χαχαχα πιους τσαντιζει αυτη η δηλωσει?
ησουνα τεμπελα ε?χαχαχαχ καλα σ καταλαβα :p
E kai λιγο φυτουκλακι τοτε?:p Kala ekanes συνηθως οσοι δεν διαβαζουν τοτε το μετανιώνουν.
Καλα σιγουρα θα υπηρχαν και χειροτερα
Printable View
Πιο οφ τόπικ πεθαίνεις..........
Τους παντες τσατιζει εκτος απο αυτους στην ιδια φαση με εσενα...καλα μπορει να μη τους τσατιζει ακριβως αλλα πιστευουν οτι λες ψεμματα. Τι λογο εχω να πω ψεμματα; Αν ειχα σκιστει ποτε στο διαβασμα θα το ελεγα. Απλα ισως δεν μου φαινοταν τοσο καψονι το διαβασμα για να πω "ααα εκανα φοβερο κοπο πραγματικα διαβασα"? Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα. Ναι ημουν τεμπελουλα με τα μαθηματα :P
Μετα δουλευοντας εδω κ εκει ομως ειδα τι εστι βερυκοκο, καμια σχεση χαχα
Πιος σ κακολογησε οτι λες ψεματα?
Το γουσταρες με λιγα λογια ,εμενα ποτε δεν με ενθουσιασε να διαβαζω στο σχολειο γτ τα μυαλα μου ητταν πανω απο το κεφαλι μου
Μετα μαθαινεις πως βγαινει η δουλεια αν και θα σ πω πως εγω ουσιαστικη περα απο κατι λιγα δεν εχω δουλεψει ακομα :p
τον μελλοντικό εργοδότη σας τον ενδιαφέρει η σχέση παραγωγικότητας / απόδοσης με την μικρότερη δυνατόν αμοιβή. Τα βιώματα σας, η συναισθηματική σας κατάσταση όπως και τα χαρακτηριστικά της προσωπικοτητάς σας θα πρέπει να συνάδουν με την πολιτική της εταιρείας , άλλως ο εργοδοτης θα επιλέξει κάποιον/α άλλο ώς υπάλληλο
Τεσπα εγω καληνυχτιζω γτ νυσταξα
Πανω κατω οπου κι αν ηταν τα μυαλα μας πλεον χωρις οτι να ναι δουλειες δεν βγαινεις, οποτε... :P
Δε θα πιεζα το παιδι μου αν ειχα να σκασει για μαθηματα.
Θελει να σ'αρεσει και να το αγαπας κ να το κανεις για εσενα οχι οτι θα κερδισεις κατι αμεσα η στον ηλιο μοιρα...εγω αυτη τη περιοδο πχ δουλευω και τα πρωινα, μοιραζω φυλλαδια, εχω ξεποδαριαστει. Και σκεφτομουν μη με δει κανας γονιος με τα φυλλαδια στο χερι χαχαχαχα
Και σε ξενοδοχειο εχω δουλεψει και σε προωθησεις και σε ταβερνα με κοβω σε λιγο καιρο...ολα τα καλα :)
Αλλα δεν το μετανιωνω γιατι μ'αρεζε ρε παιδι μου και θα το συνεχισω...αλλο η δουλεια αλλο η μαθηση. Ο κοσμος πρεπει να το παρει χαμπαρι.
Μα και στη πραξη ετσι ειναι κιουμπ. Ναι ειναι σκατα ολα. Ναι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Αλλα τι σημαινει οτι θα παψουν να υπαρχουν καλοι επαγγελματιες; Οχι δα. Η μονη διαφορα ειναι οτι γινεται ολο και πιο δυσκολο να τα καταφερει οποιος να ναι. Και οταν λεω οποιος να ναι δεν το εννοω καπως...εννοω οτι τη διαφορα απο τους αποφοιτους μια σχολης θα τη κανει αυτος που γουσταρει το αντικειμενο του και λογω αυτου θα εχει το κουραγιο να το παλεψει...αυτοι που θα ζοριστουν ειναι αυτοι που μπηκαν γιατι ετσι, χωρις να ξερουν γιατι...ετσι παει οταν ζοριζουν τα πραγματα. Ναι δεν εχει περιθωρια για ολους. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν εχει για κανεναν.
Το ξημερωσαμε παντως :P
Καληνυχτιζω κι εγω... :)
Ε ειναι πολυ ζορικα κανεις δεν ειπε πως δεν ειναι. Απλα αν σ'αρεσει εχεις περισσοτερο κουραγιο να επιμενεις και να κανεις υπομονη σε οτι χρειαστει και να το παλεψεις. Αυτο απλα. Κ εγω ειχα απογοητευτει με τη δικια μου λογω συνθηκων και νομιζα δεν μου αρεζε το αντικειμενο. Αλλα μετα πηρα χαμπαρι πως ειναι οι σκατα συνθηκες που με ξεγελουσαν χαχα...συντομα κιουμπ μου δε γινεται τπτ, η ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα. :)
Πιο γρηγορα χανεις λιπος σαφως με ΄διαιτα ' , και οταν λεω διαιτα , μια και θες να χασεις μονο λιπος , ολοι αυτο θελουμε , ο οργανισμος πρωτευοντως καιει μυικο ιστο , και δευτερευοντως λιπος , οποτε τρως πολλες πρωτεινες , να διαφυλάξεις τον μυικο ιστο σου , λιγο λιπος και ακομη λιγοτερους υδατανθρακες ( το μονο που προσφερουν ειναι ενεργεια , ομως δεν αποκλεεις μια ομαδα τροφιμων απο την διατροφη σου , ποτε ) , αυτοι ειναι που παχαινουν πολυ , οχι το λιπος , εκτος και αν ειναι υδατανθρακες ολικης αλεσης , κρατανε τα επιπεδα της ινσουλινης σταθερα , πχ. ψωμι ολικης αλεσης , μακαρονια , ρυζι ολικης αλεσης ................. η γυμναστικη , συμβαλλει ενα 25% max στο χασιμο των κιλων , η διατροφη ειναι το σημαντικο ..................παντα πολυ νερο πινε ......
Μα και εγω πιστευω οτι στο αντικειμενο που σπουδαζω χλωμο να βρω δουλεια.Ετσι οπως εχουν τα πραγματα οτι βρεις ειναι.
Ενταξει εγω δεν ξερω ,επιδη τα παιδια ειναι λιγο αμυαλα και δεν σκεφτονται το μελλον ,εγω μπορει και να το πιεζα λιγο,αλλα με την πιεση κανεις χειροτερα τα πραγματα πιστευω.
Ε και να σ δει γονιος με φυλλαδια?σιγα μωρε ,τι να πουνε επειδη δουλευεις και σ αλλη δουλεια?
Μπραβο φενεσαι κοπελα που τα μυαλια ειναι μεσα στο κεφαλι σου
Νικ, τι σπουδάσεις αν επιτρέπεται?
Το είδα! Δεν χρειάζεται μωρέ να το σβήσεις σιγά! Εγώ νοσηλευτική σπούδασα!
Ε καλα δεν ειναι ντροπη, απλα δεν ξερεις τι περιεργοι κομπλεξικοι γονεις υπαρχουν, ειναι θεμα πρεστιζ χαχαχα...σου λεει εγω τα σκαω στον ομιλο και διδασκει το παιδι μου ενα αλλο παιδι σα δουλεια του ποδαριου αναμεσα στις τοσες που κανει; Δεν ειναι αληθεια καθως αυτη η δουλεια ειναι προτεραιοτητα για μενα αλλα ο παραξενος γονιος ετσι θα σκεφτει. Ασε που νομιζουν πως οι καθηγητες ειναι χεσμενοι στο ταλιρο και διδασκουν χαλαροι και για χομπι :P Τεσπα. Μην αρχισω με αυτα. Με τον καιρο παντως πιστευω αν το θες θα τη βρεις την ακρη. Ξερω ατομο στο χωρο σου (αν θυμαμαι σωστα), οχι με μια αλλα με δυο δουλειες πανω στο ιδιο αντικειμενο για χρονια. Απλα ξερεις ε...; Οχι μονο στο αντικειμενο του, και αυτο και παιδι για ολες τις δουλειες παραλληλα... :P γραφειο, χαμαλικι, φορτοεκφορτωση, καθαριοτητα. Ολα. Ειναι η σχεση αποδοσης-κοστους που ελεγε χτες ο ζολταρ. Και οκ εφαγε σκατο με το κουταλι ο ανθρωπος. Αλλα τωρα καλη ωρα ανοιξε δικια του δουλεια :) Οποτε μη γκρινιαζετε καλε, αισιοδοξια, σκληρη δουλεια και εξυπνες αποφασεις θελει.
Η νοσηλευτικη ειναι ωραια δελφινι, μπραβο...εγω καποια φαση ηθελα να δωσω κατατακτηριες για δευτερο πτυχιο σε αυτο :)