χαχαχαχα! αυτο το κάνω και γω! Τζιμάστερ έγραψες! Είσαι ο βασιλιάς της ενοχικότητας, μετά από μένα φυσικά!!
Printable View
Κοίτα φίλε μου, βάλτο καλά στο μυαλό σου, είσαι πολύ νέος ακόμα και μην απελπίζεσαι με το παραμικρό. Και ως άντρας και μεγαλώνεις πιο αργά και γερνάς πιο αργά, άρα είσαι τυχερός από αυτήν την άποψη γιατί στην ουσία είσαι ακόμα έφηβος και έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για ν' αποκτήσεις εμπειρίες και να ολοκληρωθείς ως άντρας.
τζιμ!καποτε ελεγες αμαν να γαμ....!τωρα που πηδηξ... θα γκαστρωσεις εμας!πφφφφφφφφ!
Καλή σου μέρα jimmaster , θα προσπαθήσω να σου δώσω μια διαφορετική οπτική στην αντιμετώπιση της κατάστασης : θεωρείς ως λύση στης αμφιβολίες που έχεις για το φύλο σου ''την δοκιμή'' (Αρα εχω δικιο σε αυτο που ελεγα νωριτερα... Οτι "μια δοκιμη θα σας πεισει"...απλα δεν το εχω παρει αποφαση ακομα να το κανω...
Πόσο λογικές είναι οι λύσεις ( δοκιμής ) για προβλήματα μείζονος σημασίας ;
Και θα γίνω ποιο συγκεκριμένος κάπου έχεις δηλώση απελπισμένος , νιώθεις αδιέξοδο , σκέφτεσαι συχνά την αυτοκτονία.
Θα αυτοκτονούσες δοκιμάζοντας το ως λύση , για να καταλάβεις αν αυτό ήταν τελικά προτιμότερο , η το να αγωνιστής για να νιώθεις ικανοποίηση από την ζωή σου ;;
Υ.Γ. έχεις αναλογιστεί την περίπτωση που δεν σου αρέσει η δοκιμή ....... και πλέον έχεις μια επιλογή , στο υπόλοιπο της σεξουαλική σου ζωής πόσο ανεπηρέαστος και σίγουρος ως αρσενικό θα παραμείνεις ;;
Οποιος ειναι σιγουρα 100% ετεροσεξουαλικος και σε γκει οργιο να λαβει μερος 100 φορες παλι στρειτ θα παραμεινει και σεξουαλικα μονο γυναικες θα τον ικανοποιουνε. Αλλο λοιπον η αυτοκτονια και αλλο να δοκιμασεις με αντρα. Αν σου αρεσει τοτε ανακαλυψες πιο πολυ τον εαυτο σου. Αν οχι τοτε εχασες μερικες ωρες απ τη ζωη σου και παλι ανακαλυψες περιοσσοτερο τον εαυτο σου... It's so simple
Εγω για μενα ξερεις που καταληγω σιγα σιγα? Οτι προφανως ειχα ομοφυλοφιλικα ενστικτα απο παντα τα οποια τα καταπιεζα γιατι ετσι κι αλλιως τη ζωη μου σε "κουτακια" παντα την εβαζα...Δεν ημουν ποτε αυθορμητος και ειμαι σιγουρος πως ενας λογος ειναι η "αυτολογοκρισια". Επισης ξερω οτι το γκει πορνο με αναβει οκ? Δεν οφελει να το κρυβω. Και ισως με αναβει πιο πολυ απ το στρειτ. Επειδη ομως σιγουρα το ιντερνετ δεν ειναι ενδεικτικο της πραγματικοτητας στην αληθινη ζωη εγω εχω προσπαθησει να παω με ******* (ουτε καν μου σηκωθηκε), ειχα γνωρισει μια μικρη σε ενα κλαμπακι και σε δυο-τρεις "φασεις" μετα στο αυτοκινητο μου δεν ενιωθα "αναμμα" απλα μια στυση ως αντιδραση του οργανισμου και την κοπελα μου που για εφτα-οχτω μηνες ημουν ντεμι. Μια ενιωθα οτι το κανω αγγαρεια, μια μου αρεσε αλλα τωρα που απομακρυνομαι απ την εμπειρια βλεπω οτι μαλλον ολο μια αγγαρεια ηταν για να "ξεπαρθενιαστω" επιτελους... Αρα φιλε μου ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο πολυ ο κοσμος φοβαται την ομοφυλοφιλια και καθεται και σου λεει παπατζιλικια για HOCD, για το να για τ'αλλο... Απλα τα πραγματα. ή σε καυλωνουν οι γυναικες ή οχι. Και για μενα σιγα σιγα καταληγω στο οτι δεν ειναι πανω πανω στην κορυφη των προτιμησεων μου... Με τις μεχρι τωρα εμπειριες μου αυτο ειναι το συμπερασμα. Ναι το ξερω οτι εχω πολλα ψυχολογικα και εμμονες αλλα η καυλα δεν ειναι κατι που το δρομολογεις και το ελεγχεις. Οταν βλεπω πεη ερεθιζομαι. Τουλαχιστον στις τσοντες. Ερεθιζομαι και με γυναικες αλλα καταληγω ολο και πιο πολυ στο συμπερασμα οτι η πλαστιγκα γερνει προς το πρωτο. Σε λα βι.... Ειμαι στα προθυρα καταρρευσης απ τη μια, αλλα στα προθυρα του να ανακαλυψω εμενα και να σταματησω να κοιταω την πεπατημενη, τα ταμπου, τους ατυπους κανονες μιας κοινωνιας που μου ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ!!!! Γιαυτο πιστευω αποφευγω να δοκιμασω με αντρα.... Ξερεις σε ονλαιν τσατς και φορουμς ποσοι κανουν ουρα και ζητουν και προσφερουν γκει εμπειριες??? ΟΟυυυυ....Ολες οι ηλικιες για ολα τα γουστα... Και στην πολη μου... Οποτε θελω μιλαω με καποιον στην ηλικια μου, του εξηγω την κατασταση και αν το δεχτει προχωρουμε... Ξερεις ομως κατι? ΦΟΒΑΜΑΙ να ανακαλυψω τι υπαρχει στην αλλη πλευρα... Αλλα πρεπει να το κανω. Το χρωσταω σε μενα... Αρνουμαι να ζησω σεξουαλικα πεινασμενος και αρνουμαι να ζησω ενα ψεμμα για να μην "ντροπιαστω". Οταν βγει απο τον ******** μεσαιωνα αυτος ο τριασθλιος κοσμος θα αρχισει να ζει για τον εαυτο του πραγματικα.
Με εχει πιασει το παραπονο :( Δεν αντεχω αλλο σε αυτη την κωλοζωη να ειμαι αποκατω...!! Επρεπε να δουλεψω παρα πολυ για να εχω μια αξιοπρεπη εμφανιση αλλα και αυτοπεποιθηση που να με κανει να ξεκινησω την σεξουαλικη ζωη μου εκει που αλλοι πρωτο-δευτερο ετος φοιτητες τα χαν κανει και τα ειχαν λυσει ολα. Κοντευουν 10 χρονια για μενα απο τοτε και εδω ειμαι παλι και κλαιγομαι και απορω και κανω και ρανω... Βγηκα χθες βολτα με κατι παιδια και αντιληφθηκα ποσο πισω εχω συνηθισει να κανω εμενα...! Ποσο αφηνα αλλους να με καταπατουν!! Ποσο αδικη και επιφανειακη ειναι η κοινωνια αυτη που κοιταει μονο εμφανιση-φραγκα και επιβολη..!!! Ολα τα αλλα ειναι κατακριτεα..!! Ξερετε τι ειναι να μην εχεις ζησει ακομα τον ερωτα?? Νιωθω να πεταξα τη ζωη μου μακρια...!! Θελω να λαμψω κι εγω μια φορα! Να νιωσω χαρα... να νιωσω οτι οι αλλοι με θαυμαζουν, με σεβονται...με θεωρουν κομματι της κοινωνιας....κι οχι καποιον κακοκεφο μουντρουχο που θελει να τους χαλασει το κεφι!!! Δεν θελω να χαλασω το κεφι κανενος...Απο παντα βρισκω τον εαυτο μου οταν ειναι σε κλαμπακια να αισθανεται ενα μηδενικο!!! Μα τι μερη κι αυτα... Καμια φορα απορω για ποιο λογο και με ποια λογικη φτιαχτηκαν αυτα τα μαγαζια!! Για να χαιρονται οι ψηλοι και ωραιοι και να γαμιεται η ψυχολογια των υπολοιπων?? ή για να κανουν λεφτα τα γυμναστηρια που υποσχονται σωμα εμφανιση = σεξ σεξ σεξ??
Σκατα σε αυτη την τρισαθλια κοινωνια που με κανει να κλαιω καθε μερα...!!! Σκατα και την γαμημενη την τυχη μου που τα εφερε ολα στραβα για μενα...!! Χοντρος, αντικοινωνικος, ντροπαλος, φτωχος και πιθανοτατα γκει... Κυριως το τελευταιο, που δεν αξιζει να κοροιδευω τον εαυτο μου, καθε μερα το συνειδητοποιω ολο και πιο πολυ... Ξερεις τι ειναι να πιεζεις το εαυτο σου να γουσταρει τα κοριτσια??? 8 μηνες με την πρωην τις πιο πολλες φορες απλα ενιωθα οτι εχω διπλα μου ενα κομματι κρεας... Και μιλαμε για κοπελαρα με αναλογιες μοντελου οχι οτι να ναι...Πιστευω ενας 100% ετερο θα εκσπερματωνε μεσα στο παντελονι του 100 φορες αν την ειχε στο αμαξι ετοιμη να του κανει στοματικο...Οπως εγω 100 φορες.... Αλλα εγω ημουν με τον φοβο... ουτε αν θα τελειωσω δεν ηξερα...Πολλες φορες δεν ενιωθα απολυτως τπτ.... Μια παγωμαρα και τπτ αλλο....
Για εμενα??? Απο ολα τα δεινα αυτο ειναι το χειροτερο...γιατι ξερεις οτι δεν αλλαζει ποτε... Στον αιωνα τον απαντα... Και τωρα που μεγαλωσα κιολας ουτε καν μπορω να το ευχαριστηθω εστω κι αυτος σαν ανεμελος νεος... Ποτε μου δεν υπηρξα ανεμελος νεος...Γεννηθηκα καταθλιπτικος απαισιοδοξος και μιζερος...απο μια οικογενεια που ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!
Τι αμαρτιες πληρωνω?
Ο ψυχολόγος είναι η λύση Τζιμ..Όλα αυτά που λες και η άδικη κοινωνία είναι στο μυαλό σου και μόνο!!
Α και 27 είσαι σιγά τα χρόνια που πέρασαν ρε φίλε. Αν κάθε 27αρης που δεν έχει σχέση και κάποιον να το συγκινεί έγραφε όπως γράφεις θα γέμιζαν τα φορα. Δεν είναι η κατάσταση που φταίει αλλά ΕΣΥ.
Eχω ενα κενο μεσα μου φιλε...Ενα μεγαλο κενο. Ξερω οτι δεν γερασα. Αλλα εχω τοσο πονο μεσα μου! 10 χρονια εχω χασει εξαιτιας της καταθλιψης και της χαμηλης αυτοεκτιμησης! Και ξερω που οφειλονται ολα αυτα. Προφανως απο παντα ειχα καταλαβει οτι ειμαι γκει και πολεμουσα τον εαυτο μου.... Μα ειναι τοσο προφανες! Με μισω βαθια απο πολυ μικρο παιδι για αυτο τον λογο. Γιατι δεν ειμαι αληθινο αρσενικο.
Θυμαμαι πρωτη φορα που ειδα πεος να εκσπερματωνει σε πορνο στο φιλμνετ. Πρεπει να πηγαινα δημοτικο....Δεν θυμαμαι...Μπορει και γυμνασιο. Ειχα καρακαυ....σει... Μονο κλαματα δεν εβαλα. Ενιωσα απεριγραπτες τυψεις και ολη μερα ετρεχα να κρυφτω απ το εαυτο μου και τα αισθηματα μου... Τι να λεμε τωρα. Κρυφτο θα παιζουμε?? Ενα καρο λεφτα να δωσω σε ψυχολογο την αληθεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μονο εγω την ξερω...Ξερω που εδραζεται ολο αυτο το μισος για μενα και η αυτοκαταστροφη. Οκ λοιπον μαρεσουν οι αντρες, τα πεη, ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ!!! Μπορει να ειμαι και παθητικος και να θελω στον πωπο μου μια που το ξερεις???? Ειμαι φοβερα στενοχωρημενος και απογοητευμενος για τη ζωη που χρεωθηκα! Δεν την θελω...μακαρι να ειχα τα αρχιδια να την τελειωσω... Αλλα δεν τα εχω....θα ταλαιπωρουμαι μια ζωη και θα παιζω κρφτο με τον εαυτο μου!! Θελω να κλαψω
Δεν αντεχω αλλο...δεν ξερω τι θα κανω απο δω και περα.... Και οχι δεν ειμαι 27...τελος του μηνα γινομαι 28
Δεν μου απεμεινε τπτ.... Τα καλυτερα χρονια μου ειναι πισω...Καθε φορα που βλεπω εφηβους να περνανε καλα ζηλευω. Ειναι κακια απο μενα το ξερω.... αλλα εχω γονατισει και εκλιπαρω για λιγο φως!!!!!!!!!
Ουτε λιγο υποστηριξη?? Εχω πιει τον βοσπορο...καληνυχταααα
Μια χαρά άνθρωπος είσαι. Είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα, ανεργια και όλη μέρα μπρος στον υπολογιστή, που σε κάνει τόσο χάλια. Αν όντως ίσουν τόσο χάλια η κοπελιά με αναλογίες μοντέλου δε θα διάλεγε εσένα, δλδ αυτη δεν σε έβλεπε με τον τροπο που εσύ βλεπεις τον εαυτο σου, που τον υποτιμας. Σου χρειαζεται να ασχοληθεις με κατι για να βγαζεις τη δημιουργικοτητα και το δυναμισμο σου και να ξεχνας όλα αυτα που λες για σενα εδω. Η αδράνεια σου κανει ζημια. Και βλεπω να χεις κανει σημαντικα πράγματα στη ζωη σου (πχ σχεση) από τοτε που πρωτομπηκες στο φορουμ και βελτιωθηκες ασχέτως τι περασες χρονια πριν, δλδ σε συντομο χρονο κατορθωσες πολλά που άλλοι θελουν χρονια ίσως και ποτε. Άρα μπορείς.
Οι γονείς σου τι στάση κρατάνε απέναντι στο σεξ? Θα τους περιέγραφες ως ενοχικούς? Δηλαδή από φυσική επαφή πώς κινείστε μέσα στο σπίτι? Έχουν φιληθεί ποτέ μπροστά σου, αγκαλιάζονται, είχες στα παιδικά σου χρόνια κάποιες εικόνες που σου παρουσίαζαν το σεξ, την σωματική έλξη, το πλησίασμα, το άγγιγμα, ως φυσικό, ή όλα ήταν στο κρυφό, βουβό κι περιχαρακωμένο? Επίσης γίνονταν τίποτε συζητήσεις,ρώταγες πράγματα, είχες το ελεύθερο? Μπορώ να φανταστώ την απάντηση, αλλά είπα να ρωτήσω να βεβαιωθώ.
Ακριβως αυτο που φανταζεσαι... Στο μεγιστο βαθμο.... Κοιταξε... εγω τους δικους μου ερωτευμενους, τωρα που μεγαλωσα και ξερω τι θα πει, ποτε δεν τους ειδα. Δεν ξερω αν ηταν ή οχι αλλα δεν φαινοταν κατι τετοιο. Επισης εχουν και μεγαλη διαφορα ηλικιας. Τα παιδια με νεο πατερα και δυναμικο αντεγραψαν εκεινη την συμπεριφορα. Ετσι επειδη οι συναναστροφες των δικων μου ηταν με ατομα νεοτερα του πατερα μου (εκτος απ τα μουσεια τα αδερφια του) υπηρχε ο ενθουσιασμος απο την μια και η παθητικοτητα και βαρεμαρα απ την αλλη. Ετσι μοιραια κι εγω με τις παρεες μου ημουν κατι αντιστοιχο. Πιο "ωριμος", συγκρατημενος κτλ. Αλλα στην πραγματικοτητα οταν εισαι παιδι δεν μπορεις να εισαι ωριμος. Καταπιεζεσαι απλα γιατι αυτο νομιζεις πως ειναι το "σωστο". Και μετα οταν ξεσπας καταντας να γινεσαι γελοιος. Οπως χθες που ηπια δυομιση μπουκαλια λευκο ξηρο (στην υγεια μας!)... Δεν ξερω αν πιστευανε οτι απλα και μαγικα τα καταλαβα ολα γυρω απο το σεξ....ή οτι απλα θα μου ερθει η επιφοιτηση... παντως ποτε δεν μου μιλησανε γιαυτο... Πρεπει να το θεωρουν απιστευτα ταμπου. Κωλοθρησκειες και παλαιωμενες αντιληψεις!!! Αυτες φταινε για ολα ρε πουστη μου!! Δηλητηριαζουν τα μυαλα των ανθρωπων για φυσιολογικα πραγματα οπως το σεξ...μια απλη σωματικη λειτουργια.. Ποναει παρα πολυ να μην μπορεις να αφεθεις ελευθερος... Ποσος κοσμος δεν ζει τελικα... Ποσος??
Το ξερω Γιαννη οτι μπορω... Πιστευω ολοι μπορουνε δεν ειναι απολυτως τπτ... Αλλου ειναι το προβλημα μαν... Συνεχως συνειδητοποιω οτι η σεξουαλικοτητα μου δεν ειναι ακριβως η πεπατημενη... αν με πιανεις... αυτο ειναι που με καταθλιβει... κι οτι αυτο συνεπαγεται για την ζωη μου, την ψυχολογια μου, τα δικα μου ατομα και παει λεγοντας....
Καλησπέρα jimmastre , λογικά πως στηρίζεις το εξής : στην μια περίπτωση της ομοφυλοφιλίας έχεις αμφιβολίες και πιστεύεις πως , μόνο με την δοκιμή θα καταλάβεις το φύλο σου.Quote:
Οποιος ειναι σιγουρα 100% ετεροσεξουαλικος και σε γκει οργιο να λαβει μερος 100 φορες παλι στρειτ θα παραμεινει και σεξουαλικα μονο γυναικες θα τον ικανοποιουνε.
στην άλλη περίπτωση δηλώνεις ότι δεν έχεις αισθανθεί ποτέ 100% αρσενικός , αλλά δηλώνεις με κάθετο τρόπο πως θα είναι ένας άντρας 100% ,μετά από την συμμετοχή του σε ομοφυλοφιλικό όργιο !
Είσαι πάλι πολλή σίγουρος για το δεύτερο ;Quote:
Αν σου αρεσει τοτε ανακαλυψες πιο πολυ τον εαυτο σου. Αν οχι τοτε εχασες μερικες ωρες απ τη ζωη σου και παλι ανακαλυψες περιοσσοτερο τον εαυτο σου...It's so simple
Δεν ήταν όμως αρνητικά. Η σχέση με το σώμα που έχουν οι γονείς μεταδίδεται στα παιδιά τους ακόμη και με μη λεκτικούς τρόπους. Αν οι γονείς είναι ενοχικοί, έχουν κακή αυτοιδέα, κακή σχέση με το σώμα τους, όπως επίσης και αν επικρατεί στο σπίτι ένα κλίμα σιωπηρής σωματικής λογοκρισίας, τότε εφόσον ο τζιμ ζει ακόμη μαζί τους, ίσως ακόμη επηρεάζεται. Έτσι κι αλλιώς εικασίες κάνουμε, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι παίζεται πίσω από την κλειστή πόρτα ενός σπιτιού, ούτε πώς πραγματικά διαπραγματεύεται τόσο ευαίσθητα ζητήματα μια οικογένεια. Μ' αυτό δεν εννοώ να αρχίσει ο τζιμ να ψάχνει τα παιδικά του χρόνια, αλλά αυτά που ζει τώρα, τις καθημερινές του εμπειρίες, να επεξεργάζεται τι ακούει, τι μηνύματα παίρνει ίσως ενοχικά από το περιβάλλον του. Αναγνωρίζοντάς τα και μαθαίνοντας να τα μπλοκάρει νοητικά με κάποια άλλη οπτική, βάζοντας στην καθημερινότητα τα νέα του εφόδια, νομίζω πως σιγά σιγά θα μπορέσει να απαλλαγεί από τις τζάμπα ενοχές. Θέλει δουλειά, αλλά και τι δεν θέλει?
Θελει δουλεια οντος...κι εγω εχω κανει ηδη πολλη δουλεια... Οσο για τους γονεις αργησα αλλα ευτυχως σταματησα να τους ακουω...Σχεδον πλεον δε με νοιαζει τι λενε... Κραταω αυτα που θελω... Παντως ειναι μεγαλη παγιδα για τα παιδια τα προβληματα των γονεων. Απ τη μια το ξερω οτι δεν τους διαλεγουμε... Κι απο το να ηταν τιποτα αλκοολικοι, βιαιοι κτλ οκ μην ειμαι κι αχαριστος. Απ την αλλη ομως δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον οι ιδιοι να εχουν περασει απο την παιδικη ηλικια, να εχουν φτασει σε μια ηλικια κι ακομα να μην εχουν καταλαβει 5 πραματα ωστε να διαπαιδαγωγησουν το παιδι τους καλυτερα. Δλδ εκεινοι ειχανε τελεια παιδικη ηλικια και υπεθεσαν οτι εγω απλα θα μεταμορφωθω σε ανθρωπο?? Ως δια μαγειας??? Η μανα μου ειναι πιο δυναμικη... Εχει την δυνατοτητα να σου μιλησει και να την προσεχεις...κι οσες φορες μου μιλουσε για πραγματα οντος με ξαλαφρωνε... Αλλα βλεπεις το αγορι με την μανα δεν συζηταει τα προσωπικα του. Ο πατερας απ την αλλη επειδη ειναι ντροπαλος (για να μην πω αλλες λεξεις πιο βαριες) αλλα και λιγο μαλθακος τουλαχιστον στην εκφορα του λογου και στο πως πλασαρει τον εαυτο του δεν μου ενεπνεε εμπιστοσυνη να του ανοιχτω... Ετσι μεχρι και σημερα καθομουν και εβραζα στο ζουμι μου και τους προβληματισμους μου... Ποσο κριμα...ποσα χρονια χαμενα...! Και τωρα που η καλυτερη ηλικια μου σιγα σιγα χανεται μεσα απο τα χερια μου μπορω πλεον να εντοπισω το προβλημα και να το διορθωσω...τωρα ομως ειναι αργα... Πραγματικα αμα μου ελεγες αν θελω να κερδισω το τζοκερ ή να εχω πισω την εφηβεια μου και μια λιγοτερο οδυνηρη ζωη θα διαλεγα οπωσδηποτε το δευτερο. Βλεπω εφηβους στον δρομο και επειδη οσο πανε οι γενιες γινοται πιο ομορφες, και τους χαιρομαι. Ποσο χαριτωμενα ειναι και ομορφα κοριτσια κι αγορια... εγω ημουν ενα χοντρο χαλι...
Το θεμα ομως της σεξουαλικοτητας ειναι το μοναδικο που με εχει φερει στα ορια μου... Δεν μπορω ακομα να το αποδεχτω... με εχει συντριψει ψυχολογικα....
Καλησπερα :)
Το φυλο μου το ξερω..Αντρας ειμαι.
Οταν λεω 100% αρσενικο εννοω 100% ετεροσεξουαλικος. Αρσενικο εννοειται πως ειμαι 100%. Βυζια εχω ή αιδοιο?
Μα ειναι πολυ απλο αυτο που λεω. Αμα λαβεις μερος σε ομοφυλοφιλικο οργιο και δεν νιωσεις ηδονη ή ελξη για κανεναν αντρα τοτε εισαι στρειτ. Αν ομως μεχρι εκεινη τη στιγμη ενιωθες πως σαρεσουν μονο οι γυναικες και ξαφνικα απολαμβανες την εμπειρια με τους αντρες τοτε απλα νομιζες πως ησουν 100% στρειτ. Δεν σε αλλαζει μια ομοφυλοφιλικη εμπειρια. Απλα ανακαλυπτεις αν σου αρεσει ή αν δεν σου αρεσει. Τι δεν καταλαβαινεις?
