καταθλιψη - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 315
    Τα χάπια (τουλάχιστον για την καταθλιψη) επιδρούν επί των ουσιών του εγκεφάλου οι οποίες προκαλούν τα αισθήματα στα οποία αφορά η καταθλιψη. Αυτό θα σου το πε και ο γιατρος σου. Όμως δεν θεραπεύουν τις αιτίες του προβλήματος ούτε επιλεκτικά διαγράφουν τα γεγονότα από τη μνημη σου τα οποία ήταν γενεσιουργά αίτια της καταθλιψης. Με απλά λόγια τα φαρμακα υποβοηθούν αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα στη ρίζα σου. Θα πρεπει να αναλογιστείς, όλα αυτα τα χρόνια, τι κανεις εσύ από τη δική σου πλευρά, πέρα από τα φαρμακα δλδ, μέσα από την ίδια σου τη σκέψη και πράξεις. Έτσι, τουλάχιστον θα περιορίσεις το πρόβλημα αφού δυσκολα εξαφανίζεται στην ολότητα του. Έκανες ψυχοθεραπεια σε ψυχολόγο?
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τα χάπια (τουλάχιστον για την καταθλιψη) επιδρούν επί των ουσιών του εγκεφάλου οι οποίες προκαλούν τα αισθήματα στα οποία αφορά η καταθλιψη. Αυτό θα σου το πε και ο γιατρος σου. Όμως δεν θεραπεύουν τις αιτίες του προβλήματος ούτε επιλεκτικά διαγράφουν τα γεγονότα από τη μνημη σου τα οποία ήταν γενεσιουργά αίτια της καταθλιψης. Με απλά λόγια τα φαρμακα υποβοηθούν αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα στη ρίζα σου. Θα πρεπει να αναλογιστείς, όλα αυτα τα χρόνια, τι κανεις εσύ από τη δική σου πλευρά, πέρα από τα φαρμακα δλδ, μέσα από την ίδια σου τη σκέψη και πράξεις. Έτσι, τουλάχιστον θα περιορίσεις το πρόβλημα αφού δυσκολα εξαφανίζεται στην ολότητα του. Έκανες ψυχοθεραπεια σε ψυχολόγο?
    ναι ειχα κανει 8 χρονια ψυχαναλυση σε ψυχολογο την σταματησα πριν 5-6 χρόνια, οπως καταλαβαινεις κακως βεβαια ...αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη πλεον στον κλάδο γενικα... και ειναι και το οικονομικο στη μεση... αλλα απο τοτε που αρχισα να μπαινω εδω το σκεφτομαι σοβαρα να κανω κατι... αλλα πρεπει να εχει συστασεις ο επομενος γιατρος ...δεν πάω πάλι στα κουτουρου...εσυ εχεις καποιον στην αθηνα να μου προτεινεις?

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μπραβο ρε ελις!!!!... πιασαμε συχνοτητα

Senior Member
    ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ

Senior Member

Banned
    ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ
    ανοιξα καινουριο θεμα... πηρα μια αποφαση ελις... να παω να με δει ενας γιατρος και ανεβασα ποστ για να με βοηθησουν τα παιδια εδω...εσυ ξερεις τι περασα και ποσο δυσκολο μου ειναι αυτο... οταν εισαι ετοιμος θελω να μιλησουμε και για σενα ..αν θες δηλαδη..γιατι εδω ολους τους βοηθας και ολοι σε αγαπάνε...

Senior Member
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΚΕΙ
    ΤΩΡΑ ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΤΕΣΠΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ

Banned
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΤΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΚΕΙ
    ΤΩΡΑ ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΤΕΣΠΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ
    μπορει να τις πέτυχες σε ασχημη μερα ...και αυτες θελουν λιγο μπλα μπλα να περναει η μερα..και μην ξεχνας και εμεις εδω ειμαστε και εγω εδω μεσα ολο μιλαω μιλαω μιλαω..και λέω θα πεταχτει κανενας και θα μου πει μας επρηξες κυρα μου.. ειναι αναγκη ομως η ατιμη ..

Senior Member
    Ρε παιδια αν ηξερα πως ανεβαζεις εικονα θα σας εστελνα μια αγγαλιτσα μια κ ειναι θεραπευτικη !! εγω σας την στελνω εσεις φανταστειτε το

Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Ρε παιδια αν ηξερα πως ανεβαζεις εικονα θα σας εστελνα μια αγγαλιτσα μια κ ειναι θεραπευτικη !! εγω σας την στελνω εσεις φανταστειτε το
    χαχαχα κοριτσακι μου!! ...οτι ακριβως χρειαζομουν αυτην την στιγμη... ευχαριστω για την αγκαλιτσα και ανταποδιδω. τι κανεις ? πως εισαι?

Senior Member
    Να σαι καλα
    Χμμ ..τι κανω?αφου δεν ξερω αν μπορω να το πω σε εκεινον θα το πω εδω
    Μου λειπει η παρεα του,μιλαγαμε κ γελαγαμε πολυ,ξερεις εγω εχω αλλα θεματακια,ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με τις αρρωστιες τον θανατο οταν ποναω καπου η βγαλω κανενα σπυρι που λεει ο λογος με περνει πολυ απο κατω,τετοιεσ μερες νιωθω πολυ αδυναμη,αλλα επειδη μου την δινει που σκεφτομαι ετσι, μου βγαινουν σε νευρα,κυριως στους αλλους,κ αυτο νομιζω οτι το κανω απο αντιδραση,να νιωθω οτι ειμαι ζωντανη φωναζω γιατι μπορω να φωναξω νευριαζω γιατι μπορω να το κανω,καταλαβαινεις..ομως οταν ημουν μαζι του εκεινος ειχε τον τροπο να με κανει να ξεχνιεμαι κ να με ενθαρρυνει,ακομα κ να γελαει μαζι μου κοροιδευτηκα με αποτελεσμα να γελαω κ εγω με τα χαλια μου.Μη νομιζεις κατι σαν γκρουπ θεραπι ηταν αυτη η σχεση κ για τουσ 2 μασ.Μονο που εγω δεν ηξερα τοτε για τον πραγματικο πονο της ψυχης του,κ αυτο με ταραζει τωρα σκεφτομαι διαφορες φασεις που περασαμε κ συγκινουμαι,λεω θεεεε μου τι δυναμη εδειξε τοτε που περασαμε αυτο τοτε που περασαμε το αλλο κ αυτος ψυχικα λαβωμενος ανταπεξηλθε σε ολα κ με το παραπανω.θελω να τον ρωτησω τοσα πολλα θελω να του πω αλλα τοσα,να του απαλυνω τον πονο,κ δεν μπορω να κανω τπτ κ τρελενομαι...Κατα τ'αλλα καλα προσπαθω να ειμαι κ εγω φυσιολογικη στην καθημερινοτητα μου.Υπομονη κ αυτο θα περασει!!!!

Banned
    καλα κάνεις και τα λες εδω... να τα βγαλεις οσο μπορεις απο μεσα σου να τα πεις όλα οσα μπορεις να βγαλεις... αποσο θυμαμαι εισαστε 2,5 χρονια μαζι? τι ηλικιες εχετε? ποτε χωρισατε? πως κτλ κτλ..βγαλτα απο μεσα σου σκεψου τον εαυτο σου κ εκφρασου...αν δεν θες να μιλησεις ...αν δεν νιωθεις καλα μην το κανεις..μονο αν το χεις αναγκη

Senior Member
    Ρεα μου δεν εχω κανενα προβλημα να μιλησω αυτο ηταν κ ενα απο τα μαθηματα που πηρα,εμαθα πολλα κατα την διαρκεια της σχεσης κ εμαθα κ αλλα τοσα κ απο τον χωρισμο,ομως επειδη λιγο πολυ την εχω πει την ιστορια μου εδω μεσα ε δεν θελω να καταντησω κ αηδια χαχαχαχαδεν ξερω αν υπαρχει τροποσ να μιλησουμε πριβε ?Δεν ξερω αν γινεται αυτο εδω περα

Senior Member
    Βρηκα μια λιστα ταινιων για την καταθλιψη αν εχετε δει καποια απο αυτες κ σας αρεσε να μου πειτε...
    Clinical depression

It's a Wonderful Life (1946)
    The Wrong Man (1957)
    The Fire Within (1963)
    Interiors (1978)
    Ordinary People (1980)
    Dead Ringers (1988)
    An Angel at My Table (1990)
    Leaving Las Vegas (1995)
    Sue (1997)
    The Butcher Boy (1997)
    What Dreams May Come (1998)
    Rushmore (1998)
    Girl, Interrupted (1999)
    American Beauty (1999)
    The Virgin Suicides (1999)
    On the Edge (2001)
    Prozac Nation (2001)
    The Royal Tenenbaums (2001)
    About a Boy (2002)
    Love Liza (2002)
    The Hours (2002)
    House of Sand and Fog (2003)
    The Butterfly Effect (2004)
    The Assassination of Richard Nixon (2004)
    Little Miss Sunshine (2006)
    Wristcutters: A Love Story (2006)
    Goodbye Solo (2008)
    A Single Man (2009)
    Antichrist (2009)
    Helen (2009)
    My Suicide (2009)
    Shrink (2009)
    Veronika Decides to Die (2009)
    It's Kind of a Funny Story (2010)
    Winter's Bone (2010)
    Chatroom (2010)
    Detachment (2011)
    Melancholia (2011)
    Suicide Room (2011)
    I Melt with You (2011)
    Oslo, 31. august (2011)
    We Have a Pope (2011)
    The Beaver (2011)
    Tsure ga Utsu ni Narimashite (My SO Has Depression) (2011)
    The Perks of Being a Wallflower (2012) (Major depression with psychotic features)
    Call Me Crazy: A Five Film (2013)
    Side Effects (2013)
    Two Days, One Night (2014)
    Cake (2014)
    Inside Out (2015)

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast