η ψυχη; ) η ομορφια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες συμπαντικες δυναμεις,πως λεμε ... βαρυτητα ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    εγω πιστευω οτι αυτο ειναι μυθος
    και η αποδειξη ειναι οι πανεμορφοι επιστημονες που κυκλοφορουν στην πιατσα (ανδρες και γυναικες).

η ομορφια ειναι πλεονεκτημα και τελεία.

οτι παραπανω εχει κανεις, καλως το εχει. αν δεν εχει τπτ παραπανω κι εχει μονο την ομορφια, ειναι κι αυτο κατι.

γιατι παντα σκεφτομαστε οτι διαφορες ομορφες, αν δεν ηταν ομορφες, μπορει και να ηταν διακεκριμενες επιστημονισες και δεν σκεφτομαστε ποτε, οτι αν δεν ηταν ομορφες θα ηταν τενεκεδες ξεγανωτοι και μαλιστα ασχημοι?

Senior Member
    εσυ με τις δηλωσεις που κανεις, κατσε τωρα και περιμενε να δεις τι εχει να γινει με τα υ2υ.
    αν θες μπορω να κανω και προβλεψεις για τους αποστολεις :ΡΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    εννοω πως αν ηταν μονο μια ομορφη στον κοσμο,θα τα επαιρνε ολα...
    τωρα που οι ομορφες ειναι πολλες,ο κοσμος μοιραζεται ...
    οπως ειχε πει και ενα παλαιο μελος εδω περα που εχω καιρο να το δω,νομιζω ηταν ο βινς (αληθεια τι κανει αυτη η ψυχη; ) η ομορφια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες συμπαντικες δυναμεις,πως λεμε ... βαρυτητα ;)
    Για σένα Εμπνευστή

http://www.youtube.com/watch?v=olP2KvITKSQ
    και όχι μόνο pretty

Και για εμάς γενικά, όσους γεννηθήκαμε με πουλί "αυτό το τραγούδι είναι για σένα" που θα έλεγαν και στο χωριο μου χαχ λέω τώρα.

Member
    Remedy,για'μενα αν έχει μόνο την ομορφιά και τίποτα άλλο,δεν έχει τίποτα!
    Αλλά όχι,ψέμα! Μπορει να γίνει Τζούλια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΑΤΑΛΙ View Post
    Remedy,για'μενα αν έχει μόνο την ομορφιά και τίποτα άλλο,δεν έχει τίποτα!
    Αλλά όχι,ψέμα! Μπορει να γίνει Τζούλια!
    ειδες? κατι μπορει να γινει...

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast