https://www.youtube.com/watch?v=gEPd8CVUCUo
Printable View
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΑΡΕΑ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΕΝΟΣΟΥΝΑ ΚΙ ΕΣΥ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΝΑ ΟΠΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΟΛΗ ΜΕΡΑ
τι σοβαρα ρε ελις? ειμαστε εμεις για σοβαρα?? και τι να γνωριστουμε και παλαβα μου λες... ποτε στα ζητησα?? με εχεις ξεχεσει σημερα με ολους τους τροπους και δεν ξερω και τον λογο... εσυ μου πες να ανοιξω την ψυχη μου και το κανω και γελασαμε και βγαλαμε τα σωψυχα μας και ολα καλα και σημερα με κανεις σκουπίδι και ξεσπας πάνω μου και τρωω πορτα απο το πουθενα ...ετσι για το μπραβο που ανοιχτηκα..εκει που ειπα τι ωραια ειναι εδω τρωω φαπες και τις ριχνεις εσυ! το ξαναλέω λοιπον ..δεν ειμαι εδω για να βρω γκομενο ή κολητο για καφε... δεν σου ζητησα τιποτα και δεν γουσταρω τιποτα ..ενα κρεας λιωμενο στη μηχανη του κιμα ειμαι απο πληγες .. και εχω κ εσενα να με κλωτσας απο πάνω... δεν με νοιαζει τι εισαι και τι δεν εισαι..εγω πληγωνομαι λεμε ..και περιστερι να χεσει πάνω μου πάλι θα πληγωθω ετσι μου βγαινει τι να κανουμε τωρα? θες να φυγω απο το φορουμ γιατι ετσι γουσταρεις..πες το και εγινε...δεν ηρθα να δημιουργησω προβλημα σε κανεναν και ουτε εχω τα κουραγια για να ασχοληθω με κανεναν ουτε καν με εμενα
ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ
ΑΔΕΙΑΖΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑ ΟΛΑ
ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΛΜΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΟΠΥΡΔΕΛΩΝ
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝΕ
ΓΤ ΔΕ ΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΟΠΥ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΔΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΤ ΕΜΕΝΑ
ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ
ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΤ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ
ΤΕΣΠΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΟΜΩΣ
ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΟΠΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ
ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΟΜΩΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΟΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΟΣ
ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Τα χάπια (τουλάχιστον για την καταθλιψη) επιδρούν επί των ουσιών του εγκεφάλου οι οποίες προκαλούν τα αισθήματα στα οποία αφορά η καταθλιψη. Αυτό θα σου το πε και ο γιατρος σου. Όμως δεν θεραπεύουν τις αιτίες του προβλήματος ούτε επιλεκτικά διαγράφουν τα γεγονότα από τη μνημη σου τα οποία ήταν γενεσιουργά αίτια της καταθλιψης. Με απλά λόγια τα φαρμακα υποβοηθούν αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα στη ρίζα σου. Θα πρεπει να αναλογιστείς, όλα αυτα τα χρόνια, τι κανεις εσύ από τη δική σου πλευρά, πέρα από τα φαρμακα δλδ, μέσα από την ίδια σου τη σκέψη και πράξεις. Έτσι, τουλάχιστον θα περιορίσεις το πρόβλημα αφού δυσκολα εξαφανίζεται στην ολότητα του. Έκανες ψυχοθεραπεια σε ψυχολόγο?
ναι ειχα κανει 8 χρονια ψυχαναλυση σε ψυχολογο την σταματησα πριν 5-6 χρόνια, οπως καταλαβαινεις κακως βεβαια ...αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη πλεον στον κλάδο γενικα... και ειναι και το οικονομικο στη μεση... αλλα απο τοτε που αρχισα να μπαινω εδω το σκεφτομαι σοβαρα να κανω κατι... αλλα πρεπει να εχει συστασεις ο επομενος γιατρος ...δεν πάω πάλι στα κουτουρου...εσυ εχεις καποιον στην αθηνα να μου προτεινεις?
ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ
ανοιξα καινουριο θεμα... πηρα μια αποφαση ελις... να παω να με δει ενας γιατρος και ανεβασα ποστ για να με βοηθησουν τα παιδια εδω...εσυ ξερεις τι περασα και ποσο δυσκολο μου ειναι αυτο... οταν εισαι ετοιμος θελω να μιλησουμε και για σενα ..αν θες δηλαδη..γιατι εδω ολους τους βοηθας και ολοι σε αγαπάνε...
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΚΕΙ
ΤΩΡΑ ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΤΕΣΠΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ
Ρε παιδια αν ηξερα πως ανεβαζεις εικονα θα σας εστελνα μια αγγαλιτσα μια κ ειναι θεραπευτικη !! εγω σας την στελνω εσεις φανταστειτε το :)
Να σαι καλα :D
Χμμ ..τι κανω?αφου δεν ξερω αν μπορω να το πω σε εκεινον θα το πω εδω
Μου λειπει η παρεα του,μιλαγαμε κ γελαγαμε πολυ,ξερεις εγω εχω αλλα θεματακια,ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με τις αρρωστιες τον θανατο οταν ποναω καπου η βγαλω κανενα σπυρι που λεει ο λογος με περνει πολυ απο κατω,τετοιεσ μερες νιωθω πολυ αδυναμη,αλλα επειδη μου την δινει που σκεφτομαι ετσι, μου βγαινουν σε νευρα,κυριως στους αλλους,κ αυτο νομιζω οτι το κανω απο αντιδραση,να νιωθω οτι ειμαι ζωντανη φωναζω γιατι μπορω να φωναξω νευριαζω γιατι μπορω να το κανω,καταλαβαινεις..ομως οταν ημουν μαζι του εκεινος ειχε τον τροπο να με κανει να ξεχνιεμαι κ να με ενθαρρυνει,ακομα κ να γελαει μαζι μου κοροιδευτηκα με αποτελεσμα να γελαω κ εγω με τα χαλια μου.Μη νομιζεις κατι σαν γκρουπ θεραπι ηταν αυτη η σχεση κ για τουσ 2 μασ.Μονο που εγω δεν ηξερα τοτε για τον πραγματικο πονο της ψυχης του,κ αυτο με ταραζει τωρα σκεφτομαι διαφορες φασεις που περασαμε κ συγκινουμαι,λεω θεεεε μου τι δυναμη εδειξε τοτε που περασαμε αυτο τοτε που περασαμε το αλλο κ αυτος ψυχικα λαβωμενος ανταπεξηλθε σε ολα κ με το παραπανω.θελω να τον ρωτησω τοσα πολλα θελω να του πω αλλα τοσα,να του απαλυνω τον πονο,κ δεν μπορω να κανω τπτ κ τρελενομαι...Κατα τ'αλλα καλα προσπαθω να ειμαι κ εγω φυσιολογικη στην καθημερινοτητα μου.Υπομονη κ αυτο θα περασει!!!!
καλα κάνεις και τα λες εδω... να τα βγαλεις οσο μπορεις απο μεσα σου να τα πεις όλα οσα μπορεις να βγαλεις... αποσο θυμαμαι εισαστε 2,5 χρονια μαζι? τι ηλικιες εχετε? ποτε χωρισατε? πως κτλ κτλ..βγαλτα απο μεσα σου σκεψου τον εαυτο σου κ εκφρασου...αν δεν θες να μιλησεις ...αν δεν νιωθεις καλα μην το κανεις..μονο αν το χεις αναγκη
Ρεα μου δεν εχω κανενα προβλημα να μιλησω αυτο ηταν κ ενα απο τα μαθηματα που πηρα,εμαθα πολλα κατα την διαρκεια της σχεσης κ εμαθα κ αλλα τοσα κ απο τον χωρισμο,ομως επειδη λιγο πολυ την εχω πει την ιστορια μου εδω μεσα ε δεν θελω να καταντησω κ αηδια χαχαχαχαδεν ξερω αν υπαρχει τροποσ να μιλησουμε πριβε ?Δεν ξερω αν γινεται αυτο εδω περα
Βρηκα μια λιστα ταινιων για την καταθλιψη αν εχετε δει καποια απο αυτες κ σας αρεσε να μου πειτε...
Clinical depression
It's a Wonderful Life (1946)
The Wrong Man (1957)
The Fire Within (1963)
Interiors (1978)
Ordinary People (1980)
Dead Ringers (1988)
An Angel at My Table (1990)
Leaving Las Vegas (1995)
Sue (1997)
The Butcher Boy (1997)
What Dreams May Come (1998)
Rushmore (1998)
Girl, Interrupted (1999)
American Beauty (1999)
The Virgin Suicides (1999)
On the Edge (2001)
Prozac Nation (2001)
The Royal Tenenbaums (2001)
About a Boy (2002)
Love Liza (2002)
The Hours (2002)
House of Sand and Fog (2003)
The Butterfly Effect (2004)
The Assassination of Richard Nixon (2004)
Little Miss Sunshine (2006)
Wristcutters: A Love Story (2006)
Goodbye Solo (2008)
A Single Man (2009)
Antichrist (2009)
Helen (2009)
My Suicide (2009)
Shrink (2009)
Veronika Decides to Die (2009)
It's Kind of a Funny Story (2010)
Winter's Bone (2010)
Chatroom (2010)
Detachment (2011)
Melancholia (2011)
Suicide Room (2011)
I Melt with You (2011)
Oslo, 31. august (2011)
We Have a Pope (2011)
The Beaver (2011)
Tsure ga Utsu ni Narimashite (My SO Has Depression) (2011)
The Perks of Being a Wallflower (2012) (Major depression with psychotic features)
Call Me Crazy: A Five Film (2013)
Side Effects (2013)
Two Days, One Night (2014)
Cake (2014)
Inside Out (2015)
σε ευχαριστω για την λίστα κοπέλα μου ειναι πολλες που δεν εχω δει και θα την χρησιμοποιησω την λίστα σιγουρα. ουτε και γω ξερω πως γινεται το πριβε προχτες ηρθα και δεν θελω να ξεκολησω απο εδω μεσα. πάντως αν και οποτε εχεις αναγκη να μιλησεις μην το σκεφτεσαι καν... σε οποιον δεν αρεσει δεν το διαβαζει ... σιγα μην κατσουμε να σκεφτουμε τωρα και τι θα πουμε... στον τοιχο του σπιτιου τους τα γραφουμε...ακου αηδια χαχαχα... :D
Γιατί έμεινες στον ίδιο ψυχολογο? Γιατι δεν δοκίμασες αλλες μεθοδους ψυχοθεραπειας? (πχ τη γνωστική συμπεριφορική μέθοδο που ειναι πιο μεθοδολογική).
Η καταθλιψη περιοριζεται σημαντικά με νεες θετικές εμπειρίες, μέσα από δραστηριοποίηση. Οι θετικες εμπειριες περιοριζουν το χώρο που καταλαβανουν στη σκεψη τα γεγονοτα στα οποια οφειλεται η καταθλιψη.
ημουν 18 χρονων οταν ξεκινησα, τοτε ειχα και θεματα ενδοοικογενειακη βιας.. ημουν μονη μου σε ολο αυτο, δεν το ειχα συζητησει ποτε με κανεναν ..με τον καιρο δενεσαι ξερεις και δεν το σκεφτεσαι οτι κατι δεν πάει καλα, εφοσον ακομα και αν δεν διεγνωσε την κατασταση μου, με βοηθουσε να μιλάω εστω. την καταθλιψη και τις συνεπειες της την ανακαλυψα πολλά χρονια αργοτερα...αλλα πάντα υπήρχε μεσα μου. καλημερα γιαννη
Εγω ρεα , εχω σχηματισει μια αλλη αποψη για την καταθλιψη . Υπαρχει η γενεσιουργος αιτια , συνηθως υπερβολικο αγχος για κατι , αλλα αν υπαρχει στα γονιδια σου η κτθλψη ( εγω οταν στρεσσαριστω πολυ , παθαινω ψωριαση , δεν σημαινει οτι οσοι στρεσσαριστουν θα παθουν το ιδιο ) εκδηλουται , και ακομα και η γενεσιουργος αιτια να περασει , η καταθλιψη αποκτα δικη της υποσταση , δλδ αυτονομειται , ανεξαρτητου αιτιας , και εκει αρχιζουν τα δυσκολα , διοτι αρχιζεις και ζεις με αυτην , ιδρυματοποιεισαι πιθανον , , και η καταθλιψη φερνει κι αλλη καταθλιψη , και θα χρειαστει ενα ' σημαντικο ' η ' συνταρακτικο ' γεγονος/ κινητρο προκειμενου να βγεις απο αυτο το λουκι . Τα φαρμακα απλως αμβλυνουν τα δυσαρεστα συναισθημετα , οπως λεει ο Γιαννης ( ιoannis2 ) με αποτελεσμα να σε κανουν πιο απαθη , και σου μειωνουν την θεληση να βγεις απο αυτην .
Δεν χρειαζεται και ιδαιτερη εξυπναδα για να το καταλαβεις αυτο , αλλα η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να συνειδητοποιησης αυτο που σου συμβαινει .
Ακομη και τα ιδια τα συνοδευτικα χαρτακια των αντκτθλκων λενε σαφως ' δεν ειναι γνωστος ο μηχανισμος με τον οποιον δρουν τα φαρμακα κατα της καταθλιψης ' δλδ τρεχα γυρευε . Εγω εχω απογοητευτει απο τα χαπια , δεν κανουν τιποτα , και αν κανουν , οταν τα κοψεις επανερχονται τα συμπτωματα , η δρουν σαν πλασεμπο . Χιλιες φορες η ψυχοθεραπεια , αν εισαι τοσο μπερδεμενος , αλλα και εκει ακομα πρεπει να πετυχεις τον σωστο για σενα ψυχοθεραπευτη.
ναι το ξερω και πλέον ειμαι αποφασισμενη να το κάνω, εστειλα μειλ στους γιατρους του φορουμ αλλα ποσταρα καιεδω αν εχει καποιος να μου συστησει καποιον γιατρο, το οικονομικο ζητημα ..ειναι επεισης ενα μεγαλο θεμα για μενα...αλλα ας στερηθω απο αλλου...αρκει να βρω την υγεια μου... δεν θελω να πάω πάλι στην τυχη οποιον βρω στο τηλεφωνικο καταλογο...οποτε περιμενω καποια προταση...ακομα κανεις δεν μου εχει συστησει καποιον....
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Ρέα τι κάνεις? Πως είσαι σήμερα?