Με την σεξουαλικοτητα μας γεννιομαστε. Απλα οταν ειναι διαφορετικη απο το συνηθισμενο, αναλογα βεβαια και τον ανθρωπο, την ανακαλυπτουμε λιγο πιο αργα και δεν μας αρεσει παντα. Αλλη η πραγματικοτητα ειναι σκληρη. Και πρεπει να την αποδεχομαστε δυστυχως. Και για μενα καθε μερα που περναει προσπαθω και συνηθιζω στην ιδεα οτι η πρωην μου ΔΕΝ με καλυπτε σεξουαλικα. Εως καθολου.. Μεριδιο ευθυνης εχω κι εγω, εκανα καποια λαθη. Αλλα το bottom line ειναι οτι οσο κι αν δεν σαρεσει ή δεν ειναι ο τυπος σου εμφανισιακα, μια ηδονη πρεπει να την νιωσεις. Εγω συνηθως ενιωθα οτι εκανα αγγαρεια. Βεβαια κι εκεινη ηταν πολυ ανασφαλης. Επειδη ενω εχει σωματαρα, δεν εχει πολυ ωραιο προσωπο, συνεχεια ζηλευε, σαν να με πιεζε να μου αρεσει...Σωνει και καλα... Αυτο ηταν πολυ εγωιστικο εκ μερους της... Γενικως ο κοσμος με ανασφαλειες καμια φορα γινεται βαμπιρ!! Ενεργειακο βαμπιρ.... Σημερα περπατωντας στον δρομο την ειδα στην σταση του λεωφορειου απο λιγο μακρια. Ψιλοδακρυσα...ηθελα να παω να την αγκαλιασω...Μου χει λειψει πολυ...αλλα δεν πρεπει...το ξερω οτι δεν πρεπει
Κοίτα τζιμ σε πολλά έχω διαφωνήσει μαζί σου.Παρόλα αυτά αυτό που λες εδώ πάνω όσες φορές και να το διαβάζω και να το λες με αγγίζει. Πέρασα πολύ δύσκολα στην εφηβεία μου, δέχτηκα κ bullying στο σχολείο, είχα φτάσει στο σημείο να κλαίω και να μη θέλω να πάω σχολείο..Πέρασαν τα χρόνια, όσο και να έχω αλλάξει και να έχω ομορφύνει και να έχω κατακτήσεις τώρα πια, σε κάθε απόρριψη ή δύσκολη στιγμή πάντα είμαι εκείνο το απροστάτευτο κοριτσάκι που στο σχολείο δεν είχε πολλούς φίλους και δεν έκανε εκείνες τις αθώες βόλτες χεράκι χεράκι με τους συνομήλικούς του.
Πολλές φορές για αυτό με εκνευρίζεις περισσότερο και από τους άλλους που γράφουν γιατί πολύ απλά μου θυμίζεις τι δεν έζησα και γω με την πιο τραγική περιγραφή..γιατί εγώ πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ. Δεν ξέρω αν το κάνεις και εσύ (και αν για αυτό έχεις φρικάρει με την ομοφυλοφιλία) για να επαναπαυτώ στο μυαλό μου λέω εγώ δεν έζησα (εντάξει νέα είμαι ακόμα) τα προηγούμενα 10 χρόνια όπως θα ήθελα αλλά τα παιδιά μου θα ζήσουν θα τους δώσω τέτοια διαγωγή ώστε να χαρούν κάθε ηλικία όπως πρέπει :p
Kοιτα για μενα το σωστο ειναι να αποδεχτουμε οτι τα πρωτα μας χρονια στη ζωη δεν ηταν ροδινα. Ομως μηπως ηταν ετσι γιατι τα βλεπουμε ολα τραγικα?? Εγω πιστευω πως κανεις ή πολυ λιγοι τα ειχαν ολα ετοιμα κατευθειαν... Ασχετα πως φαινεται καποιος απ την απεξω, το τι παιζει μεσα του μονο η ψυχουλα του το ξερει. Επισης (οι γυναικες εκ φυσεως το εχουν πιο πολυ αυτο) αμα εισαι ανυπομονος/η ή ανασφαλης τοτε τα βλεπεις ολα μεσα απο αυτο το πρισμα. Χανεις το δασος για το δεντρο. Να σου φερω ενα παραδειγμα? Ενας πολυ καλος φιλος παντα μου φαινοταν οτι ζει σε κοσμο αγγελικα πλασμενο. Ειχα φτασει σε σημειο να τον ζηλευω βαθια. Οκ σταθηκε τυχερος στο θεμα της εμφανισης πχ ή το οικονομικο...αλλα προερχοταν απο χωρισμενη οικογενεια, μοναχοπαιδι... Ο πατερας του ξαναπαντρευτηκε... Τραβηξε πολυ μεγαλο ζορι... Τα μοναδικα του αποκουμπια ηταν οι παρεες....ουτε αδελφια, ουτε τπτ... Και τα λεφτα των δικων του. Θελω να πω πως επειδη εγω ειχα ησυχα παιδικα χρονια (σχετικο αυτο...παντως δεν χωρισανε...) και ημουν πολυ δεμενος με τους δικους μου, δεν ανοιγομουνα ή δεν ειχα αναγκη την παρεα των φιλων... Οκ ειχαμε παρεα αλλα αυτος ηταν πιο δημοφιλης και ανοιχτοκαρδος επειδη δεν ειχε κι αλλη επιλογη. Με λιγα λογια για μενα ολοι οι ανθρωποι ειναι 50-50...50 χαρα 50 λυπη, 50 γελιο 50 κλαμα... Τιποτα δεν ειναι ιδανικο και συνηθως οτι ζηλευεις σε εναν αλλον αυτος το θεωρει δεδομενο και ζηλευει σε σενα αυτο που εσυ θεωρεις δεδομενο.
Κοιταξε αμα κανω παιδια αρνουμαι να τους φερθω τοσο εγωιστικα. Δλδ το τι εχασα εγω (που ηταν μονο το θεμα το ερωτικο...αντε και λιγο κοινωνικοποιησης....τπτ σπουδαιο ομως) ειναι δικο μου θεμα. Δικο μου προβλημα. Εγω θα προσπαθησω (αμα κανω ποτε) να μην τους φορτωσω πιεσεις δικες μου αλλα πανω απο ολα θα τους ενθαρρυνω να γινουν αυτο που πραγματικα θελουν χωρις φοβο και δευτερες σκεψεις. Δεν θα προσπαθησω μεσα απο εκεινα να ξαναζησω μια χαμενη εφηβεια... Ειναι δικια τους οχι δικη μου. Με την ομοφυλοφιλια εχω φρικαρει απ τη μια, ομως απ την αλλη χαλαρωνω και ανακαλυπτω εμενα... Και συνηθως αυτη η διαδικασια ειναι τοσο ομορφη οσο και "τρομακτικη"...Πανω απο ολα ομως πηρα και παιρνω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μαθημα απο ολα αυτα. Η ταπεινοτητα και η αληθινη ζωη ειναι ο καλυτερος τροπος να διαγεις ζωη. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα και παυσιπονα... Εμενα αυτα με φαγανε. Οι τσαμπα μαγκιες, εγωισμοι, ναρκισισμος, ζηλια...ιδιαιτερα το τελευταιο σε συνδυασμο με την χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση ειναι οτι χειροτερο για εναν ανθρωπο. Τελειως αυτοκαταστροφικο, αντιπαραγωγικο κτλ... Σχεδον παραλογο...απλα λογος για να μειωνεις εσενα και να σε βασανιζεις... Στην ουσια το τι συμβαινει γυρω σου θα πρεπε να σε αφηνει τελειως αδιαφορο.
Παντα απεναντι απο τα αρνητικα να βαζεις ενα θετικο...που σιγουρα παντα υπαρχει. Κανεις δεν εχει τα παντα και κανεις δεν εχει τιποτα. Πιστευω ο μεσος ορος ειναι σε μια σταθερη αναλογια 50-50....
Η ομοφυλοφιλια με φρικαρει απλα γιατι ετσι με μαθανε απο μικρο.
Να που σε ενα ποστ μιλησες σωστα :p Έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες. Τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό. Ξέρεις ποια είναι τα τραγικά στον κόσμο; Έπρεπε να μπω κ γω στην ψυχολογία σου για να δεις τα πράγματα όπως έχουν;
Φιλικά πάντα!!
Πιστευω ειναι θεμα ανθρωπου. Ισως να ειναι και η καταθλιψη και το αγχος δεν ξερω. Γιατι ενας καταθλιπτικος/απαισιοδοξος ανθρωπος οπως εγω εχει ενα προβλημα για καθε σου λυση χαχα. Ομως ευτυχως ερχεται μια στιγμη που παυει η μαλακια αυτη... Καμια φορα απορω... Μηπως η καταθλιψη τα κανει ολα αυτα? Μηπως απλα μια φαρμακευτικη αγωγη με στρωσει?
Ξερεις ποιο ειναι το αστειο - τραγικο της υποθεσης? Οτι σκεφτομαι τωρα περι χαμενου χρονου, περι εμφανισης, περι ηλικιας, κριση ηλικιας κι ολα αυτα τα σκεφτομουν και τοτε....χαχα....και πολυ απλα επειδη τα σκεφτομουνα εχασα χρονο... Ειναι πολυ δυσκολο να το παρεις χαμπαρι αυτο... Στην ουσια οταν καθεσαι και κλαιγεσαι απλα βαριεσαι...βαριεσαι να ζησεις και κανεις διαλειμμα... ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ για να το πω με το ονομα του.
Κι εγω ειμαι πρωταθλητης...
Όσο κάθεσαι και τα σκέφτεσαι χάνεις τον καιρό σου. Κι όσο σκέφτεσαι όλο και περισσότερες αμφιβολίες δημιουργούνται για σενα. Οι πραγματικά επιτυχημενοι άνθρωποι της ζωης, αυτους που βλέπουμε και θαυμάζουμε σκέφτονται λιγότερο απ ότι ο μέσος όρος, απλά κάνουν, κάνουν με τα όσα έχουν, με το όλο τους το είναι δλδ και το κάνουν όσο πιο γρηγορα γίνεται. Διαφορετικά γερνάμε κι ακομα σκεφτόμαστε.
Βρε Τζιμ, πόσες φορές να σου μιλήσω και δεν με καταλαβαίνεις, ουτε εμενα ουτε άλλους εδω, και όλο καθημερινα σε βλέπω να λες τα ίδια και τα ίδια, να γυροφερνεις τις ίδιες σκέψεις, να τις κανεις μερα με τη μερα εμμονή, και σχεδόν τιποτα δε σε αγγίζει απ αυτα που σου λεμε. Σχεδόν έχεις ονομάσει τον εαυτό σου ομοφυλόφιλο τη στιγμή που δεν έχεις καμιά σχέση με ομοφυλοφιλία. Ολες αυτες τις σκέψεις τις δημιουργείς επειδή συνέχεια κάθεσαι σπίτι και δεν κανεις τιποτα και δεν έχεις καπου να διοχετευσεις την τοση δημιουργικότητα και δυναμισμό που έχεις. Δεν εισαι άνθρωπος του καναπε, της τιβι και του πισι. Εσενα σου λείπει μια καλή δουλεια, ξεκινα να το παλευεις κατι θα βρεις, ζητανε ανθρωπους δραστηριους, αυθορμητους και δυναμικους σαν και σενα, θα σε προτιμουν σε σχεση με πολλούς άλλους, παρεα σου λειπει, βρες τους φίλους σου, σήμερα οι άνθρωποι γουσταρουν να κάνουν παρεα με τετοιους χαρακτηρες σαν και σενα και κοπέλα δε σου ειναι δυσκολο να βρεις, όπως τα καταφερες από το μηδεν να φτιαξεις σχεση με ωραια γυναικα σε συντομο χρονο, γουσταρουν οι γυναικες χαρακτηρα σαν και σενα, δε σου ειναι δυσκολο λοιπον. Κι όσο για το παρελθον όλοι έχουμε πάθει γι αυτο και ειμαστε στο φορουμ. Ευτυχώς εσενα δε σε έκαναν φοβιτσιαρη, καταθλιπτικό και να σε κλείσουν στον εαυτο σου, κάθε άλλο! Δες θετικά τη ζωή, εσυ έχεις λόγους παραπάνω όπως σου εξηγησα επανηλημμενα να βλεπεις θετικα τη ζωη.
