Originally Posted by
giorgos panou
Δεν ξερω για το " στιγμα" , αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι ! αφου παραδεκτηκα οτι δεν επρεπε να της τα πω ετσι , της ΜΠΡΟΚΕΝ ΝΤΟΛΛ δλδη , γιατι συνεχιζεις ? σου αρεσει - σας αρεσει να ταβαζετε 7-8 ατομα μαζι με εμενα , που ειμαι μονος μου/? το κανετε λογικα για να ξεσπατε , αυτα που εχετε μεσα σας και δεν μπορειτε εκει που πρεπει , δεν σας παιρνει μαλον , ενω εδω , μεσα απο την ανωνυμια κανετε αυτα που κανετε!!
Δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι σου , οπως και με κανενα - καμια εδω μεσα ,ισα ισα που ενιωθα ωραια και με βοηθαγαι να γραφω , να ξεφορτωνω αυτα που με τυρανανε ! διοτι εγω εχω προβλματα ,ειμαι πολυ αδυναμος αυτες τις μερες και ψυχικα και σε λιγο και σωματικα! εχω μεγαλο αγωνα να δωσω! εχω αγωνα για να μπορεσω -σε λιγες μερες που γινομαι 31! -να ειμαι καλα και καθαρος ! δεν ηθελα με τιποτα λοιπον αυτην την εχθρα , με τοσα ατομα απεναντι μου ! αυτο τον καιρο!!
Αλλα το λεω και παλυ , δεν θελω ουτε λυπηση ουτε να με κανετε παρεα λογο του προβληματος μου! εχω μαθει στην ζωη μου να μην κανω πισω , να υπερασπιζομαι το δικιο μου μεχρι τελους!!
Δεν ξερετε τη δυναμη θελει να βγαλεις κοντα μια βδομαδα συνδρομο στερισης ! ουτε στον εχθρο , που λενε δεν ευχομαι να βγαλει μια μερα !! και ομως εγω πρεπει και θα το κανω! χωριςνα κλαιγομαι ! γιατι οπως εστροσα θα κοιμηθω!
Μην σου περασει απο το μυαλο ,ουτε εσενα ουτε στο τσιφλικι σας οτι ζητω ανακωχη ! ουτε ζητω οικτο! οπως γραφατε και οπως θελετε να με βλεπετε ! ειναι δικο σας θεμα!