χαχαχαχα... καταρραμενα ξεσηκωματα !!!!
Printable View
Κι εγω το ιδιο λεω , δεν ξερω καν να στελνω μηνυματα με κινητο , και ουτε θελω να μαθω , πολυ ψυχρος τροπος επικοινωνιας ...................που να ξερω τι ειναι το viber , δεν τα ξερω αυτα ........................παντως δεν χανεις τιποτα παιρνοντας τηλεφωνο , να ξερεις και τι γινεται , τι θελει , μην σπαταλιεσαι αδικως ........
Θα συμφωνησω οτι ενα τηλεφωνο αρκει , δεν θελει αυτη μια ? δεν θελεις εσυ 10 , αυτη ειναι η αποψη μου ...........η θεωρια ' διεκδικησε το ' η 'ο επιμενων νικα ' , δεν εχει εφαρμογη στα γουστα των ανθρωπων , αμα δεν του αρεσεις του αλλου , χανεις τοβν χρονο σου , και την αξιοπρεπεια σου .....................
Δεν ξερω, δε νιωθω τοσο ανετα ωστε να παρω τηλ... Ειμαστε σχεδον αγνωστοι, θελω μια οικειοτητα μεχρι να προχωρησω να παρω τηλεφωνο. Το ιδιο πιστευω θα αισθανεται κι αυτη, θα ειναι λιγο creepy να την παρω τηλεφωνο απο τωρα και λογω αυτου, δεν προκειται και να το σηκωσει κιολας :p
@ Macgyver το viber οπως και το whatsapp ειναι 2 εφαρμογες αποκλειστικα για τσατ. Δεν ειναι σα το facebook, ειναι πολυ πιο απλες. Ειναι πολυ ευχρηστες και πολυ "φιλικες" εφαρμογες ακομα και για τους πρωταρηδες
Συμφωνώ και εγώ με το τηλέφωνο και ότι βγει.Και στο λέει κάποιος που σπάνια θα τηλεφωνήσει ακόμη και αν λιώνει πραγματικά για κάποια.Απο άγχος μη πει καμμιά μαλακία βασικά και όχι απο αδιαφορία