ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 31 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 451
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Από λάσπη και πρόγκα ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. Επί της ουσίας όμως ΜΗΔΕΝ. Κανένας δεν σου απαγόρεψε να μιλήσεις και να εκφραστείς. Το βρίσκω όμως τουλάχιστο γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι "στα έχω πρήξει" [05-02-2016, 14:14] και παράλληλα να κάθεσαι εδώ μέσα και να διαβάζεις τις αναρτήσεις μου ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ!

ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. Και πρέπει να αναρωτηθώ "γιατί" οι αναρτήσεις μου και τα σχόλια μου - τα οποία δεν είχαν ως αποδέκτη εσένα Κύκνο - "στα έχουν πρήξει".

Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια;
    Γιατί πολύ απλά γράφεις βλακείες και θέλω να εξαφανιστείς από εδώ μέσα, είμαι αλλεργική στη βλακεία...λάσπη ρίχνεις εσύ αγοράκι...και όχι δεν έχω σχέση με τον κλάδο της ψυχολογίας, αν είχα θα με είχα κάνει καλά, ευχαριστώ! Άντε τώρα, συνέχισε την παράσταση δεν κάνει να διακόπτουμε τον καλλιτέχνη...χα χα χα χα!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί πολύ απλά γράφεις βλακείες και θέλω να εξαφανιστείς από εδώ μέσα, είμαι αλλεργική στη βλακεία...λάσπη ρίχνεις εσύ αγοράκι...και όχι δεν έχω σχέση με τον κλάδο της ψυχολογίας, αν είχα θα με είχα κάνει καλά, ευχαριστώ! Άντε τώρα, συνέχισε την παράσταση δεν κάνει να διακόπτουμε τον καλλιτέχνη...χα χα χα χα!!!
    Κρίμα που δεν μπορείς να σεβαστείς μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου... έστω και αν αυτή - κατά τη δική σου άποψη - είναι "βλακεία". Φαντάζομαι ότι οι δικές σου απόψεις είναι "έξυπνες" ή "γαμάτες" ε;

Σου εύχομαι καλό ΞΥΔΙ / ΛΑΣΠΗ / ΠΡΟΓΚΑ
    Last edited by M87; 05-02-2016 at 17:03.

Senior Member
    Κρίμα που δεν μπορείς να σεβαστείς μια άποψη διαφορετική από τη δική σου... έστω και αν αυτή - κατά τη δική σου άποψη - είναι "βλακεία". Φαντάομαι ότι οι δικές σου απόψεις είναι "έξυπνες" ή "γαμάτες" ε;

Σου εύχομαι καλό ΞΥΔΙ / ΛΑΣΠΗ / ΠΡΟΓΚΑ
    Κι εγώ καλή επιτυχία στην αρχαία τραγωδία σου...

Ωϊμέ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν μαλωνετε στα αληθεια μαλλονουνε οι τσαγανοι με τουσ υπολοιπουσ ολα ειναι τι ανθρωποσ εισαι λεμε κ τι σ ετυχε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Συμφωνω με το συστημα του μ θελει κ λιγο μπινελικι δεν ειναι ολα γλυκαναλατα κ νεροβραστα σε αυτη τη ζωη

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν μαλωνετε στα αληθεια μαλλονουνε οι τσαγανοι με τουσ υπολοιπουσ ολα ειναι τι ανθρωποσ εισαι λεμε κ τι σ ετυχε
    Ότι αξίζει να υπερασπιστείς elis... Για κάποιους είναι η άποψη τους.
    Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Αυτο το καλη συνεχεια μη μ το λεσ περιφερομαι ασκοπα εδω κ χρονια κ φυσικα δεν ειμαι καλα αλλα συνεχιζω να περιφερομαι δεν ξερω κατι αλλο να κανω απλα περιφερομαι ασκοπα κυριωσ

Banned
    Ότι αξίζει να υπερασπιστείς elis... Για κάποιους είναι η άποψη τους.
    Καλή συνέχεια.
    τι υπερασπίζεσαι Μ87? με λιγα λογια και απλα...ξερεις?

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    τι υπερασπίζεσαι Μ87? με λιγα λογια και απλα...ξερεις?
    Την άποψη μου.

