Κινηματογραφος- επιρροες. - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 40 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 599
    Senior Member
    Ιταλικός, Η ζωή είναι ωραία, Ρομπέρτο Μπενίνι!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Valerian and the City of a Thousand Planets(2017)
    Passengers(2016)

Senior Member

EL Cuerpo aka The Body
    Θριλερ Ισπανικής παραγωγής 2012
    Όταν το πτώμα της εκατομμυριούχου Mayka Villaverde χάνεται από το νεκροτομείο, ο σύζυγος της Álex Ulloa κρατείται από τους αστυνομικούς ως πρώτος ύποπτος. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

Ένα πολύ καλό και ανατρεπτικό θρίλερ. Η Ισπανία τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει μικρά διαμάντια σ'αυτόν τον χώρο. Δεν είναι ένα θρίλερ που τρομάζεις. Aυτό που το ξεχωρίζει είναι τα plot twists.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post

EL Cuerpo aka The Body
    Θριλερ Ισπανικής παραγωγής 2012
    Όταν το πτώμα της εκατομμυριούχου Mayka Villaverde χάνεται από το νεκροτομείο, ο σύζυγος της Álex Ulloa κρατείται από τους αστυνομικούς ως πρώτος ύποπτος. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

Ένα πολύ καλό και ανατρεπτικό θρίλερ. Η Ισπανία τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει μικρά διαμάντια σ'αυτόν τον χώρο. Δεν είναι ένα θρίλερ που τρομάζεις. Aυτό που το ξεχωρίζει είναι τα plot twists.
    Έχεις δει το "Contratiempo" ή αλλιώς "The invisible guest"?

Είναι αναμφισβήτητα ένα διαμάντι του ισπανικού κινηματογράφου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το requiem for a dream , αυτος ο aronofski ( kai o Κιουμπρικ , κουρδιστο πορτοκαλι , 2001 η οδυσσεια του διαστηματος , η λαμψη , το καλυτερο θριλλερ ) ειναι καταπληκτικοι , αν και υποτιθεται οτι ειναι ψυχοπλακωτικο το εργο , τοχω δει δεκαδες φορες , δεν με χαλαει διολου ..... οτι εργα εχουν βγει μετα το 2006-2007 , κατα 90 % ειναι πατατες , ειναι σε πληρη παρακμη ο κινηματογραφος , οπως και ολα ......ουτε ηθοποιοι υπαρχουν ( πλην του Χαβιε Μπαρδεμ ) , ουτε σκηνοθετες ...... που ειναι τα παλια εργα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]Έχεις δει το "Contratiempo" ή αλλιώς "The invisible guest?
    Οχι ακόμα Κύκνε!!Το έχω στον υπολογιστή όμως και σύντομα ίσως το δω!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    The shawsank remption , ελληνιστι , η τελευταια εξοδος Ριτα Χαιηγουρθ , ατυχης ο Ελληνικος τιτλος , αλλα το εργο το συνγκαταλεγω στα 10 καλυτερρα ολων των εποχων , το βλεπω και το ξαναβλεπω , εξοχος ο Τιμ Ρομπινς ........πρεπει να τοχω δει 30-50 φορες .......
    τελικα τ;α γουστα διαφερουν παρα πολυ .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Οχι ακόμα Κύκνε!!Το έχω στον υπολογιστή όμως και σύντομα ίσως το δω!!
    Αν το δεις να μου πεις τις εντυπώσεις σου...

Χθες είχα πάει στο dvd club και ψηνόμουν να το ξανανοικιάσω αλλά τελικά προτίμησα ένα παιδικό, lol! (μιας και χρειάζομαι λίγη χαλάρωση)...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Χθες είχα πάει στο dvd club και ψηνόμουν να το ξανανοικιάσω αλλά τελικά προτίμησα ένα παιδικό, lol! (μιας και χρειάζομαι λίγη χαλάρωση)...
    Όντως είναι πολύ καλό!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το requiem for a dream , αυτος ο aronofski ( kai o Κιουμπρικ , κουρδιστο πορτοκαλι , 2001 η οδυσσεια του διαστηματος , η λαμψη , το καλυτερο θριλλερ ) ειναι καταπληκτικοι , αν και υποτιθεται οτι ειναι ψυχοπλακωτικο το εργο , τοχω δει δεκαδες φορες , δεν με χαλαει διολου ..... οτι εργα εχουν βγει μετα το 2006-2007 , κατα 90 % ειναι πατατες , ειναι σε πληρη παρακμη ο κινηματογραφος , οπως και ολα ......ουτε ηθοποιοι υπαρχουν ( πλην του Χαβιε Μπαρδεμ ) , ουτε σκηνοθετες ...... που ειναι τα παλια εργα .......
    Κι εμένα μου αρέσει ο Αronofsky, το "Μother", (η τελευταία του ταινία), ήταν πολύ δυνατή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Όντως είναι πολύ καλό!!
    Χαίρομαι που σου άρεσε Και ο Aronofsky μ' αρέσει αλλά πιο πολύ απ' το Mother μου άρεσε το The black swan...

Το παιδικό που έλεγα είναι αυτό, αν σου αρέσουν τα ζώα θα γελάσεις ειδικά αν έχεις σκύλο ή γάτα...

Senior Member
    Είχα δει το the secret life of pets, όταν βγήκε... εννοείται ότι τρελαίνομαι με το μεταλά σκύλο!!!

Senior Member
    Είχα δει το the secret life of pets, όταν βγήκε... εννοείται ότι τρελαίνομαι με το μεταλά σκύλο!!!
    Κι εγώ το είδα αλλά θα το ξαναδώ γιατί μ' έκανε να γελάσω πολύ και το έχω ανάγκη τώρα...

Ναι, ο σκύλος όλα τα λεφτά αλλά το ίδιο κι η λαίμαργη γάτα!

Senior Member
    Κι εμένα μου αρέσει ο Αronofsky, το "Μother", (η τελευταία του ταινία), ήταν πολύ δυνατή.

Ετσι διαβασα , δεν την εχω δει .........εχω να παω σινεμα απο το 2001 ...... στον ΟΤΕTV τα βλεπω ....... θεωρω το καλυτερο εργο πουχω δει το ΄Καζαμπλανκα ' με τον Μπογκαρτ .........
    Last edited by Macgyver; 09-08-2018 at 00:06.

Senior Member

Το είδα και είναι ένα από τα καλύτερα αστυνομικά θριλερ που είδα την τελευταία 10ετία...!!!

Page 19 of 40 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast