Results 241 to 255 of 330
-
02-03-2012, 21:57 #241
- 02-03-2012, 22:06 #242
02-03-2012, 22:10 #243
Κοίτα φίλε μου, βάλτο καλά στο μυαλό σου, είσαι πολύ νέος ακόμα και μην απελπίζεσαι με το παραμικρό. Και ως άντρας και μεγαλώνεις πιο αργά και γερνάς πιο αργά, άρα είσαι τυχερός από αυτήν την άποψη γιατί στην ουσία είσαι ακόμα έφηβος και έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για ν' αποκτήσεις εμπειρίες και να ολοκληρωθείς ως άντρας.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
02-03-2012, 22:11 #244
02-03-2012, 23:46 #245
τζιμ!καποτε ελεγες αμαν να γαμ....!τωρα που πηδηξ... θα γκαστρωσεις εμας!πφφφφφφφφ!
03-03-2012, 00:03 #246
03-03-2012, 04:18 #247
03-03-2012, 08:51 #248
Καλή σου μέρα jimmaster , θα προσπαθήσω να σου δώσω μια διαφορετική οπτική στην αντιμετώπιση της κατάστασης : θεωρείς ως λύση στης αμφιβολίες που έχεις για το φύλο σου ''την δοκιμή'' (Αρα εχω δικιο σε αυτο που ελεγα νωριτερα... Οτι "μια δοκιμη θα σας πεισει"...απλα δεν το εχω παρει αποφαση ακομα να το κανω...
Πόσο λογικές είναι οι λύσεις ( δοκιμής ) για προβλήματα μείζονος σημασίας ;
Και θα γίνω ποιο συγκεκριμένος κάπου έχεις δηλώση απελπισμένος , νιώθεις αδιέξοδο , σκέφτεσαι συχνά την αυτοκτονία.
Θα αυτοκτονούσες δοκιμάζοντας το ως λύση , για να καταλάβεις αν αυτό ήταν τελικά προτιμότερο , η το να αγωνιστής για να νιώθεις ικανοποίηση από την ζωή σου ;;
Υ.Γ. έχεις αναλογιστεί την περίπτωση που δεν σου αρέσει η δοκιμή ....... και πλέον έχεις μια επιλογή , στο υπόλοιπο της σεξουαλική σου ζωής πόσο ανεπηρέαστος και σίγουρος ως αρσενικό θα παραμείνεις ;;
03-03-2012, 11:03 #249
Οποιος ειναι σιγουρα 100% ετεροσεξουαλικος και σε γκει οργιο να λαβει μερος 100 φορες παλι στρειτ θα παραμεινει και σεξουαλικα μονο γυναικες θα τον ικανοποιουνε. Αλλο λοιπον η αυτοκτονια και αλλο να δοκιμασεις με αντρα. Αν σου αρεσει τοτε ανακαλυψες πιο πολυ τον εαυτο σου. Αν οχι τοτε εχασες μερικες ωρες απ τη ζωη σου και παλι ανακαλυψες περιοσσοτερο τον εαυτο σου... It's so simple
Εγω για μενα ξερεις που καταληγω σιγα σιγα? Οτι προφανως ειχα ομοφυλοφιλικα ενστικτα απο παντα τα οποια τα καταπιεζα γιατι ετσι κι αλλιως τη ζωη μου σε "κουτακια" παντα την εβαζα...Δεν ημουν ποτε αυθορμητος και ειμαι σιγουρος πως ενας λογος ειναι η "αυτολογοκρισια". Επισης ξερω οτι το γκει πορνο με αναβει οκ? Δεν οφελει να το κρυβω. Και ισως με αναβει πιο πολυ απ το στρειτ. Επειδη ομως σιγουρα το ιντερνετ δεν ειναι ενδεικτικο της πραγματικοτητας στην αληθινη ζωη εγω εχω προσπαθησει να παω με ******* (ουτε καν μου σηκωθηκε), ειχα γνωρισει μια μικρη σε ενα κλαμπακι και σε δυο-τρεις "φασεις" μετα στο αυτοκινητο μου δεν ενιωθα "αναμμα" απλα μια στυση ως αντιδραση του οργανισμου και την κοπελα μου που για εφτα-οχτω μηνες ημουν ντεμι. Μια ενιωθα οτι το κανω αγγαρεια, μια μου αρεσε αλλα τωρα που απομακρυνομαι απ την εμπειρια βλεπω οτι μαλλον ολο μια αγγαρεια ηταν για να "ξεπαρθενιαστω" επιτελους... Αρα φιλε μου ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο πολυ ο κοσμος φοβαται την ομοφυλοφιλια και καθεται και σου λεει παπατζιλικια για HOCD, για το να για τ'αλλο... Απλα τα πραγματα. ή σε καυλωνουν οι γυναικες ή οχι. Και για μενα σιγα σιγα καταληγω στο οτι δεν ειναι πανω πανω στην κορυφη των προτιμησεων μου... Με τις μεχρι τωρα εμπειριες μου αυτο ειναι το συμπερασμα. Ναι το ξερω οτι εχω πολλα ψυχολογικα και εμμονες αλλα η καυλα δεν ειναι κατι που το δρομολογεις και το ελεγχεις. Οταν βλεπω πεη ερεθιζομαι. Τουλαχιστον στις τσοντες. Ερεθιζομαι και με γυναικες αλλα καταληγω ολο και πιο πολυ στο συμπερασμα οτι η πλαστιγκα γερνει προς το πρωτο. Σε λα βι.... Ειμαι στα προθυρα καταρρευσης απ τη μια, αλλα στα προθυρα του να ανακαλυψω εμενα και να σταματησω να κοιταω την πεπατημενη, τα ταμπου, τους ατυπους κανονες μιας κοινωνιας που μου ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ!!!! Γιαυτο πιστευω αποφευγω να δοκιμασω με αντρα.... Ξερεις σε ονλαιν τσατς και φορουμς ποσοι κανουν ουρα και ζητουν και προσφερουν γκει εμπειριες??? ΟΟυυυυ....Ολες οι ηλικιες για ολα τα γουστα... Και στην πολη μου... Οποτε θελω μιλαω με καποιον στην ηλικια μου, του εξηγω την κατασταση και αν το δεχτει προχωρουμε... Ξερεις ομως κατι? ΦΟΒΑΜΑΙ να ανακαλυψω τι υπαρχει στην αλλη πλευρα... Αλλα πρεπει να το κανω. Το χρωσταω σε μενα... Αρνουμαι να ζησω σεξουαλικα πεινασμενος και αρνουμαι να ζησω ενα ψεμμα για να μην "ντροπιαστω". Οταν βγει απο τον ******** μεσαιωνα αυτος ο τριασθλιος κοσμος θα αρχισει να ζει για τον εαυτο του πραγματικα.
03-03-2012, 11:48 #250
Με εχει πιασει το παραπονο :( Δεν αντεχω αλλο σε αυτη την κωλοζωη να ειμαι αποκατω...!! Επρεπε να δουλεψω παρα πολυ για να εχω μια αξιοπρεπη εμφανιση αλλα και αυτοπεποιθηση που να με κανει να ξεκινησω την σεξουαλικη ζωη μου εκει που αλλοι πρωτο-δευτερο ετος φοιτητες τα χαν κανει και τα ειχαν λυσει ολα. Κοντευουν 10 χρονια για μενα απο τοτε και εδω ειμαι παλι και κλαιγομαι και απορω και κανω και ρανω... Βγηκα χθες βολτα με κατι παιδια και αντιληφθηκα ποσο πισω εχω συνηθισει να κανω εμενα...! Ποσο αφηνα αλλους να με καταπατουν!! Ποσο αδικη και επιφανειακη ειναι η κοινωνια αυτη που κοιταει μονο εμφανιση-φραγκα και επιβολη..!!! Ολα τα αλλα ειναι κατακριτεα..!! Ξερετε τι ειναι να μην εχεις ζησει ακομα τον ερωτα?? Νιωθω να πεταξα τη ζωη μου μακρια...!! Θελω να λαμψω κι εγω μια φορα! Να νιωσω χαρα... να νιωσω οτι οι αλλοι με θαυμαζουν, με σεβονται...με θεωρουν κομματι της κοινωνιας....κι οχι καποιον κακοκεφο μουντρουχο που θελει να τους χαλασει το κεφι!!! Δεν θελω να χαλασω το κεφι κανενος...Απο παντα βρισκω τον εαυτο μου οταν ειναι σε κλαμπακια να αισθανεται ενα μηδενικο!!! Μα τι μερη κι αυτα... Καμια φορα απορω για ποιο λογο και με ποια λογικη φτιαχτηκαν αυτα τα μαγαζια!! Για να χαιρονται οι ψηλοι και ωραιοι και να γαμιεται η ψυχολογια των υπολοιπων?? ή για να κανουν λεφτα τα γυμναστηρια που υποσχονται σωμα εμφανιση = σεξ σεξ σεξ??
Σκατα σε αυτη την τρισαθλια κοινωνια που με κανει να κλαιω καθε μερα...!!! Σκατα και την γαμημενη την τυχη μου που τα εφερε ολα στραβα για μενα...!! Χοντρος, αντικοινωνικος, ντροπαλος, φτωχος και πιθανοτατα γκει... Κυριως το τελευταιο, που δεν αξιζει να κοροιδευω τον εαυτο μου, καθε μερα το συνειδητοποιω ολο και πιο πολυ... Ξερεις τι ειναι να πιεζεις το εαυτο σου να γουσταρει τα κοριτσια??? 8 μηνες με την πρωην τις πιο πολλες φορες απλα ενιωθα οτι εχω διπλα μου ενα κομματι κρεας... Και μιλαμε για κοπελαρα με αναλογιες μοντελου οχι οτι να ναι...Πιστευω ενας 100% ετερο θα εκσπερματωνε μεσα στο παντελονι του 100 φορες αν την ειχε στο αμαξι ετοιμη να του κανει στοματικο...Οπως εγω 100 φορες.... Αλλα εγω ημουν με τον φοβο... ουτε αν θα τελειωσω δεν ηξερα...Πολλες φορες δεν ενιωθα απολυτως τπτ.... Μια παγωμαρα και τπτ αλλο....
Για εμενα??? Απο ολα τα δεινα αυτο ειναι το χειροτερο...γιατι ξερεις οτι δεν αλλαζει ποτε... Στον αιωνα τον απαντα... Και τωρα που μεγαλωσα κιολας ουτε καν μπορω να το ευχαριστηθω εστω κι αυτος σαν ανεμελος νεος... Ποτε μου δεν υπηρξα ανεμελος νεος...Γεννηθηκα καταθλιπτικος απαισιοδοξος και μιζερος...απο μια οικογενεια που ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!
Τι αμαρτιες πληρωνω?
03-03-2012, 12:06 #251
Ο ψυχολόγος είναι η λύση Τζιμ..Όλα αυτά που λες και η άδικη κοινωνία είναι στο μυαλό σου και μόνο!!
Α και 27 είσαι σιγά τα χρόνια που πέρασαν ρε φίλε. Αν κάθε 27αρης που δεν έχει σχέση και κάποιον να το συγκινεί έγραφε όπως γράφεις θα γέμιζαν τα φορα. Δεν είναι η κατάσταση που φταίει αλλά ΕΣΥ.
03-03-2012, 12:13 #252
Eχω ενα κενο μεσα μου φιλε...Ενα μεγαλο κενο. Ξερω οτι δεν γερασα. Αλλα εχω τοσο πονο μεσα μου! 10 χρονια εχω χασει εξαιτιας της καταθλιψης και της χαμηλης αυτοεκτιμησης! Και ξερω που οφειλονται ολα αυτα. Προφανως απο παντα ειχα καταλαβει οτι ειμαι γκει και πολεμουσα τον εαυτο μου.... Μα ειναι τοσο προφανες! Με μισω βαθια απο πολυ μικρο παιδι για αυτο τον λογο. Γιατι δεν ειμαι αληθινο αρσενικο.
Θυμαμαι πρωτη φορα που ειδα πεος να εκσπερματωνει σε πορνο στο φιλμνετ. Πρεπει να πηγαινα δημοτικο....Δεν θυμαμαι...Μπορει και γυμνασιο. Ειχα καρακαυ....σει... Μονο κλαματα δεν εβαλα. Ενιωσα απεριγραπτες τυψεις και ολη μερα ετρεχα να κρυφτω απ το εαυτο μου και τα αισθηματα μου... Τι να λεμε τωρα. Κρυφτο θα παιζουμε?? Ενα καρο λεφτα να δωσω σε ψυχολογο την αληθεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μονο εγω την ξερω...Ξερω που εδραζεται ολο αυτο το μισος για μενα και η αυτοκαταστροφη. Οκ λοιπον μαρεσουν οι αντρες, τα πεη, ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ!!! Μπορει να ειμαι και παθητικος και να θελω στον πωπο μου μια που το ξερεις???? Ειμαι φοβερα στενοχωρημενος και απογοητευμενος για τη ζωη που χρεωθηκα! Δεν την θελω...μακαρι να ειχα τα αρχιδια να την τελειωσω... Αλλα δεν τα εχω....θα ταλαιπωρουμαι μια ζωη και θα παιζω κρφτο με τον εαυτο μου!! Θελω να κλαψω
03-03-2012, 12:22 #253
Δεν αντεχω αλλο...δεν ξερω τι θα κανω απο δω και περα.... Και οχι δεν ειμαι 27...τελος του μηνα γινομαι 28
Δεν μου απεμεινε τπτ.... Τα καλυτερα χρονια μου ειναι πισω...Καθε φορα που βλεπω εφηβους να περνανε καλα ζηλευω. Ειναι κακια απο μενα το ξερω.... αλλα εχω γονατισει και εκλιπαρω για λιγο φως!!!!!!!!!
05-03-2012, 02:54 #254
Ουτε λιγο υποστηριξη?? Εχω πιει τον βοσπορο...καληνυχταααα
05-03-2012, 07:44 #255
Μια χαρά άνθρωπος είσαι. Είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα, ανεργια και όλη μέρα μπρος στον υπολογιστή, που σε κάνει τόσο χάλια. Αν όντως ίσουν τόσο χάλια η κοπελιά με αναλογίες μοντέλου δε θα διάλεγε εσένα, δλδ αυτη δεν σε έβλεπε με τον τροπο που εσύ βλεπεις τον εαυτο σου, που τον υποτιμας. Σου χρειαζεται να ασχοληθεις με κατι για να βγαζεις τη δημιουργικοτητα και το δυναμισμο σου και να ξεχνας όλα αυτα που λες για σενα εδω. Η αδράνεια σου κανει ζημια. Και βλεπω να χεις κανει σημαντικα πράγματα στη ζωη σου (πχ σχεση) από τοτε που πρωτομπηκες στο φορουμ και βελτιωθηκες ασχέτως τι περασες χρονια πριν, δλδ σε συντομο χρονο κατορθωσες πολλά που άλλοι θελουν χρονια ίσως και ποτε. Άρα μπορείς.
γιάννης