Μηπως να ανοιξουμε καινουργιο θεμα με βιβλια???το πρωτο βιβλιο τι φαση ειναι?
Printable View
Μηπως να ανοιξουμε καινουργιο θεμα με βιβλια???το πρωτο βιβλιο τι φαση ειναι?
Χθες είδα αυτή την ταινία
https://www.youtube.com/watch?v=WoQBl_9PuL8
και μου άρεσε πολύ, την προτείνω ανεπιφύλακτα...είναι κι αληθινή ιστορία...είναι πολύ ωραία δοσμένη, χωρίς υπερβολές στο δράμα και στα συναισθήματα...
Επισης ωραια ταινια ειναι το The Crow κ το Tuck Everlasting!ειναι παλιες ταινιες ομως!
Κ το δευτερο ειναι πολυ ωραια ταινια!δεν ξερω τι ταινιες προτιμας,το συγκεκριμενο ειναι επ.φαντασιας με ρομαντζο!
Το thread είναι για οποιαδήποτε ταινία και γενικώς χώρος για συζήτηση πάνω σε αυτές έτσι ώστε να μην κάνουμε ψιλό τσατ σε άλλα θέματα. Γενικά βλέπω κινηματογράφο. Καθετί έχει τη χάρη του άσε που κάποιες ταινίες δε τις βαριέμαι ποτέ και μου θυμίζουν τη σχέση που έχω με ένα βιβλίο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψω κατι που δεν είχα προσέξει τη προηγούμενη φορά.
Aπο ταινιες μυστηριου τι προτεινετε??
CC, χθες ειδα μια ιρανη ταινια, about Elly.
Στη συστηνω, πολυ ανθρωπινη, με ηρεμους ρυθμους, και λιγο μυστηριο...
Καλά είχα δει το mommie dearest παλιά ταινία. Εκεί να δεις περσονα μανα. Mara ευχαριστώ πολύ θα κάνω αναζήτηση [emoji4] [emoji4] [emoji4]
CC, φανταζεσαι να ψυχαναλυαμε την ηρωιδα απο την ταινια The piano teacher?
Ο 3ος παγκοσμιος θα γινοταν εδω μεσα....
Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό Μάρα μου [emoji6] [emoji6]
Έχω κάτι σαν πονοκέφαλο ίλιγγο σήμερα οπότε εύχομαι να κυλήσει ομαλά το υπόλοιπο. Ώρα για ασκήσεις ζεν αναπνοές κτλ χε
Είχα καιρό να δω ταινία. Δεν ξέρω τι με έπιασε και είχα αφήσει το χόμπυ αυτό.
Η προτελευταία ταινία που είχα δει ήταν το Florida Project που μου είχε αρέσει αρκετά.
Την τελευταία ταινία την είδα πριν από λίγο και ήταν η Οσκαρική με 12 όσκαρ παρακαλώ The Shape Of Water του Γκιγιέρμο ντελ τορο.
Μιλάμε πιο ηλίθιο σενάριο είχα πολύ καιρό να δω. Πρέπει το 17 να ήταν μια πολύ κακή συγκομιδή σε ταινίες για να πάρει η συγκεκριμένη όσκαρ.
Ακόμα κ η σκηνοθεσία που με τα όμορφα σκηνικά της είχε κάποιες καλές σκηνές έμοιαζε επιτηδευμένη μέχρι αηδίας.
Κοινωνικά μηνύματα και διδαχές υπερφορτωμένα και επιφανειακά. Με το ζόρι δηλαδή να περαστούν κάποια μηνύματα για ορισμένες ευαισθητες ομάδες όπως οι αφροαμερικάνοι, ανθρωποι με ιδιαιτερότητες, οι ομοφυλόφιλοι κτλ.
Τα κλασικά στερεότυπα για τους Ρώσους κ τα κλισέ πάσης φύσεως γέμιζαν τον χρόνο ελλείψει έξυπνων διαλόγων. Κάποιοι λένε είναι αλληγορία της εποχής του ψυχρού πολέμου αλλά μάλλον τους έφαγε η πολύ κουλτούρα.
3/10 από μένα.
Αν ήταν όπως η οσκαρική του Ντελ τόρο να μου λείπει χαχα αλλά θα την δω μάλλον κάποια στιγμή....κατάλαβα ποια λες!!
Σαν τα παλια εργα , προ του 2005 , δεν ξαναβγαινουν , το 90% των εργων ειναι για τα σκουπιδια, με πρωτο πρωτο ' οι πενηντα αποχρωσεις του γκρι ' ( που παραδοξως εκανε μεγαλες εισπραξεις ) , δεν μπορεσα να το δω ολο , γιατι ηταν τρομερα βαρετο ......δεν ειναι τυχαιο οτι συνεχως βγαινουν ριμεικς των παλιων εργων ............ ουτε καλοι σκηνοθετες υπαρχουν πλεον , ουτε καλοι ηθοποιοι ...... η παρακμη ειναι εμφανης .....
Eίδα την ταινία του Αki Kaurismaki- The Other Side of hope. Eίναι η τελευταία του δουλειά.
Δεν έχω δει παλιότερες δουλειές του. Μια άλλη ταινία που είχα δει ήταν η ''Le Havre''.
Kαι οι 2 ταινίες του Kaurismaki έχουν σαν θέμα την μετανάστευση και τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι μετανάστες.
Μπήκε στην καρδιά μου ως σκηνοθέτης γιατί σε αποζημιώνει με κάποια πλάνα όμορφης φωτογραφίας, ρεαλιστικούς χαρακτήρες, όμορφη μουσική, και καλό μαύρο χιούμορ.
Το περιβάλλον του έχει δικό του χαρακτήρα και το χαρακτηρίζει η μουντάδα. Η ανθρωπιά όμως που βγάζουν οι ταινίες του είναι ο ασσος του Kaurismaki.
Oι 2 αυτές ταινίες δεν είναι από τις πιο δυνατές του από ότι είδα τουλάχιστον στην βαθμολογία, αξίζουν όμως της προσοχής του σινεφίλ κοινού είδικά με ένα θέμα που είναι πάντα επίκαιρο.
...........
..
,.................
Εμένα μ' αρέσει ο γαλλικός κινηματογράφος κι υπάρχουν ταινίες που είναι πρωτότυπες...
Ιταλικός, Η ζωή είναι ωραία, Ρομπέρτο Μπενίνι!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Valerian and the City of a Thousand Planets(2017)
Passengers(2016)
https://m.media-amazon.com/images/M/...82,268_AL_.jpg
EL Cuerpo aka The Body
Θριλερ Ισπανικής παραγωγής 2012
Όταν το πτώμα της εκατομμυριούχου Mayka Villaverde χάνεται από το νεκροτομείο, ο σύζυγος της Álex Ulloa κρατείται από τους αστυνομικούς ως πρώτος ύποπτος. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.
Ένα πολύ καλό και ανατρεπτικό θρίλερ. Η Ισπανία τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει μικρά διαμάντια σ'αυτόν τον χώρο. Δεν είναι ένα θρίλερ που τρομάζεις. Aυτό που το ξεχωρίζει είναι τα plot twists.
Έχεις δει το "Contratiempo" ή αλλιώς "The invisible guest"?
https://www.youtube.com/watch?v=zMMCg9SAVTY
Είναι αναμφισβήτητα ένα διαμάντι του ισπανικού κινηματογράφου!
Το requiem for a dream , αυτος ο aronofski ( kai o Κιουμπρικ , κουρδιστο πορτοκαλι , 2001 η οδυσσεια του διαστηματος , η λαμψη , το καλυτερο θριλλερ ) ειναι καταπληκτικοι , αν και υποτιθεται οτι ειναι ψυχοπλακωτικο το εργο , τοχω δει δεκαδες φορες , δεν με χαλαει διολου ..... οτι εργα εχουν βγει μετα το 2006-2007 , κατα 90 % ειναι πατατες , ειναι σε πληρη παρακμη ο κινηματογραφος , οπως και ολα ......ουτε ηθοποιοι υπαρχουν ( πλην του Χαβιε Μπαρδεμ ) , ουτε σκηνοθετες ...... που ειναι τα παλια εργα .......
The shawsank remption , ελληνιστι , η τελευταια εξοδος Ριτα Χαιηγουρθ , ατυχης ο Ελληνικος τιτλος , αλλα το εργο το συνγκαταλεγω στα 10 καλυτερρα ολων των εποχων , το βλεπω και το ξαναβλεπω , εξοχος ο Τιμ Ρομπινς ........πρεπει να τοχω δει 30-50 φορες .......
τελικα τ;α γουστα διαφερουν παρα πολυ .............