Banned
    ''Κρίμα που δεν μπορείς να σεβαστείς μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου... έστω και αν αυτή - κατά τη δική σου άποψη - είναι "βλακεία". Φαντάζομαι ότι οι δικές σου απόψεις είναι "έξυπνες" ή "γαμάτες" ε;

Σου εύχομαι καλό ΞΥΔΙ / ΛΑΣΠΗ / ΠΡΟΓΚΑ '''

Μας δουλεύεις τώρα,έτσι?Εσύ το λες αυτό?Εσύ που οτιδήποτε δεν σου αρέσει σαν απάντηση το γυρνάς στην κόντρα και στην καραμέλα ''επιχειρήματα μηδέν?''Τόσα σου ΕΙΠΑΜΕ,με τίποτα δεν συμφώνησες.Όχι απλά για να συμφωνήσεις,κανείς δε το θέλει αυτό εδώ μέσα αλλά για να δείξεις ότι είσαι άτομο για διάλογο.

Λοιπόν κομμένα τα καραγκιοζιλίκια.Σπάνια απαντάω σε έντονο ύφος αλλά νομίζω το παρατραβάς.ΑΝ έχεις πρόβλημα με τους ψυχολόγους πήγαινε στον αρμόδιο φορέα και κάνε τις καταγγελίες σου.

Ψάχνεις να βρεις για ψευτοψυχολόγους (ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ) όταν πριν λίγο καιρό,με λάθος αναισθησιολόγου πέθανε μικρό κοριτσάκι ΚΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΛΑΘΟΣ,ΠΑΛΙ ΜΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠΟ Ε.Δ.Ε ΣΕ Ε.Δ.Ε

ΜΕ ''ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ'' ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Και πόσα άλλα τέτοια.ΆΚουσες ποτέ να λένε για ''λάθος γιατρού''?Πάντα ''δυστυχώς κάναμε ότι μπορούσαμε,αλλά δεν τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ''.Ο ασθενής δηλαδή δεν τα κατάφερε.Γίνονται τόσα πολλά λάθη που κοστίζουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ζωές κι όμως..... ΟΜΕΡΤΑ!!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Μοντς και συμφορουμίτες με συγχωρείται για το ποστ το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Last edited by Aeon; 06-02-2016 at 12:30.

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    ''το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Τα παραπάνω σχόλια είναι υβριστικά.
    Παρακαλώ για την παρέμβαση των διαχειριστών του forum.
    Last edited by Aeon; 06-02-2016 at 12:35.

Banned
    Τα παραπάνω σχόλια είναι υβριστικά.
    Παρακαλώ για την παρέμβαση των διαχειριστών του forum.
    Last edited by Aeon; 06-02-2016 at 12:37.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post

Μας δουλεύεις τώρα,έτσι?Εσύ το λες αυτό?Εσύ που οτιδήποτε δεν σου αρέσει σαν απάντηση το γυρνάς στην κόντρα και στην καραμέλα ''επιχειρήματα μηδέν?''Τόσα σου ΕΙΠΑΜΕ,με τίποτα δεν συμφώνησες.Όχι απλά για να συμφωνήσεις,κανείς δε το θέλει αυτό εδώ μέσα αλλά για να δείξεις ότι είσαι άτομο για διάλογο.

......
    καλα που το καταλαβες...
    τα υβριστικα θα στα κοψουν, αλλα δικαιολογημενη η αγανακτηση σου.

Banned
    Τα σχόλια του μέλους Ntoubroutza είναι υβριστικά.
    Ζητώ την παρέμβαση των διαχειριστών του forum.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα που το καταλαβες...
    τα υβριστικα θα στα κοψουν, αλλα δικαιολογημενη η αγανακτηση σου.
    Ξέρεις τι μου τι σπάει?Η θεωρία.Και το χειρότερο Η ΘΕΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που σημαίνει ότι πάντα ο άλλος φταίει.Στην περίπτωσή μας δηλαδή ο ψυχολόγος.Τέσπα.Ο τύπος είναι καραγκιόζης.Υπάρχει κόσμος που έχει χάσει για χρόνια την καθημερινότητά του κι έρχεται ο ''φωστήρας'' να μας ανοίξει τα μάτια.

Page 18 of 31 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast