Originally Posted by
Ntoubroutza
Άκουσέ με λίγο σε κάτι για να το τελειώνουμε.Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε οι 2 μας.Αν με ξαναπροκαλέσεις θα σου κατεβάσω όλα τα θεία κι όλο σου το σόι.
Εδώ μέσα,υπάρχει κόσμος που πραγματικά έχει πρόβλημα.Υπάρχει κόσμος που θέλει μια συμπαράσταση.Μια βοήθεια.Μια κουβέντα.Εϊμαστε μια παρέα (μου,σου,του) ,όταν αυτή την παρέα νιώθει ότι δεν την έχει ή απλά δεν την έχει έξω.Με λίγα λόγια δεν χρειάζοντε ''φωστήρες'',αλλά άτομα με κατανόηση.
ΑΝ παρατήρησες μπαίνω σπάνια στο φόρουμ πλην τον τελευταίο καιρό που μπαίνω ανά εβδομάδα.Ξέρεις γιατί το κάνω?Γιατί όταν είχα πρόβλημα,υπήρξαν άτομα εδώ μέσα που μου στάθηκαν,μου έδειξαν κατανόηση και μου έδωσαν χώρο να γράψω για εμένα και για πράγματα που ίσως δεν μπορούσα να τα πω πουθενά.Με λίγα λόγια μου έδωσαν βήμα για να ξεκινήσω την προσπάθειά μου.Νιώθω την ανάγκη,να βοηθήσω όσους μπορώ,με τον τρόπο που μπορώ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!
Γνωρίζουν όλοι το ποιος είμαι και δεν κρύβομαι από κανέναν!!!Δεν έχω προκαλέσει ποτέ,δεν έχω βρίσει ποτέ,δεν ειρονεύτικα ποτέ και ΠΟΤΕ δεν έκανα χαβαλέ με πρόβλημα κάποιου.Κι αυτά δεν τα κάνω ποτέ στη ζωή μου.Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ.Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μη κάνω το πρόβλημα του άλλου και δικό μου όταν ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!
Ειλικρινά σου εύχομαι να μη νιώσεις ποτέ πως είναι να ζεις χωρίς ελπίδα και μέρα με την ημέρα να νιώθεις πως χάνεις τον ευατό σου.ΔΕΝ το έχεις νιώσει και φαίνεται από αυτά που γράφεις.ΤΟυλάχιστον σεβάσου αυτούς που παλεύουν καθημερινά με την οποιαδήποτε ψυχική διαταραχή και ψάχνουν κάπου να πιαστούν.Εγώ (και πολλοί άλλοι) είμαι εδώ για να πιαστούν,εσύ είσαι εδώ για να τους γυρίσεις κι άλλο πίσω.
Ξαναλέω,αν με προκαλέσεις ξανά θα σου δαγκώσω το ...ποστ!!!
{p.S}Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα και μερικοί από αυτούς σου απάντησαν σε διάφορα,που πραγματικά αυτό που κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους κι όχι για να περνάει η ώρα.Ονόματα δεν λέμε,γλύτσες δεν είμα(στε)ι.
{p.S2}Ήταν φάουλ η κάθε σου αντίδραση σε κάτι που δεν σου άρεζε η απλά δεν συμφωνούσες με αυτό.
{p.S3}Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από κάποιον την ελπίδα και την προσπάθεια.Κάποια στιγμή έγραψα σε μια απάντησή του που με ρώτησες ''τι να πω στην οικογένεια κάποιου και μπλα μπλα''.Σου είπα,να κάνουν υπομονή,να δώσουν χρόνο και μόλις περάσει όλο αυτό θα καταλάβουν τι τους βοήθησε τελικά.Τώρα απλά άστους να κάνουν ότι θέλουν.
{p.S4}TO ψήνω να το πάρω το καλοκαιράκι αν έχω φράγκα.