Βρε άμα εδω κινεις το ενδιαφερον και σου απαντα όλος ο κοσμος φαντάζομαι έξω, φτανει να το θελήσεις. Όσο δεν αλλάζεις σταση ζωης και καθημερινες συνηθειες οι σκεψεις θα δίνουν και παίρνουν μέσα σου, θα μπλέκεσαι περισσότερο και ίσως σου δημιουργουν προβληματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κάνε κάτι άλλο. Πες νεα σου διαφορετικα απο τις προηγουμενες μερες και μην αρχισεις να αναμασας πάλι σκέψεις. Πάλι προσπαθω να σου αποδειξω πως μια χαρα εισαι αλλά πάλι κατι μου λεει πως δε θα καταλάβεις τιποτα και θα συνεχισεις να γραφεις με το ίδιο βιολι.
Καλημέρα jimmaster , μάλλον ένας από τους δυο , προσδιορίζουμε λάθος το 100% αρσενικό , το οποίο κατά την γνώμη μου δεν διαμορφώνεται μόνο από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά , αλλά από τον συνδυασμό και αρμονία τον έσω και τον έξω ( και οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν αποδεχτεί την θηλυπρέπεια τους και σεξουαλικά είναι παθητικοί , δεν έχουν ούτε βυζιά , ούτε αιδοίο , αλλά και ούτε τον χαρακτηρισμό του 100% άντρα. )
Το να λάβης μέρος σε ένα ομοφυλοφιλικό όργιο , σημαίνει συμμετοχή , και από την στιγμή που υποστήριζες την μέθοδο της '' παθητικής δοκιμής '' , ποια τα περιθώρια αν δεν σου αρέσει η δοκιμή ;
την έφαγα δεν μου άρεσε , και από εδώ και πέρα είμαι ενεργητικός. Μήπως το έχεις υπεραπλουστεύση ;
Εγω δεν λεω αυτο ακριβως. Εγω απλα λεω οτι δοκιμαζοντας θα μελετησεις το πως θα νιωσεις. Αν νιωσεις οτι το να υιοθετησεις παθητικο ρολο σε γεμιζει και σε ικανοποιει τοτε σημαινει πως αυτη η μορφη σεξ σου αρεσει. Βγαλε τις ταμπελες γκει/στρειτ/παθητικος/ενεργητικος... Ασε που κατα τη γνωμη μου μπορει ενας που υιοθετει παθητικο ρολο σαν ιδιοσυγκρασια να ειναι δυναμικος και ενεργητικος σε αυτο που κανει εκεινη την ωρα, κι εκεινος που εχει θεση ενεργητικη σαν χαρακτηρας να ειναι αρκετα παθητικος ή να μην συμμετεχει δυναμικα στην διαδικασια. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος. Ναι το να λαβεις συμμετοχη σε ενα ομοφ/ικο οργιο δηλωνει συμμετοχη. Οχι απο επιθυμια αλλα απο πειραματισμο ετσι ωστε ενα ατομο σαν κι εμενα να ψαξει παραπανω τον εαυτο του. Και συμμετοχη δεν σημαινει απαραιτητα να κατσεις να την φας. Μπορει απλα το να βλεπεις απο κοντα κατι τετοιο να σου λυσει καποιες αποριες για το τι ειναι πραγματικα ταση και επιθυμια και το τι ειναι απλα μια εμμονη λογω απειριας (κατι το οποιο θελω να πιστευω για μενα)...Υπαρχει και ο ενεργητικος ρολος αλλα για αρχη ακομα και μια αγκαλια ή ενα φιλι πιστευω ειναι αρκετα ενδεικτικα στο τι θα σε κανουν να νιωσεις. Αμα νιωσεις απαθεια και αδιαφορια πιστευω ειναι προφανες οτι εισαι ετεροσεξουαλικος. Αν ομως νιωσεις μια διεγερση εεε τοτε κατι υπαρχει εκει. Μπορει να ειναι λιγο....μπορει παρα πολυ....μπορει αφου πας με πιο πολλες γυναικες (γιατι εγω εχω παει μονο με μια) να βρεις αυτο που σε γεμιζει και να μην ψαχτεις παραπανω. Γιατι οκ ποιος θελει σε αυτη την κοινωνια να ζει ως γκει. Εστω και ενεργητικος... Καταλαβες?
Τωρα οτι αφορα τους θυληπρεπεις και το τι σημαινει 100% αρσενικο οκ...σε αυτη την περπτωση πιστευω πως ενω βιολογικα ειναι καποιος αντρας μπορει λογω ορμονικων επιπλοκων να μην βγει 100%... Εξου και η εμφανιση πολλων αλλα και η φωνη τους που οντος μοιαζει με γυναικας. Εκει βιολογικα ειναι αρσενικα 100% απλα τα δευτερευοντα χαρακτηριστικα του φυλου δεν εμφανιστηκαν ποτε (πχ βαρια φωνη, μυικη δυναμη, γενια κτλ) Εγω τετοιο θεμα δεν εχω...Παρολα αυτα ομως αυτοι οι γκει (που τα μεσα αυτους προβαλουν ως στερεοτυπη γκει μορφη) ειναι λιγοι. Συνηθως ειναι ολοκληρωμενοι και εμφανισιακα και συναισθηματικα αντρες οι οποιοι ερωτευονται αλλους αντρες και με γυναικες δεν νιωθουν ελξη και ηδονη και πιστευω εχεις δει χιλιαδες τετοιους σε γυμναστηρια, σε κλαμπ, στον χωρο εργασιας σου που ουτε καν περναει το μυαλο σου οτι ειναι ομοφυλοφιλοι.
Γιαννη φιλε μου πραγματικα ειναι πολυ ωραια τα οσα γραφεις. Εγω τα ξεπερασα πραγματικα αυτα που ενιωθα... Πιστευω ημουν απλα ατυχος αλλα μεταξυ μας και αρκετα τεμπελακος. Πιστευω εγω και μονο εγω φερω μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Ομως σιγουρα ειχα και εχω καταθλιψη. Ειμαι βεβαιος. Και μαλιστα την χρονια μορφη που λεγεται δυσθυμια.
Τωρα οσον αφορα στην ομοφυλοφιλια το λεω και το ξαναλεω γιατι δεν εξηγειται αλλιως. Σιγουρα το ιντερνετ τα πορνο και τα cyber δεν αποτελουν μετρο της πραγματικοτητας. Ομως η σχεση που λες οτι ειχα πιο πολυ κακο μου εκανε παρα καλο. Καταρχην με εχει γεμισει τυψεις γιατι την εκανα βεβιασμενα με αποτελεσμα το κοριτσι να ερωτευτει κι εγω στην πορεια να την πληγωσω. Δευτερον οι σεξουαλικες περιπτυξεις μαζι της δεν με ικανοποιουσαν. Γιαυτο ακουω που μου λετε συνεχως οτι δεν ειμαι γκει και ειναι στο μυαλο μου κτλ. Απορω...ενας 100% στρειτ θα ειχε την ιδια αντιδραση με μενα? Βεβαια εγω δεν εκοψα ποτε τις τσοντες και τον αυνανισμο οποτε δεν αφηνα περιθωριο να εχω "φορτισει" πριν το σεξ αλλα κι οταν το εκανα ενιωθα κατι να λειπει. Γιαυτο εχω αγχωθει τοσο. Θα βρεθει μια να με γεμισει τοσο ωστε να μην μπω καν στον κοπο να ψαχτω με αντρες? Μερα με την μερα με καταθλιβει ολο και πιο πολυ αυτη η φοβια. Χθες ανα λιγη ωρα πεταγομουν πανω στον υπνο μου με ταχυπαλμια και κομμενη ανασα. Πιστευω δεν ειμαι ετοιμος να αντιμετωπισω την οποια αληθεια για μενα. Και το χειροτερο ειναι οτι το περναω ολο αυτο ολομοναχος. Εχω εναν και μοναδικο φιλο με τον οποιο θα μπορουσα να κατσω να συζητησω κατι τετοιο. Ομως εχουμε μαλωσει και δεν μιλαμε. Του στελνω μυνημα οτι ο,τι εγινε εγινε κτλ αλλα δεν λεει να κανει πισω. Αργησε κι αυτος πολυ να βρει κοπελα και εχει πολλα ψυχολογικα και κολληματα και κατανταει εκνευρστικος. Ομως ειναι ισως το μοναδικο ατομο που θα με ακουσει χωρις να με γιουχαρει ειμαι σιγουρος.
Παντος εγω για ενα ειμαι σιγουρος. Καποιος 100% στρειτ μπαινει ποτε στον κοπο να αμφισβητησει την σεξουαλικοτητα του? Αν δεν εχει ενδειξεις για ποιον λογο?? Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...αλλα ειναι τοσο φορμαρισμενη η κοινωνια μας που δεν αφηνει περιθωρια για το διαφορετικο. Τι να πω...ειναι οτι πιο δυσκολο και πιεστικο εχω περασει ποτε μου. Το ξερω οτι καποια στιγμη θα χαλαρωσω και θα αποδεχτω την οποια αληθεια. Μεχρι τοτε ομως δεν παυω να ειμαι πιο τρομαγμενος απο οποιαδηποτε αλλη στιγμη στη ζωη μου. Φαινεται στο προσωπο μου. Ειμα ισυνεχως απομακρος και σκυθρωπος.
αυτο πρεπει να το καταλαβουν πολλοι! Μπραβο σε εσενα. Εφοσον λοιοπν καταλαβες οτι εχανες χρονο τοτε με το να σκεφτεσαι ολα αυτα και να κλαιγεσαι, μην τα υπεραναλυεις τα πραγματα και τωρα, και μην τα παιρνεις ολα βαρια και κατακαρδα...
Ποσους μπαι και γκει εχω γνωρισει και εχουν μπει και σε αυτο το φορουμ, και απο παραδοσιακες οικογενειες και οτι θες, κανεις δεν εκανε σαν εσενα!!
Για αυτο ολοι σου λενε οτι αλλο ισως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σου, και οχι το τι εισαι, αν εισαι και γιατι..
Δεν ήταν ερωτηση. Αν σταματαγες να ρωτας και να απορεις και να ψαχνεις, μια χαρα θα αποδεχοσουν το τι εισαι, και θα ζουσες τη ζωη σου. Εσυ απο τις αποριες σου παιδευεσαι, οχι απο την σεξουαλικη σου ταυτοτητα.
Δε μπορεις να αποδεχτεις οτι βασανιζεσαι απο το μυαλο σου που ψαχνει κομματιαζοντας το ειναι σου και την πραγματικοτητα να βρει τον εαυτο σου, και νομιζεις οτι βασανιζεσαι απο το οτι δε μπορεις να αποδεχτεις τον εαυτο σου. Ακομα δεν τον εχεις βρει καν, και ουτε προκειται γιατι απο το τοσο κομματιασμα κοιτας τα κλαδια των δεντρων, ουτε καν το δεντρο, ποσο μαλλον το δασος.
Αλλα αν δεν το καταλαβαινεις οσοι κι αν στο λεμε, θα συνεχιζεις ετσι, η σταθερα της ακινησιας, η κινηση της ασταθειας.
Aναλογα στον ανθρωπο αυτα παιρνουν λιγο χρονο παραπανω ιδιαιτερα οταν οι συνθηκες δεν ειναι οι καταλληλες.
Καταλαβα οτι δεν ηταν ερωτηση. Υπεραναλυω πολυ τα πραγματα σε σημειο αηδιας. Δυστυχως μου εχει στοιχισει παρα παρα πολυ... Αλλα γιαυτο ειμαστε εδω. Να παλεψουμε να το νικησουμε. Και θα το νικησουμε!
Η ******* η ζωη παντως αλλου χαριζεται κι αλλου μας γαμαει με περισση ανεση!!! ΕΕΕ μα πια.... αυτο που μου συμβαινει εμενα ειναι απ τα αγραφα....