Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 250 of 250
    Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μου τις δινουν τα ακυρα ξεσηκωματα!γκρρρτρ
    χαχαχαχα... καταρραμενα ξεσηκωματα !!!!

Banned
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    @ Macgyver + archangel ε ποσο απασχολημενη που δε μπορει να απαντησει ενα ενα μηνυμα :p σκεφτομαι να της ξαναστειλω σε 2-3 μερες σε κανα viber αυτη τη φορα, που ειναι πιο αμεσο απο τα απλα sms και φυσικα δωρεαν αν υποθεσουμε πως δεν ειχε καρτα... Δε θελω να γινω φορτικος και θα το σκεφτω πολυ αν θα της ξαναστειλω.

@ rea Οταν μου εδωσε τον αριθμο της, της εκανα αναπαντητη να χει κι αυτη το δικο μου αριθμο. Πιστευω καταλαβε ποιος της εστειλε το μηνυμα.

Και θα συμφωνησω πως τα σκαμπανεβασματα (δηλαδη ο ξεσηκωμος χωρις αντικρυσμα) ειναι ο,τι χειροτερο -.-
    Προσωπικα εγω δεν καταφευγω στο ποτο για να μιλησω, δε θα προσπαθησω να ζαλιστω ας πουμε. Αν η αλλη θελει να σε απορριψει θα το κανει ετσι κι αλλιως πιστευω.
    εγω λέω να δοκιμασεις να την πάρεις τηλέφωνο. το αμεσο ειναι παντα πιο ζεστο. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω λέω να δοκιμασεις να την πάρεις τηλέφωνο. το αμεσο ειναι παντα πιο ζεστο. ;)

Κι εγω το ιδιο λεω , δεν ξερω καν να στελνω μηνυματα με κινητο , και ουτε θελω να μαθω , πολυ ψυχρος τροπος επικοινωνιας ...................που να ξερω τι ειναι το viber , δεν τα ξερω αυτα ........................παντως δεν χανεις τιποτα παιρνοντας τηλεφωνο , να ξερεις και τι γινεται , τι θελει , μην σπαταλιεσαι αδικως ........

Senior Member
    είμαι της θεωρείας "διεκδηκησέ το" ..οποτε καλα εκανες και πήρες τοσα τηλέφωνα, όσα χρειαζόσουν εσυ για να πεις οτι τουλάχιστον το προσπάθησες. Λογω την περιπτωσης σου χρειαστηκε πολύ θαρρος και μπραβο σου.
    γενικα να ξερεις ενα τηλέφωνο αρκει. αυτη που θέλει πραγματικά θα σε πάρει πίσω όταν μπορέσει..
    ...
    Θα συμφωνησω οτι ενα τηλεφωνο αρκει , δεν θελει αυτη μια ? δεν θελεις εσυ 10 , αυτη ειναι η αποψη μου ...........η θεωρια ' διεκδικησε το ' η 'ο επιμενων νικα ' , δεν εχει εφαρμογη στα γουστα των ανθρωπων , αμα δεν του αρεσεις του αλλου , χανεις τοβν χρονο σου , και την αξιοπρεπεια σου .....................

Junior Member
    Δεν ξερω, δε νιωθω τοσο ανετα ωστε να παρω τηλ... Ειμαστε σχεδον αγνωστοι, θελω μια οικειοτητα μεχρι να προχωρησω να παρω τηλεφωνο. Το ιδιο πιστευω θα αισθανεται κι αυτη, θα ειναι λιγο creepy να την παρω τηλεφωνο απο τωρα και λογω αυτου, δεν προκειται και να το σηκωσει κιολας :p

@ Macgyver το viber οπως και το whatsapp ειναι 2 εφαρμογες αποκλειστικα για τσατ. Δεν ειναι σα το facebook, ειναι πολυ πιο απλες. Ειναι πολυ ευχρηστες και πολυ "φιλικες" εφαρμογες ακομα και για τους πρωταρηδες

Senior Member
    Τι ανευθυνοτητα απο τους ανθρωπους! Σε ξεσηκωνουν και μετσ σε γραφουν!
    Αυτο ξαναπές το!!!

είμαι της θεωρείας "διεκδηκησέ το" ..οποτε καλα εκανες και πήρες τοσα τηλέφωνα, όσα χρειαζόσουν εσυ για να πεις οτι τουλάχιστον το προσπάθησες. Λογω την περιπτωσης σου χρειαστηκε πολύ θαρρος και μπραβο σου.
    γενικα να ξερεις ενα τηλέφωνο αρκει. αυτη που θέλει πραγματικά θα σε πάρει πίσω όταν μπορέσει..

και εγω προτειμω τα τηλέφωνα απο τα μυνηματα σαν πρωτη επαφη. να τωρα στην περιπτωση του γιουζ, δεν ξερουμε καν αν η κοπέλα το πήρε το μυν ή τι αλλο εχει συμβει και το παιδι αγωνια και δικαιως ...

Οντως θελει πολυ θάρρος και δεν ηταν ευκολο. ήταν το πρωτο τηλεφωνο που μου εδωσε κοπέλα και ετρεμα μην κανω βλακεια.... τελικα δεν προλαβα να κανω :Ρ

Senior Member
    Μου τις δινουν τα ακυρα ξεσηκωματα!γκρρρτρ
    εμενα να δεις!!!!!

Senior Member
    @ Macgyver + archangel ε ποσο απασχολημενη που δε μπορει να απαντησει ενα ενα μηνυμα :p σκεφτομαι να της ξαναστειλω σε 2-3 μερες σε κανα viber αυτη τη φορα, που ειναι πιο αμεσο απο τα απλα sms και φυσικα δωρεαν αν υποθεσουμε πως δεν ειχε καρτα... Δε θελω να γινω φορτικος και θα το σκεφτω πολυ αν θα της ξαναστειλω.

@ rea Οταν μου εδωσε τον αριθμο της, της εκανα αναπαντητη να χει κι αυτη το δικο μου αριθμο. Πιστευω καταλαβε ποιος της εστειλε το μηνυμα.

Και θα συμφωνησω πως τα σκαμπανεβασματα (δηλαδη ο ξεσηκωμος χωρις αντικρυσμα) ειναι ο,τι χειροτερο -.-
    Προσωπικα εγω δεν καταφευγω στο ποτο για να μιλησω, δε θα προσπαθησω να ζαλιστω ας πουμε. Αν η αλλη θελει να σε απορριψει θα το κανει ετσι κι αλλιως πιστευω.
    Εγω προσωπικα θα σου πω να ξαναπροσπαθησεις. Μπορει να εγινε κατι και να μην ειδε το μηνυμα σου ή να σβηστηκε καταλάθος πριν το δει. κανε μια προσπάθεια με κληση αυτη την φορα για σιγουρια.

Senior Member
    Δεν ξερω, δε νιωθω τοσο ανετα ωστε να παρω τηλ... Ειμαστε σχεδον αγνωστοι, θελω μια οικειοτητα μεχρι να προχωρησω να παρω τηλεφωνο. Το ιδιο πιστευω θα αισθανεται κι αυτη, θα ειναι λιγο creepy να την παρω τηλεφωνο απο τωρα και λογω αυτου, δεν προκειται και να το σηκωσει κιολας :p

@ Macgyver το viber οπως και το whatsapp ειναι 2 εφαρμογες αποκλειστικα για τσατ. Δεν ειναι σα το facebook, ειναι πολυ πιο απλες. Ειναι πολυ ευχρηστες και πολυ "φιλικες" εφαρμογες ακομα και για τους πρωταρηδες

Θα συμφωνησω με τους αλλους και πάρε τηλεφωνο καλυτερα. και στο λεει κάποιος που στο τηλεφωνο δεν τα παει καλα ουτε με φιλους.

Banned
    Συμφωνώ και εγώ με το τηλέφωνο και ότι βγει.Και στο λέει κάποιος που σπάνια θα τηλεφωνήσει ακόμη και αν λιώνει πραγματικά για κάποια.Απο άγχος μη πει καμμιά μαλακία βασικά και όχι απο αδιαφορία

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617